• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ben et taze tuketmeye calisiyorum en fazla yarim kilo alirim misafir icin gerektigi zaman aliyorum. Evi bos birakmam ama az alinca cabuk tukenir vitamin degerleri kaybolmadan yenir diye elim gitmiyor.
Bizde et çok tüketilen bir gıda değil aslında. Çok nadir tüketiyoruz.
Ama misafir ağırlamayı seven bir aileyiz. Bu yüzden evden eksik etmemeye çalışıyorum

Benim hesaplarim cok karisti inan birikim yaptigimi bilmiyorum. Ama tasarruf sart yoksa bic bereket kalmaz.
Cay alip stoklamam gerek cay fiyatlari zamlandi bize yansimasi kotu olacak.
Gecen gun 3 Tlye dev kagit havlu buldum 3 adet aldim. Evdede 2 yarim 1 butun vardi.
Tuv kagidinida soktan buyuk pak almistim.
Bakliyati yerli aliyorum yarimsar kilo yetiyor. Pirinci kv gondermisti. Seker azalttik evde bitmiyor bile. Yag 5 lt hic acilmamis var. Secime kdr deterjan cay almam gerek. Bugunku tatili firsat bildim nanelerimi kurumaya hazirladim kofte yapip attim manti bulabilsem onuda istiyorum. Bezelye koydum ben yemegini pek yapmam ama salataya iyi oluyor yada firin yemeklerine.
Secimden sonra firtina gibi zam bekliyorum en azindan stoklarimla yeni fiyatlara alismis olurum
Çay indirimli bulursanız bana da haber verin.stok için almak istiyorum.aslında bana 8 ay yetecek çayım var kışa girerken alırım ama bulursam da kaçırmam.
Karadem 16.95 tl ye geliyor a 101 e ama ben hiç kullanmadım tadını bilmiyorum çaya güvenmelimiyim ondan da emin değilim doğuş doğadan lipton kullandım hep

Migrosta 350 gram nescafe 25 tl
Uygundu aldık.

Birikim kötü gidiyor. Borç yok ama birikimde yok.bu ayki maaş ile ferahlıcaz biraz birikim yapabilirmiyim bilmiyorum ama harcamalarıma çok dikkat ediyorum

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

9da pilatese gideceğim. Sonrasında dışarıdaki işlerimi halletmeye devam etmeliyim.

Eğer boya bulursam alıp kapıların ikinci katını da atarım.

Beğendiğim halıları pazartesi almaya karar verdim. 400e yakın bir fiyat tutacak.

Birde anneler günü yaklaşıyor. Annem, teyzem ve anneanneme hediye almalıyım. Ne alacağımıda bilmiyorum. Kafamda deli sorular :işsiz:

Çay indirimli bulursanız bana da haber verin.stok için almak istiyorum.aslında bana 8 ay yetecek çayım var kışa girerken alırım ama bulursam da kaçırmam.
Karadem 16.95 tl ye geliyor a 101 e ama ben hiç kullanmadım tadını bilmiyorum çaya güvenmelimiyim ondan da emin değilim doğuş doğadan lipton kullandım hep

Uygundu aldık.

Birikim kötü gidiyor. Borç yok ama birikimde yok.bu ayki maaş ile ferahlıcaz biraz birikim yapabilirmiyim bilmiyorum ama harcamalarıma çok dikkat ediyorum

Bizim kullandığımız tek marka tek çeşit ürün, çay içiyoruz severiz kış başında denk gelmişti ama şimdi hiç marketlerde görmüyorum bugün yerel bakkala bakacağım belki vardır.
A 101 de doğuş gurme var demlik poşeti çıkarsa onu da alacağım

Günaydın 2 haftadır harcama yapmadık hiç öyle duruyoruz. Önümüzdeki hafta eşim izne geliyor 10 gün yıllık izin kullacağız . Şöyle planladık ben kemerdeyim eşimde buraya gelecek 9 u ile 12 si arası 3 gece tatil bakıyorum aşırı pahalı birşey tercih etmeyeceğim . 12 sinde sabah annemlerle yola çıkıyoruz kv delere gideceğiz . Tatilin devamı orada olacak sonra eşim geri dönecek bende Ramazan’ı bayramı kv ile geçireceğim . Of daraldım resmen bu arada şubattan beri 14 bin tl biriktirdik kv lere gidince 15 gramlık işçiliksiz bilezik alacağım artık 6 tane alırım galiba . Ama para huzur ve mutluluk getirmiyor

Bizim kullandığımız tek marka tek çeşit ürün, çay içiyoruz severiz kış başında denk gelmişti ama şimdi hiç marketlerde görmüyorum bugün yerel bakkala bakacağım belki vardır.
A 101 de doğuş gurme var demlik poşeti çıkarsa onu da alacağım
Bende lipton ya da doğadan alıcam
Bilmediğim markaya para döküp ziyanlık yapmak istemiyorum çok çok 5 tl fark eder zaten.gurme yi duymadım hiç. Biz çok içmiyoruz çay zaten günde 2 bardak akşam 2 bardak ancak
Günaydın kızlar

Bende lipton ya da doğadan alıcam
Bilmediğim markaya para döküp ziyanlık yapmak istemiyorum çok çok 5 tl fark eder zaten.gurme yi duymadım hiç. Biz çok içmiyoruz çay zaten günde 2 bardak akşam 2 bardak ancak
Günaydın kızlar
Bencede bir arkadaşım balayından dönüşte karadenizden çay getirdi bize . Hiç bilmediğim bir markaydı biz içtik ama böyle ot ot tat geliyordu.

nedense bende en gec secim ve ramazan sonrasi buyuk zamlar bekliyorum
evde uzun sure saklanabilecek ürünleri stoklayacagim
ekstrem kesilsin onu bekliyorum
tuvalet havlu kagit salca yag un vb bozulmayacak urunleri stoklayacagim
Aynı fikirdeyim. Kenara ne atarsak kâr...

Ramazan gelmeden temizlikleri bitirdim. Çok iyi oldu. Bugün 100 tl gün parası verdim. 35 tl salamura yaprak aldım 5 kg. Pazarda 40 tl harcadım. Markette de 120 tl harcadım. Dün avm ye gittik bayağı harcama oldu. Ama çocuklara spor ayakkabı tshirt falan almış oldum. Yemek de yedik. Toplamda dün 675 tl harcamışız.

Uygundu aldık.

Bugun bsy kesfettim meger caykur satis sitesi varmis kendi sitesi ve ayrica kargo almiyor. Aradigim cay aradigim fiyataydi kartim 14 unde kesilecek oradan toplu alirim

Bende ne alabilirsem kar diyorum.
Bu ay şeker un 5 kg yağ birazda açık bakliyat alıcam
Bezelye 3 kilo alırım yeter pek yenmiypr.
Çilek reçeli yapıcam haftaya kapak almam lazım.
Bu ay zeytinyağı kıyma stoğu yaptık ama yetmez 700tl buldu mutfak masrafımız.

Cilek receli eylulde cikan cilek ile guzel olur daha cogu sera tarla cilegi en iyi ihtimalle 15 inde cikacak ama cok tatli olmaz.
Yazin yemek icin yapin ama kis icin ben olsam agustosu beklerdim

Günaydın 2 haftadır harcama yapmadık hiç öyle duruyoruz. Önümüzdeki hafta eşim izne geliyor 10 gün yıllık izin kullacağız . Şöyle planladık ben kemerdeyim eşimde buraya gelecek 9 u ile 12 si arası 3 gece tatil bakıyorum aşırı pahalı birşey tercih etmeyeceğim . 12 sinde sabah annemlerle yola çıkıyoruz kv delere gideceğiz . Tatilin devamı orada olacak sonra eşim geri dönecek bende Ramazan’ı bayramı kv ile geçireceğim . Of daraldım resmen bu arada şubattan beri 14 bin tl biriktirdik kv lere gidince 15 gramlık işçiliksiz bilezik alacağım artık 6 tane alırım galiba . Ama para huzur ve mutluluk getirmiyor
Gözünüz aydın, umarım güzel bir tatil geçirirseniz. :)

Cilek receli eylulde cikan cilek ile guzel olur daha cogu sera tarla cilegi en iyi ihtimalle 15 inde cikacak ama cok tatli olmaz.
Yazin yemek icin yapin ama kis icin ben olsam agustosu beklerdim
Ağustosta çilek kalmıyor ki
Ben hiç görmüyorum haziran sonu bitiyor diye biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum.
Ben biter diye acele ettim. Bekliyeyim biraz daha.
Akşam hepsiburada da çok iyi indirimler vardı bal ped deterjan çay vs ama kart dolu iyice uçmayalım diye almadık
A 101 e doğadan geliyor 20 tl ye alabilirsem alıp atıcam kenara ama yağ almaya niyetlendim hesap yapmam lazım.
Bir hafta birini diğer hafta birini alırım p.tesiden sonra

Back