- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.021
Kesinlikle işe yarayacak canım.. Biraz zahmet verioruz ama çok iyi oluyor..Mesela ben pazar kahvaltısında falan açıom menemenlerden yumurta kırıyorum mis gibi oluyor.. Buzluk dedin iyi aklıma geldi bende akşam bezelye cıkarıp yarın yapayımAferin ona :) Bugün benim yemeğim yok. Sabah aceleyle çıktım evden. Duruşmalarım erken saatte idi. Artık akşama gidince buzluktan bir şeyler yaparım. Bugünlerde yazdan koyduklarımız işe yarayacak işte :)
Biliyorum canım onu :) Her hukukçunun kabusunihalcim bunu görünce sen geldin aklıma :) buraya ilk resim ekledim küçük bişi çıktıa.jpg nin üstüne tıklayınca büyüyormuş :)
Maalesef canım. Biraz düşer gibi olup yine çıktı. Artık bu fiyatlarla alınmaz bence.kızlar altın euro dolar almış başını gitmiş yine
evet feci uçmuşşş. Almak akıl işi olmaz..düşmesini beklemek lazım..Maalesef canım. Biraz düşer gibi olup yine çıktı. Artık bu fiyatlarla alınmaz bence.
benim de aklıma bu geldi.iyi de bir kaç saat de olsa giydiğin şeyi mi iade edeceksin?
Allah sizi naaapmasınbenim de aklıma bu geldi.
kız pınar sonra da ben gidip giyilmiş eşofmanı alsam :)
kim ne iade etmiş ben kaçırdım :)benim de aklıma bu geldi.
kız pınar sonra da ben gidip giyilmiş eşofmanı alsam :)
Canım bana diyolar. Geçen zoraki olarak bi eşofman almıştım iadesini yaptım onu diyolar.kim ne iade etmiş ben kaçırdım :)
Bu kadar çabuk şişmesi hayra alamet değil... Abd de durum vahim trump eğer el koymazsa olaya daha da artacak gibisen bırak eşofmanı da pınarcım bu dolar altının durumu ne olur sence..sen ondan haber ver :)
canim bunun abd nin ic politikasıyla ilgisi yok, hatta teorik olarak abd ic iliskileri ne kadar kötü giderse dolar o kadar duser. oyun daha büyük suan. ben kisa sürede dusmesine ihtimal vermiyorum, farkında olmasak da bir savasin tarafiyiz artik ortadoguda. tabi benim kendi kişisel gözlemim bu, tl konusunda karamsarim.Bu kadar çabuk şişmesi hayra alamet değil... Abd de durum vahim trump eğer el koymazsa olaya daha da artacak gibi
O belli zaten... Fırat operasyonu devam ederken, büyük dünya ülkelerinin işlerini bozmaya devam ettiğimiz sürece, kendi topraklarımızı korumaya çalıştığımız surece savaş kaçınılmaz görülüyor... Bu sıralar bir krizin çıkması olağan hale geldi... Birbiri ardına kapanan dükkanlar bunun habercisi.canim bunun abd nin ic politikasıyla ilgisi yok, hatta teorik olarak abd ic iliskileri ne kadar kötü giderse dolar o kadar duser. oyun daha büyük suan. ben kisa sürede dusmesine ihtimal vermiyorum, farkında olmasak da bir savasin tarafiyiz artik ortadoguda. tabi benim kendi kişisel gözlemim bu, tl konusunda karamsarim.
Biliyorum canım onu :) Her hukukçunun kabusuiyi ki geride kaldı o günler diyorum ama bazen de çok özlüyorum o günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?