• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

hafta başından meraba kızlar..Geçen hafta yoğundum biraz okudum ama katılamadım sohbete..birikim iyi gidiyor çok şükür.. Hafta sonu bende alışveriş yaptım eve..200 e yakın tuttu...Bugün yemek derdim yok..dünden kalan yemekler var..

merhaba canım, hoş geldin... :) ben de pek giremiyorum, girdim mi de böyle gözünü çıkarıyorum... :))

İyiyim canım sağ olasın... :KK200::KK15::KK68:
aynı hayat, aynı iş güç...hiç çalışmak gelmiyor bugünlerde içimden...sabah papatya da yazmış...evde olmak istiyorum :)
dimi yaaa :) Akşam bende aynı şeyi düşündüm..yaa dedim yarın işe gitmesem yatsam şöyle 10 a kadar kalksam kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplasam kızım gelene kadar :) Bu ara herkesde aynı pskioliji desene :)

merhaba canım, hoş geldin... :) ben de pek giremiyorum, girdim mi de böyle gözünü çıkarıyorum... :))
hoşbulduk meyracımm:KK200::KK200: Maşallah kilo vermişsin okudum :halay:..benimde bi kaç kilo fazlam var facede bi grup var canan karatay dieti yapıolar..Nasıl çok kilo veren var sende bak istersen..Kuzen eklemiş beni ekleyim senide istersen takip edersin

dimi yaaa :) Akşam bende aynı şeyi düşündüm..yaa dedim yarın işe gitmesem yatsam şöyle 10 a kadar kalksam kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplasam kızım gelene kadar :) Bu ara herkesde aynı pskioliji desene :)

bense evden fişek hızıyla kaçtım... :))
hafta sonlarım öyle yoğun geçiyor ki, pazartesileri ofise gelip dinleniyorum,at ayak ayak üstüne, kahve mi istersin çay mı, ooohhh... :))

hafta sonlarım öyle yoğun geçiyor ki, pazartesileri ofise gelip dinleniyorum,at ayak ayak üstüne, kahve mi istersin çay mı, ooohhh... :))
Biraz geç gideyim dedim ofise bugün. Daha sabahın 8 buçuğunda arıyorlar geliyoruz diye..mecbur geldim ama gözüm yatakta kaldı :) ah şöyle evde olup kahve keyfi yapsam, kitap okusam :)

hoşbulduk meyracımm:KK200::KK200: Maşallah kilo vermişsin okudum :halay:..benimde bi kaç kilo fazlam var facede bi grup var canan karatay dieti yapıolar..Nasıl çok kilo veren var sende bak istersen..Kuzen eklemiş beni ekleyim senide istersen takip edersin

eveeeet canım verdim... :) ama daha da vermem lazım... :( devam ediyorum, ama her akşam davet, çeşit çeşit yemekler, pastalar, börekler, birini atlatsam diğerine yakayı kaptırıyorum, işim çok zor çoook... :))

Havalardan mı ne? Keyif yapmayı da özledim ben aslında...:)
Birde mecbur olunca çalışmaya belki bu psikolojiye bürünebiliyo mu insan bilmiyorum ki:) Zevk için istediğimiz zamanlarda istediğimiz insanlarla çalışma şansımız olsa acaba değişirmiydi :)))

ayyy ben de bi ben sanıyordum pazartesileri şirkette dinlenen: )))
Gerçekten çocuklar-ev-gezme filan derken çok yorucu geçiyor hafta sonları...
Oğlunuza da gülümsedim. Sanırım büyüyorlar : )

senin ev kalabalık dinlenmeye zamanın olmuyorda ondan. Çayını kahveni alıp şöle ayaklarını uzatıp keyif yapmak gibisi varmı :)

teşekkür ederim canım, ama ben öyle onu ye, bunu yeme, uyamam, kafama göre yiyorum, sıkıya gelemem... :))
bu güne kadar hiç bir diyet listesine uymadım, uyamadım,kendi yöntemlerimle verebiliyorum ancak, yoksa strese giriyorum.. :))

Birde mecbur olunca çalışmaya belki bu psikolojiye bürünebiliyo mu insan bilmiyorum ki:) Zevk için istediğimiz zamanlarda istediğimiz insanlarla çalışma şansımız olsa acaba değişirmiydi :)))

tabi canım onun da etkisi vardır.... ben mesleğimi çok seviyorum ve kendi şartlarımla çalışıyorum...

bi de evde dursam iyi yine, dün bir yerlere yazdım hafta sonu programımı, ki az yoğun bir hafta sonuydu...
öyle olunca da, kaçan kurtulur modundayım...çok seviyorum pazartesileri... :) evet farkındayım, normal değilim, klasik akrep işte, ne olacak... :))

tabi canım onun da etkisi vardır.... ben mesleğimi çok seviyorum ve kendi şartlarımla çalışıyorum...

bi de evde dursam iyi yine, dün bir yerlere yazdım hafta sonu programımı, ki az yoğun bir hafta sonuydu...
öyle olunca da, kaçan kurtulur modundayım...çok seviyorum pazartesileri... :) evet farkındayım, normal değilim, klasik akrep işte, ne olacak... :))
Benimde işimle ilgili çok şükür sıkıntım yok..Kendime ait olmasada tüm sorumluluk bende karışan yok..İstersem çalışıyorum istemezsem canım isteyince :) Ama bizim işi biliosun kendisi sıkıntı başlı başına :)

ne kıskandırıyorsunuz beniii... :)
ben eve gideceğim, kızım atlayacak üstüme, en az bir saat bırakmaz beni, bal küpüm...:anne:

sonra hazırlanıp kardeşime gideceğiz, ortak tanıdık misafirleri var, çok kalabalık olacağız... küçük oğlumun bugün doğum günü, pasta siparişi verdim, teyzesinde onu da aradan çıkarıcaz.... nerdeeeee bende uzat ayaklarını da keyif çayı, kahvesi iç, dört dönüyorum eve gidince... :))

ne kıskandırıyorsunuz beniii... :)
ben eve gideceğim, kızım atlayacak üstüme, en az bir saat bırakmaz beni, bal küpüm...:anne:

sonra hazırlanıp kardeşime gideceğiz, ortak tanıdık misafirleri var, çok kalabalık olacağız... küçük oğlumun bugün doğum günü, pasta siparişi verdim, teyzesinde onu da aradan çıkarıcaz.... nerdeeeee bende uzat ayaklarını da keyif çayı, kahvesi iç, dört dönüyorum eve gidince... :))
benim kızda öyle çok düşkün bana..8 yaşında ama hala çok özlüyo :) gidince koklaşmaktan öpüşmekten bir hal oluyoruz :)

benim kızda öyle çok düşkün bana..8 yaşında ama hala çok özlüyo :) gidince koklaşmaktan öpüşmekten bir hal oluyoruz :)

ne tatlılar di mi... ;) evlat gibisi yok... hele de kız... :))

oğlu olan arkadaşlar beni topa tutmadan, bir düzeltme gireyim araya ben... arkadaşlar, evladın kızı, erkeği olmaz.... :)) evlat, evlattır... :))
Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun bir ömür nasip etsin onlara... isteyen herkese de, gönlündekini nasip etsin...

ne tatlılar di mi... :KK66: evlat gibisi yok... hele de kız... :))

oğlu olan arkadaşlar beni topa tutmadan, bir düzeltme gireyim araya ben... arkadaşlar, evladın kızı, erkeği olmaz.... :)) evlat, evlattır... :))
Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun bir ömür nasip etsin onlara... isteyen herkese de, gönlündekini nasip etsin...
oyyy kız kız deyip beni kıskandırma :) kız evlat içimde bir uhde :) Rabbim hepsine güzel yazılar yazsın...
küçük beyin doğum günü kutlu olsun bu arada...teyzesi onu öpüyor buradan, sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyor :KK68:

Back