• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ben çok korkuyorum. Evde bırakamyorum. Bazen uzun süre dışarıda kalacaksak alıyorum yanıma.
Bankada durunca hiç altınım yokmuş gibi geliyor
Evde asla bulunmaz bir yerimiz var oraya koyuyoruz. Ama şimdi evimizde olmadıpımız için sürekli çantamda geziyor

Ya benim düğünden altınlarım duruyor bilezik kolye ziynet eşyaları anlayacağın çok dikkat ediyoruz eşimle . Ama öyle satıp bankaya filan koyamam ya dokunmak takmak istiyorumo_O
Benim henüz o kadar yok yaaaa. Olcak inşallah diyomuşum :KK70:
Baksanıza kızlar
Borsada aldığınız hissenin kotadan çıkması ne anlama geliyor?
Borsadan hic anlamıyorum ne yazikki:KK43:

Evde asla bulunmaz bir yerimiz var oraya koyuyoruz. Ama şimdi evimizde olmadıpımız için sürekli çantamda geziyor
Bende sırt çantama koyuyorum avm de birgün x raydan durdurcaklar beni Ne bunlar diye.
Gerçi öğrendi onlarda ne var ne yok biliyorlardır.
Kısa sürekli uzaklaşıyorsam bırakıyorum evde yer yaptım ama aklım hep evde.
Seneye bozdurucaz ne var ne yok bir yüzüklerim ve kolyem kalır gerisi gidecek

Bende sırt çantama koyuyorum avm de birgün x raydan durdurcaklar beni Ne bunlar diye.
Gerçi öğrendi onlarda ne var ne yok biliyorlardır.
Kısa sürekli uzaklaşıyorsam bırakıyorum evde yer yaptım ama aklım hep evde.
Seneye bozdurucaz ne var ne yok bir yüzüklerim ve kolyem kalır gerisi gidecek
Bizde eşimle x raydan geçerken dalga geçiyoruz acaba adamlar görüyor mu benim bileziklerimi diye . Bizde eğer batıya tayinimiz bu sene çıkarsa mecbur bozdurup evimizin kredisini kapatacağız. Çünkü batıya gidince maaşımız düşüyor bende o sırada iş ara bul derken zorlanırız hatta asla geçinemeyiz zorlanmayı geç:bicak:

Bizde eşimle x raydan geçerken dalga geçiyoruz acaba adamlar görüyor mu benim bileziklerimi diye . Bizde eğer batıya tayinimiz bu sene çıkarsa mecbur bozdurup evimizin kredisini kapatacağız. Çünkü batıya gidince maaşımız düşüyor bende o sırada iş ara bul derken zorlanırız hatta asla geçinemeyiz zorlanmayı geç:bicak:
Görüyorlar canım
Sayısını modelini görüyorlar
İstediğin kadar sar sarmala.
Altının rengi ekranda farklı görünüyor.
Anlıyorlar ama durdurup bu ne deme hakları yok

Görüyorlar canım
Sayısını modelini görüyorlar
İstediğin kadar sar sarmala.
Altının rengi ekranda farklı görünüyor.
Anlıyorlar ama durdurup bu ne deme hakları yok
Eşim asker olduğu için zaten kimliğimiz var bizim o yüzden öyle çanta filan karıştırma var asla öyle birşey olmuyor . Birde beylik tabancasını bana taşıttırıyor bazen o zamanda x ray den görünüyor:KK45:

Gece gece deli mi dürttü bilmiyorum ama evdeki iç kapıları beyaza boyamaya başladım.
Annem sabah uyandığında evde ufak çaplı bir kriz yaşanabilir :KK17:

Daha önce kendi odamın kapısının iç tarafını boyamıştım. Yani anlayacağınız dayanıklįlık testini geçti
Annem de beğenmişti ama "Sakın diğerlerini boyamaya kalkma sen maymun iştahlısın yarıda bırakırsın kapılar rezil olmasın, ona ayıracak bütçemiz yok"demişti.
Ne yalan söyleyeyim. Benimde gözüm yemediğinden başlamamıştım.

İnstagramda gezinirken dekotrendin sayfasında yine bir sürü evrim geçirmiş eşyayı görünce bir heves halıları toplayıp başladım boyamaya ev şuan çarşamba pazarı gibio_O
Boyam bittiği için henüz ilk katlarını bile bitiremedim:skandal:
Sabah erkenden gidip boya alacağım. Sabah ola hayrola diyorum :KK51:

Gece gece deli mi dürttü bilmiyorum ama evdeki iç kapıları beyaza boyamaya başladım.
Annem sabah uyandığında evde ufak çaplı bir kriz yaşanabilir :KK17:

Daha önce kendi odamın kapısının iç tarafını boyamıştım. Yani anlayacağınız dayanıklįlık testini geçti
Annem de beğenmişti ama "Sakın diğerlerini boyamaya kalkma sen maymun iştahlısın yarıda bırakırsın kapılar rezil olmasın, ona ayıracak bütçemiz yok"demişti.
Ne yalan söyleyeyim. Benimde gözüm yemediğinden başlamamıştım.

İnstagramda gezinirken dekotrendin sayfasında yine bir sürü evrim geçirmiş eşyayı görünce bir heves halıları toplayıp başladım boyamaya ev şuan çarşamba pazarı gibio_O
Boyam bittiği için henüz ilk katlarını bile bitiremedim:skandal:
Sabah erkenden gidip boya alacağım. Sabah ola hayrola diyorum :KK51:
Son durum nedir? Cesaretinden ötürü tebrik ederim. Oh mis gibi olur.

Annem sabah biraz söylendi neden yaptın diye akşam o gelene kadar ilk kat boyasini bitiririm içi rahatlar diye düşünüyordum. Ama Boya kalmamış. Sanırım bir haftada anca geliro_O
Ay boya kalmaması çok kötü olmuş ya. İnsan bi istek gelince hemen halletmek istiyor. 1 haftada az değil :S biraz annenden paparayı yiyeceksin bitene kadar sanırım :)

Back