• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

oyyy kız kız deyip beni kıskandırma :) kız evlat içimde bir uhde :) Rabbim hepsine güzel yazılar yazsın...
küçük beyin doğum günü kutlu olsun bu arada...teyzesi onu öpüyor buradan, sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyor :KK68:

amin, canım benim.... senin de kız evlattan çok daha iyi, gelinlerin ve torunların olur inşallah... :)

teşekkürler teyzesi...:cool:

Kızı erkeği yok aslında..İnsan neyi yoksa onu istiyor..Benim de şuan bi oğlum olsa hiç fena olmazdı diyorum :) Meyracım nice güzel yılları olsun..Sağlıklı mutlu huzurlu başarılı...

Banka hesap kartımı arkadaşıma verdim. İçinde pek bir miktar yok şimdilik ama... İçinde olanı da harcsmak istemediğinden. Cuma gunu gramını 1.87 den aldığım gümüş bugün 1.81 e düşmüş... Düşsün benim şuan acelem yok. İllaki artacak.

Dün ve bugün çok yoğundu o yüzden sadece okumakla yetindim, yazamadım.
Dün 10 TLye kaş aldırdım, 3 TLye de çikolata aldım
Bugünüde 0 harcama ile kapadım.
Yarın yatırmam gereken bir fatura var.
Birde gün parası için vakit gelmiş. Ama kenarda hiç param yok mecburen birikimden çekicem

selam kızlar nasılsınız
dün maaşları aldık servis paramı faturalarımı kredimi vs öderken elime kuş kadar para kaldı
her ay aldığım 1 gram altınımı ihmal etmedim çok şükür
haftalık harclık ayarlayarak ay sonunu getireceğim inşallah
elimde bi miktar para var dolar aldı başını gitti dolar almam lazım ama nasıl alacağın inanın bilmiyorum
daha fazla çıkar mı yoksa mb müdehale eder mi kestiremiyorum
bi kaç gün önce alsaydım 100 lira daha az verecektim aynı miktarda dolara
az önce de vakıfbankı aradım ev kredisi yapılandırma faizlerini sormak için yapılandırma yapmıyoruz dediler
henüz gemel müdürlükten yazı gelmemiş falan
paramız eridi gitti gerçekten

günaydın kızlar,
dün 21 lira harcadım marketten şampuan, diş macunu, bisküvi ve çikolata aldım.
8 lirada kumbarama attım 5 lt su bidonu olduğu için dolmuyor bi türlü:-)
ocak ayında açıp sayıcam merak ettim:cool:
size de bi resmini atarım:KK51:

günaydııııın... :)

ben de eşimden ve çocuklardan tırtıkladıklarımla, bir kağıt, bir de bozuk para kumbarası yaptım... şimdilik iyi gidiyoruz bakalım... :)ocak başı veya ortaları açmak istiyorum, bakalım neler olacak...
benim kumbaralarım , normal boyutlarda, klasik kumbaralar, öyle bidon falan cesaret edemem... :) bravo size.. :)

merhaba arkadaşlar....

dün itibariyle 1 kg 100 gr daha gitti... :) her konuda birikime evet... dost, anı, para vs. amma velakin, kilo konusunda birikim yapmıyoruz... :))

eylü sena, yine kayıplardasın..... :)
bir yudum mutluluk, seninle de bi denk gelemiyoruz şurada, aynı anda... :)
tebrik ederim. ben de basladim dikkat etmeye ama tartilmayacagim bir sure. diyete dikkat etmek bütçeye de cok yariyor. elimin altindaki kantinden sürekli abur cubur alma istegim oluyordu. bi de isteyken yemegimi götürmek zorundayım simdi. öbür türlü fast food

merhaba arkadaşlar....

dün itibariyle 1 kg 100 gr daha gitti... :) her konuda birikime evet... dost, anı, para vs. amma velakin, kilo konusunda birikim yapmıyoruz... :))

eylü sena, yine kayıplardasın..... :)
bir yudum mutluluk, seninle de bi denk gelemiyoruz şurada, aynı anda... :)

tebrikler :halay:
çok güzel durmak yok o kilolar gitcek:bicak:
bende birikime başlamışken diyetede başladım
günde 1 parça çikolata hakkım var
69 kiloyla başladım 2 haftada 66.2 oldum:kahve:
işe başladığımda 59 kiloydum
3 ayda 10 kilo almışım :skandal:
birikim sayesınde aburcuburu azattım yaza kadar 55 olma hedefim var 11.2 kg her ay 2 kilo versem yeter
senin hedef kaç acabao_O

tebrikler :halay:
çok güzel durmak yok o kilolar gitcek:bicak:
bende birikime başlamışken diyetede başladım
günde 1 parça çikolata hakkım var
69 kiloyla başladım 2 haftada 66.2 oldum:kahve:
işe başladığımda 59 kiloydum
3 ayda 10 kilo almışım :skandal:
birikim sayesınde aburcuburu azattım yaza kadar 55 olma hedefim var 11.2 kg her ay 2 kilo versem yeter
senin hedef kaç acabao_O

canım, ben bir 5 kg daha versem tamamdır... hedefim, ocak ayına kadar 5 kg vermek... :)

Günaydın kızlar, gece hiç uyuyamadım. Sabaha karşı dalmışım. Hal böyle oluncada yeni uyandım tabi.
Üniversiten bir arkadaşım aradı, bana gelecek hemen evi toparlayıp üsttende bir süpürmem lazım.
Akşamada teyzeme çorba yapıp geçmiş olsuna gitmem lazim.

mrb kızlar..Bende bugünlerde epey uyuşuk oldum..Kış mevsimi beni bi acaip yapıyor..hiç sevmiyorum sanırım..Yazın doğduğumdan mıdır nedir psikolojim kötü etkileniyor sanki..Ne iş gelmek ne çalışmak ne de başka bişey istemiyorum bugünlerde.. :) Depresyona mı giriorum ne :) Dün arabamın kışlık lastikleri değişti silecekler ve jantlarda sıkıntılar vardı..250 tl oraya gitti bu ay hesapta yokken.. hayırslı bakalım.. bugün yemeğim var akşam pırasa pişirdim..yanına da gidince makarna yapacağım.. benim kız pırasayı yemez akşam tv.de gıdasızlıktan kör olan birçocuğu görünce havuç istedi korktu.. bende pırasa yapsam yermisin dedim yerim dedi.. :)

mrb kızlar..Bende bugünlerde epey uyuşuk oldum..Kış mevsimi beni bi acaip yapıyor..hiç sevmiyorum sanırım..Yazın doğduğumdan mıdır nedir psikolojim kötü etkileniyor sanki..Ne iş gelmek ne çalışmak ne de başka bişey istemiyorum bugünlerde.. :) Depresyona mı giriorum ne :) Dün arabamın kışlık lastikleri değişti silecekler ve jantlarda sıkıntılar vardı..250 tl oraya gitti bu ay hesapta yokken.. hayırslı bakalım.. bugün yemeğim var akşam pırasa pişirdim..yanına da gidince makarna yapacağım.. benim kız pırasayı yemez akşam tv.de gıdasızlıktan kör olan birçocuğu görünce havuç istedi korktu.. bende pırasa yapsam yermisin dedim yerim dedi.. :)
Aferin ona :) Bugün benim yemeğim yok. Sabah aceleyle çıktım evden. Duruşmalarım erken saatte idi. Artık akşama gidince buzluktan bir şeyler yaparım. Bugünlerde yazdan koyduklarımız işe yarayacak işte :)

Back