• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bugün çarşıda bir mont beğendim yeminle içim gitti, giyip giyip çıkardım.
Aslında uzun kalın şişme monta ihtiyacım var ama bugün beğendiğim kısa kalın şişme idi
Aylardır bişey almıyorum ama dayanamıcam artık her ay bir isteğimi alayım ya
Siz nasıl yapıyosunuz isteklerinizi?
Keşke alsamıydım?
ben bunu ihtiyacım olmayan hiç bir şeye bakmayarak çözdüm canım. neye ihtiyacım varsa ama nette, ama avm'de girip sadece ona bakıyorum. ne dolap yığılıyor, ne de sonradan pişmanlık yaşıyorum.

Bence alma cnm. Şimdi bunu çok beğendigin icin alacaksin. Sonra zaten uzunada ihtiyacim var deyip bir daha alacaksin. Üstelik bahanende hazır ihtiyaç...

Bende bugün arkadaşlarımla indirim var diye gratise gittim sadece bir kac parca bir sey alip cikacaktim. Ama indirim var diye o kadar kalabaliktiki nerden baksan 60 kisi vardi.Raflar bomboş. Bir anda nasil gaza geldim anlamadim tabi benim bir kaç parça birsey dedigim seyler bir servete mal olacak kadar olmuş. Sadece şampuan ve el kremi almak icin gitmistim. Sepete neler neler atmışım. Sonra bir anda dank etti ne yapiyorsun kendine gel dedim ve elimdeki sepeti birakip arkama bile bakmadan ciktim.
Almadım canım daha doğrusu alamadım da yani.
4gün önce kk limitimi düşürmek için müşteri hizmetlerini aramıştım, limitimi düşürmüşler
Ha nerdeyse eksi hesaba girecektim de girmeden çıktım.
Ama ne istediğim gibi uzun da bulamadim kaç haftadır.
Üç kez giydim çıkardım kibarca terkettim mağazayı küfretmedilerse iyidir :lülülü:

ben bunu ihtiyacım olmayan hiç bir şeye bakmayarak çözdüm canım. neye ihtiyacım varsa ama nette, ama avm'de girip sadece ona bakıyorum. ne dolap yığılıyor, ne de sonradan pişmanlık yaşıyorum.
Güzel çözüm bulmuşsun gerçekten
Uzun zamandır almadığım için o pişmanlığı yaşamıyorum
Bende çok yaşadım hatta dolapta koyacak yer kalmadı birazını dağıttım ayakkabi bile verdim düşün

Bugün bütün gün dışarıdaydım. Zorakilikten bi avm ye girip eşofman aldım. Yarın gidip iadesini yapacağım. Bundan sonra artık çantama yedek kıyafet atıp da çıkacağım dışarı.

Güzel çözüm bulmuşsun gerçekten
Uzun zamandır almadığım için o pişmanlığı yaşamıyorum
Bende çok yaşadım hatta dolapta koyacak yer kalmadı birazını dağıttım ayakkabi bile verdim düşün
ben şöyle yapıyorum. her mevsim başlangıcında dolabımı döküyorum, yıprananları veya artık hiç giymediklerimi elden çıkarıyorum. sonra o mevsimin ihtiyaç listesini çıkarıyorum ve mevsim boyunca sadece onların indirimlerini takip ediyorum. param da cebime kalıyor :KK48:

ben şöyle yapıyorum. her mevsim başlangıcında dolabımı döküyorum, yıprananları veya artık hiç giymediklerimi elden çıkarıyorum. sonra o mevsimin ihtiyaç listesini çıkarıyorum ve mevsim boyunca sadece onların indirimlerini takip ediyorum. param da cebime kalıyor :KK48:
Çok güzelmiş hehe
Bende bir liste yapayım neye ihtiyacım var, tek tek alayım

Bende öyleyim. Mesela bende bi sene mesela kazak ihtiyacım mı var. O sene onu toparlıyorum. Yazlık tişört ihtiyacım varsa bir sene onu. Pantolonda ve ayakkabı da maalesef onu yapamıyorum bu ikisini çok çabuk parçalarım çünkü :D

hafta başından meraba kızlar..Geçen hafta yoğundum biraz okudum ama katılamadım sohbete..birikim iyi gidiyor çok şükür.. Hafta sonu bende alışveriş yaptım eve..200 e yakın tuttu...Bugün yemek derdim yok..dünden kalan yemekler var..
Evet yokluğun hissedildi canım...gözüm illaki arıyor seni buraya girdiğimde...

Back