• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

İnşallah ya aman birşey olmaz boşver keyfini bozma
Keyfimi bozmuyorumda biran önce bitsin istiyorum :)
Ay boya kalmaması çok kötü olmuş ya. İnsan bi istek gelince hemen halletmek istiyor. 1 haftada az değil :S biraz annenden paparayı yiyeceksin bitene kadar sanırım :)
Ay öyle görünüyor.:-)
Annemde biraz tez canlı bir kadın. Kalabalığı, dağınıklığı, yarım kalmış işleri hiç sevmez.
Hemen herşey hallolsun ister.
Sonucu görene kadar gider gelir bir söylenir artık:KK70:

received_10212234565286137.jpeg
received_10212234565206135.jpeg

Sırf şu göntü için bütün kapılara el attım işte:KK53:

Biraz önce 20 tl ye internetten telefonuma üzerinde eşimle benim bir fotomuzun olduğu telefon kılıfı sipariş ettim . Bugün sinirlerim bozuk olduğu için bunu yapmalıydım:bicak:
İyi yapmışsın canım güle güle kullan. Seni çok iyi anlıyorum. Bende böyle bi durumdan geçtim. Eşin uzakta merak ve tedirginlik içindesin. Allah bi an önce kavuştursun inşallah.

İyi yapmışsın canım güle güle kullan. Seni çok iyi anlıyorum. Bende böyle bi durumdan geçtim. Eşin uzakta merak ve tedirginlik içindesin. Allah bi an önce kavuştursun inşallah.
İnşallah canım zaten almak istiyordum neyse boşver demiştim kendi kendime . Sonra bugün almaya karar verdim

İyi olmuş böyle yanlış valla :nazar:

Ay gerçekten çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık valla. Annen çok memnun kalacak bence sonuçtan. Beyaz evi daha aydınlık gösteriyor hem.

Sağolun kızlar. Bende sırf bu sonuç için giriştim zaten.
Biraz önce 20 tl ye internetten telefonuma üzerinde eşimle benim bir fotomuzun olduğu telefon kılıfı sipariş ettim . Bugün sinirlerim bozuk olduğu için bunu yapmalıydım:bicak:
Arada bu tarz şeyler olur. Sonuçta kendimizi bir şekilde rahatlamamiz lazım.

Sağolun kızlar. Bende sırf bu sonuç için giriştim zaten.

Arada bu tarz şeyler olur. Sonuçta kendimizi bir şekilde rahatlamamiz lazım.
Evet ya birde büyük bir rakam değildi . Aylardır doğru düzgün evden çıkmıyorum hiç bir harcamam yok

Burada kimi goruyorum kimin konusuyumus :)
Birikim yapabilmenin tek yolu mecburiyet
Kizlar elimizde 55bin nakit yillardir pul oluyor
Bugun universiteye cok yakin 1+1 kira garantili ev buldum. 0.85 faiz elden taksit.
Sizce girissemmi?
Once parayi sozde ticaretten kurtarmam gerek bizde degil.
Secimden sonra buyuk ekonomik sorunlar yasayacagiz gibime geliyor
Calistigim yerden cok sey duyuyorum, ulkdede gizli bir kriz var.

Bugun universiteye cok yakin 1+1 kira garantili ev buldum. 0.85 faiz elden taksit.
Sizce girissemmi?
Evin toplam değeri ne

Sizce girissemmi?
İşleriniz garanti ise girin. Kirada kendini öder zaten .
En büyük. Yatırım ev almak ödendiğinde kara geçirir rahat ettirir

130 150 arasi. Buyuk ihtimalle 150 bin olur fakat 1200 kira garantisi var
Al bence ayrıca faiz oranı da düşük . Biz 0.79 ile mi ne kredi çekmiştik . 100000 tl miz vardı 70 bine ihtiyaç vardı . 2016 aralıkta nişanlıyken çekmiştik 36 ay vadeli 80 bin ödüyoruz. 10 bin koydu anlayacağın. Ama şimdi bakıyorum da faizler uçtu. Birde şöyle düşün eğer diyetimde kiracı çıktı yada bir sorun oldu o sırada krediyi rahatça ödeyebilecek misiniz ona bakmak gerek eğer sorun yoksa gözüm kapalı alırım. Biz iyiki evimizi almışız çok şükür diyorum

İşleriniz garanti ise girin. Kirada kendini öder zaten .
En büyük. Yatırım ev almak ödendiğinde kara geçirir rahat ettirir

Benimki garanti fakat esiminki degil.
Ama bizi tek maas kredi yormaz, cunku elimde ayrica dugun takilarim duracak. En kotu ihtimalle onlarla kapatirim.

Al bence ayrıca faiz oranı da düşük . Biz 0.79 ile mi ne kredi çekmiştik . 100000 tl miz vardı 70 bine ihtiyaç vardı . 2016 aralıkta nişanlıyken çekmiştik 36 ay vadeli 80 bin ödüyoruz. 10 bin koydu anlayacağın. Ama şimdi bakıyorum da faizler uçtu. Birde şöyle düşün eğer diyetimde kiracı çıktı yada bir sorun oldu o sırada krediyi rahatça ödeyebilecek misiniz ona bakmak gerek eğer sorun yoksa gözüm kapalı alırım. Biz iyiki evimizi almışız çok şükür diyorum

Ben bunu yatirim icin alicam. Dugun takilarim duracak ellemem hepsini tek yere baglamam. Bankaya baktigimda dehsete kapiliyorum 1.37 lerden faizler. Alamam mumkun degil. Ev bos kalmaz ogrenci sitesi ztn

Ben bunu yatirim icin alicam. Dugun takilarim duracak ellemem hepsini tek yere baglamam. Bankaya baktigimda dehsete kapiliyorum 1.37 lerden faizler. Alamam mumkun degil. Ev bos kalmaz ogrenci sitesi ztn
Evet bende faizlere şok içinde bakıyorum. Evi 170 e aldık şuna 230 bin alt katımız o şekilde satıldı . O yüzden en güzel yatırım ev

Back