• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

iyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim. :KK43:(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. :KK43:((((

Allah acil şifalar versin
Size de kolaylık versin

Şimdi daha iyidir inşaAllah

Allah acil şifalar versin
Size de kolaylık versin

Şimdi daha iyidir inşaAllah
amin canım, babamla birlikte bütün hastalara allahım şifalar versin. gittikçe daha iyiye gidiyor şükür. hocalar perşembe günü servise çıkarmayı düşünüyorlar. bu sabah daha iyi gördüm. :dua:

Günaydın kızlar,
Bir arkadasım gelicekmis kahvaltiya, en geç bir saate bizde olur. Çünkü alt sokakta oturuyor :KK48:
Hemen evi toparlayip kahvalti hazirlamam lazim. Allahtan evde her şey var.
O gittikten sonrada migrosa gidip el kremi falan alıcam. %50 indirimde, bir aydır bu indirimi bekliyorum.
Ordan sonrada kuaföre, bankaya falan gidicem. Yani bugun bol harcamali bir gun olacak benim icin o_O

günaydın kızlar... dün sadece 2 tl ekmege harcadım çok şükür..bugünde kıymalı makarna ve corba yapıcam inşallah.. süt gelmedi bu hafta mecburen marketten yoğurt alcam..yoğurt ekmek içecek dışında bugünde harcama yapmayı düşünmüyorum bakalım.. ayın bitmesini iple çekiyorum..kaldı 6 günnnn :KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar,
Bir arkadasım gelicekmis kahvaltiya, en geç bir saate bizde olur. Çünkü alt sokakta oturuyor :KK48:
Hemen evi toparlayip kahvalti hazirlamam lazim. Allahtan evde her şey var.
O gittikten sonrada migrosa gidip el kremi falan alıcam. %50 indirimde, bir aydır bu indirimi bekliyorum.
Ordan sonrada kuaföre, bankaya falan gidicem. Yani bugun bol harcamali bir gun olacak benim icin o_O
benimde kuaföre gitmem lazım..saçlarımı boyatmam lazım..fena geldi dipler..ayın çıkmasını bekliyorum harcama yapmayım diye.. haftaya giderim bende..

Kızlar günaydın...
Dün bayağı masraflı geçti. Ama büyük mutfak alışverişimi hallettim. Bugün sadece kahvaltılık alacağım. Bu ay sonuna kadar da başka alışveriş düşünmüyorum.
Akşam aslanlarımla yemeğe gittik. 55 tl ödedik.
Bugün gelmeden brokoli haşladım. Taze fasülye ayıkladım. Gider gitmez fasülyeyi ve hafta sonu doldurduğum kuru dolmaları pişireceğim. Yanına ayran da yaparım. İki gün götürür bizi.
Sabah bir ödemem vardı 170 tl. onu yatırıp geldim.
İnşallah büyük ödemeler çıkmaz.

Kızlar günaydın...
Dün bayağı masraflı geçti. Ama büyük mutfak alışverişimi hallettim. Bugün sadece kahvaltılık alacağım. Bu ay sonuna kadar da başka alışveriş düşünmüyorum.
Akşam aslanlarımla yemeğe gittik. 55 tl ödedik.
Bugün gelmeden brokoli haşladım. Taze fasülye ayıkladım. Gider gitmez fasülyeyi ve hafta sonu doldurduğum kuru dolmaları pişireceğim. Yanına ayran da yaparım. İki gün götürür bizi.
Sabah bir ödemem vardı 170 tl. onu yatırıp geldim.
İnşallah büyük ödemeler çıkmaz.
brokoliyi nasıl kullanıyosun canım yoğurtlu salata seklinde mi?

kızlar tavuk dünyasında tavuk ve makarna yedinizmi bilmiyorum..çok güzel soslar kullanıyorlar...içinizde yapan ya da bilen varmı kremalı falan kekikli..değişik bişeyler yapmak istemiyorum ben..

Yedim ama sosların içeriğini bilmiyorum sarı gibi safranlı falan galiba
ben genelde internette birkaç site var onlardan bakıyorum değişik birşey yapmak istediğimde

Yedim ama sosların içeriğini bilmiyorum sarı gibi safranlı falan galiba
ben genelde internette birkaç site var onlardan bakıyorum değişik birşey yapmak istediğimde
bende baktım canım şimdi buldum bitane dağ kekikli kremalı.. yarın deneyeceiğim bakalım...güzel olursa yazaım buraya :)

benim de kemerleri sıkmam lazım biraz bu ara... :) yaklaşık 3 ayım var, umre için para biriktirmek istiyorum, o zamana kadar... hazır paraya dokunmak istemiyorum... :) 3 çocukla düşününce, baya bir meblağ tutuyor... doların da yüksek olması sebebiyle, bi 25.000 i gözden çıkardım... gitmeden biraz da SAR yapmalıyım, orada harcamak için... tl. kullanılıyor ama, kendi para birimleriyle olunca, işler kolaylaşıyor, diğer türlü marketlerde para üstü vs. sorun oluyor...bir de alış-veriş vs. işleri oluyor...

çocuklara da şimdiden kumbara verip, para biriktirin, orada hediyeler alıp, çocuklara dağıtırsınız dedim, çok hoşlarına gitti... :)

bende baktım canım şimdi buldum bitane dağ kekikli kremalı.. yarın deneyeceiğim bakalım...güzel olursa yazaım buraya :)

Dene bakalım güzelse yaparız biz de
Bende bazen aynı yemeklerden sıkılıyorum farklı şeyler arıyorum
dolapta patlıcanım var ne yapsam acaba??

ben tavuğun hiç bir şeklini sevmem normalde... hani derler ya kırk yıl görmesem, aramam... :)
ama geçenlerde arkadaşlarla bir yere gittim, ısrarla bana tavuk şinitzel yedirdiler... harika bir şeydi, yani tavuk demeye bin şahit ister cinsten... :)) demek ki neymiş, ön yargılı olmamak gerekiyormuş, her konuda olduğu gibi... :)

benim de kemerleri sıkmam lazım biraz bu ara... :) yaklaşık 3 ayım var, umre için para biriktirmek istiyorum, o zamana kadar... hazır paraya dokunmak istemiyorum... :) 3 çocukla düşününce, baya bir meblağ tutuyor... doların da yüksek olması sebebiyle, bi 25.000 i gözden çıkardım... gitmeden biraz da SAR yapmalıyım, orada harcamak için... tl. kullanılıyor ama, kendi para birimleriyle olunca, işler kolaylaşıyor, diğer türlü marketlerde para üstü vs. sorun oluyor...bir de alış-veriş vs. işleri oluyor...

çocuklara da şimdiden kumbara verip, para biriktirin, orada hediyeler alıp, çocuklara dağıtırsınız dedim, çok hoşlarına gitti... :)
şimdiden sizi heyecan basmıştır ne güzel :) dediğin gibi epey para gider..aklına gelmeyen bissürü de ekstra çıkar illa..güzel bi yolda gidiyor ne güzel..Allah bereketlendirir paranı..:KK36::KK36:

Dene bakalım güzelse yaparız biz de
Bende bazen aynı yemeklerden sıkılıyorum farklı şeyler arıyorum
dolapta patlıcanım var ne yapsam acaba??
aynen canım bende öyle..birde bu ara birikim yapayım derken bunaldım aynı şeylerden :) patlıcan oturtma seviyorsanız o olabilir yada karnı yarık..pilav ve cacıkla güzel olur..ben patlıcan salatasını da çok sverim..yada patlıcanlı lazanya olabilir

şimdiden sizi heyecan basmıştır ne güzel :) dediğin gibi epey para gider..aklına gelmeyen bissürü de ekstra çıkar illa..güzel bi yolda gidiyor ne güzel..Allah bereketlendirir paranı..:KK36::KK36:

sağol canım, Allah razı olsun... en kısa zamanda, sen de ailenle gidersin inşallah... :)
hatta kk olarak birlikte bile gidebiliriz belki, kısmet, neden olmasın... :)

ben tavuğun hiç bir şeklini sevmem normalde... hani derler ya kırk yıl görmesem, aramam... :)
ama geçenlerde arkadaşlarla bir yere gittim, ısrarla bana tavuk şinitzel yedirdiler... harika bir şeydi, yani tavuk demeye bin şahit ister cinsten... :)) demek ki neymiş, ön yargılı olmamak gerekiyormuş, her konuda olduğu gibi... :)
ben tavuk ve balığı kırmızı etten daha çok seviyorum :) tavuk şinitzelide evde yapıorum ben..onu da çok svereiz

aynen canım bende öyle..birde bu ara birikim yapayım derken bunaldım aynı şeylerden :) patlıcan oturtma seviyorsanız o olabilir yada karnı yarık..pilav ve cacıkla güzel olur..ben patlıcan salatasını da çok sverim..yada patlıcanlı lazanya olabilir

ben yemekte et kıyma sevmem patlıcan hariç
patlıcana çok yakışıyor
genelde öyle tüketiyoruz
ama canım soslu birşeyler istiyor
sen salatasını nasıl yapıyorsun cnm

Back