- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.001
oyyy kız kız deyip beni kıskandırma :) kız evlat içimde bir uhde :) Rabbim hepsine güzel yazılar yazsın...
küçük beyin doğum günü kutlu olsun bu arada...teyzesi onu öpüyor buradan, sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyor
iyi de bir kaç saat de olsa giydiğin şeyi mi iade edeceksin?Pantolonum yırtıldı
günaydın kızlar,
dün 21 lira harcadım marketten şampuan, diş macunu, bisküvi ve çikolata aldım.
8 lirada kumbarama attım 5 lt su bidonu olduğu için dolmuyor bi türlü
ocak ayında açıp sayıcam merak ettim
size de bi resmini atarım
tebrik ederim. ben de basladim dikkat etmeye ama tartilmayacagim bir sure. diyete dikkat etmek bütçeye de cok yariyor. elimin altindaki kantinden sürekli abur cubur alma istegim oluyordu. bi de isteyken yemegimi götürmek zorundayım simdi. öbür türlü fast foodmerhaba arkadaşlar....
dün itibariyle 1 kg 100 gr daha gitti... :) her konuda birikime evet... dost, anı, para vs. amma velakin, kilo konusunda birikim yapmıyoruz... :))
eylü sena, yine kayıplardasın..... :)
bir yudum mutluluk, seninle de bi denk gelemiyoruz şurada, aynı anda... :)
merhaba arkadaşlar....
dün itibariyle 1 kg 100 gr daha gitti... :) her konuda birikime evet... dost, anı, para vs. amma velakin, kilo konusunda birikim yapmıyoruz... :))
eylü sena, yine kayıplardasın..... :)
bir yudum mutluluk, seninle de bi denk gelemiyoruz şurada, aynı anda... :)
tebrikler
çok güzel durmak yok o kilolar gitcek
bende birikime başlamışken diyetede başladım
günde 1 parça çikolata hakkım var
69 kiloyla başladım 2 haftada 66.2 oldum
işe başladığımda 59 kiloydum
3 ayda 10 kilo almışım
birikim sayesınde aburcuburu azattım yaza kadar 55 olma hedefim var 11.2 kg her ay 2 kilo versem yeter
senin hedef kaç acaba
verirsin canım ne var 5 kg da. benim 20den fazla vermem lazimcanım, ben bir 5 kg daha versem tamamdır... hedefim, ocak ayına kadar 5 kg vermek... :)
canım, ben bir 5 kg daha versem tamamdır... hedefim, ocak ayına kadar 5 kg vermek... :)
Aferin ona :) Bugün benim yemeğim yok. Sabah aceleyle çıktım evden. Duruşmalarım erken saatte idi. Artık akşama gidince buzluktan bir şeyler yaparım. Bugünlerde yazdan koyduklarımız işe yarayacak işte :)mrb kızlar..Bende bugünlerde epey uyuşuk oldum..Kış mevsimi beni bi acaip yapıyor..hiç sevmiyorum sanırım..Yazın doğduğumdan mıdır nedir psikolojim kötü etkileniyor sanki..Ne iş gelmek ne çalışmak ne de başka bişey istemiyorum bugünlerde.. :) Depresyona mı giriorum ne :) Dün arabamın kışlık lastikleri değişti silecekler ve jantlarda sıkıntılar vardı..250 tl oraya gitti bu ay hesapta yokken.. hayırslı bakalım.. bugün yemeğim var akşam pırasa pişirdim..yanına da gidince makarna yapacağım.. benim kız pırasayı yemez akşam tv.de gıdasızlıktan kör olan birçocuğu görünce havuç istedi korktu.. bende pırasa yapsam yermisin dedim yerim dedi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?