• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Aferin ona :) Bugün benim yemeğim yok. Sabah aceleyle çıktım evden. Duruşmalarım erken saatte idi. Artık akşama gidince buzluktan bir şeyler yaparım. Bugünlerde yazdan koyduklarımız işe yarayacak işte :)
Kesinlikle işe yarayacak canım.. Biraz zahmet verioruz ama çok iyi oluyor..Mesela ben pazar kahvaltısında falan açıom menemenlerden yumurta kırıyorum mis gibi oluyor.. Buzluk dedin iyi aklıma geldi bende akşam bezelye cıkarıp yarın yapayım:halay::halay:

nihalcim bunu görünce sen geldin aklıma :) buraya ilk resim ekledim küçük bişi çıktı:-):-) a.jpg nin üstüne tıklayınca büyüyormuş :)

Eklentiler

• a.jpg
    a.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 87
Kizlar valla dovizin ve altinin düşmesini bence beklememek lazim. elinizde paraniz ne kadarsa o kadar tl den kurtulmaya bakin hatta. gun gectikce paramiz eriyor, su konjonktür de dusmesini bekleyecek hic bir olumlu degisken de yok bana kalirsa. 2 gun once aldigim 30 euro dan bile makas farki hafic 60 kurus kar etmisim düşünün artik.

Bu kadar çabuk şişmesi hayra alamet değil... Abd de durum vahim trump eğer el koymazsa olaya daha da artacak gibi
canim bunun abd nin ic politikasıyla ilgisi yok, hatta teorik olarak abd ic iliskileri ne kadar kötü giderse dolar o kadar duser. oyun daha büyük suan. ben kisa sürede dusmesine ihtimal vermiyorum, farkında olmasak da bir savasin tarafiyiz artik ortadoguda. tabi benim kendi kişisel gözlemim bu, tl konusunda karamsarim.

eve gelirken markete uğradım.
şeker 7:30
Türk kahvesi 1.95
lokum 1.50
baharatlar 4.50
16 küsür tuttu

kahveyi ve lokumu bi abiye söz verdiğim için aldım.

canim bunun abd nin ic politikasıyla ilgisi yok, hatta teorik olarak abd ic iliskileri ne kadar kötü giderse dolar o kadar duser. oyun daha büyük suan. ben kisa sürede dusmesine ihtimal vermiyorum, farkında olmasak da bir savasin tarafiyiz artik ortadoguda. tabi benim kendi kişisel gözlemim bu, tl konusunda karamsarim.
O belli zaten... Fırat operasyonu devam ederken, büyük dünya ülkelerinin işlerini bozmaya devam ettiğimiz sürece, kendi topraklarımızı korumaya çalıştığımız surece savaş kaçınılmaz görülüyor... Bu sıralar bir krizin çıkması olağan hale geldi... Birbiri ardına kapanan dükkanlar bunun habercisi.

İyi geceler kızlar, günü sıfır harcama ile kapadım.
Ama yarın harcamalı bir gün beni bekliyor. 200 TL gün parası ödeeyeceğim ve kenarda hiç param yok mecburen birikimden gidecek :KK43:
Yine 115 TL'lik bir ödemem var.
Arkadaşımlada yarın bot bakmaya çıkacağız ama hiç para vermek istemiyorum. 2 çizmem vardı ve ikiside yırtıldı yarın ayakkabıcıya götürücem inşallah tamir edebilir.Eğer tamir edebilirse yenisini almama gerek kalmaz

günaydın kızlar,
bu aksam alışveriş yapcam arkadaşım beni ziyarete gelcek 2 gece kalcak ben yokken evde aç kalmasın.
2-3 çeşit tatlı alırım arkadaşım sever çeşitli tatlı yemeği bir de her gördüğünü ister çocuk gibi bunu da alalım mı diye o yüzden o gelmeden herşeyi alıp dolaba koymam lazım :KK69:hafta sonu dip boya yaptırcam umarım toplamda 300 lirayı aşmam:KK51:

Back