• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

eylul sena eylul sena @meyraa valla benimde bi deli cesaretine ihtiyacım var o kadar :KK70: bende mantı gözleme evi gibi bir yer açmayı hayal ederim. Valla bazen karavan hayalimle bile "öyle mi yapsam acaba hem gezme hemde iş" diyorum. :KK70:
Kızlar bizde hayaller bitmez yaaa :) bak karavanda iyi fikir ama satmak için olursa epey eziyetli olmazmı :KK70:

çok güzel bir topik takip etmeye devam edeceğim... ilk sayfada yazılanların bir çoğunu yapıyorum. yazılmayanlardan bir kaçı söyleyeyim
eşim çok gıcık olsa da sıvı el sabunu ya da şampuanları şişelere yarım ya da yarımdan daha az dolduruyorum üzerine su ekliyorum sıvı el sabununu 5 aydır almıyorum normalde çok çabuk bitiyor şampuanı da her ay ya da haftada 2 kere alırken 2-3 ayda bir almaya başladım. hem tasarruf yapıyorum hemde kimyasal etkilerini aza indiriyorum.

malum kışa giriyoruz elektrik faturası 2 kata çıkıyor en çok kafama onu takıyorum ısınmamız da elektrikle birde ketıl kullanmayı aza indiremiyorum elim ayağım resmen ama o da çok yakıyor bir ara kaldırmıştım 25-30 tl fark ediyor fatura da ama bu seferde tüp çabuk bitiyor:KK48:
ya kusura bakma ama bende eşin gibi o sulandırılmış şeyleri hiç sevmiyorum..bana yeterince temiz olmuyomuş fikri uyandırıyor :)

tabii şekerim şimdi sen daha gençsin..o enerji var sende.. bizim yaşlarda o kadarı göz korkutoyor:rolleyes::rolleyes:

ne yaşlısı kızım yaaa, bizim de ruhumuz genç bi kerem... :)

bana baksana mesela, eşim ne zaman tatile gidelim dese, rutin tatilin dışında,yurtiçi veya yurtdışı, her defasında 3 çocukla nasıl yapacaksam, gözüm korkmadan umreye gidelim diyorum... :) millet 15 tatilde yurtdışı ister, kayak merkezi, sıcak ülkeler vs. ister, ben bütün eziyetine ( çocuklardan dolayı) rağmen aynı yeri isterim... normal tatile 5 versem hayıflanırım ama umre için 5 bin versem, hiç gözüme gelmez... yılda bir kere değil, on kere de gitsem bıkmam, tekrar tekrar gitmek isterim...

bugün baya bi coştuk, bu arada... :) hayaller, hayaller veee sonunda gerçekler inşallah.. :))

bir yudum mutluluk nerelerdesin, özledik...:KK19:

bak bana, işi gücü bıraktım, hayallere daldım bugün.... bu günü hayal etme günü ilan ediyorum... :)) tamam, tamam susuyorum....:KK55:

bende gezmeyi tozmayı çok severim kızlar..sadece karavanla bişey satacak gözükara değilim sanırım:KK70: ... konu ordan açılınca öyle dedim...Bana kalk gidelim deyin herkesten önce ben gelirim..:halay:.Evet nihalcim nerdesin sen bugün yaa:KK17:yogunsun galiba

bende gezmeyi tozmayı çok severim kızlar..sadece karavanla bişey satacak gözükara değilim sanırım:KK70: ... konu ordan açılınca öyle dedim...Bana kalk gidelim deyin herkesten önce ben gelirim..:halay:.Evet nihalcim nerdesin sen bugün yaa:KK17:yogunsun galiba
Hadi abla gel gidelim :D :D ilk nereyi istersin? :)

Oyyy guzelliklerim beni mi merak etmiş? Bugün çok fazla giremedim gelen giden oldu soruşturmalar dilekçeler derken...arada aklıma geldi kızlar ne yaptı acaba diye..öyle yorgunum ki hafta sonu olsa da şöyle bir dinlensem diyorum...:KK37:
aynen canım valla bende dinlenmek istiyorum.. hafta sonları da benim kız yatırmıorki..akşam erkenden yatar sabahda erkenden kalkar..8 yaşında daha şuana kadar 9 akadar yattığını hatırlamıyorum ben..karnım acıktı die kaldırır beni..doğru dürüst bişeyde yemez... maksat beni kaldırmak

Bu sıralar çok açıldım, hiç para harcamamam lazım.
Üstten evi temizleyip, aşurelikleri hazırlarım yavaş yavaş
Nohutu haşladım,
Fasulye ve buğdayı suya koydum. Böylece tüpte çok gitmez.
Komşumuz bir poşet fındık vermişti. Onu ayıklarım.
Öğleden sonrada bankaya uğramam lazım.
Altın düşsede altın alsak artık yaa

Bu sıralar çok açıldım, hiç para harcamamam lazım.
Üstten evi temizleyip, aşurelikleri hazırlarım yavaş yavaş
Nohutu haşladım,
Fasulye ve buğdayı suya koydum. Böylece tüpte çok gitmez.
Komşumuz bir poşet fındık vermişti. Onu ayıklarım.
Öğleden sonrada bankaya uğramam lazım.
Altın düşsede altın alsak artık yaa
Ellerine sağlık tatlım Allah kabul etsin..aynen bende altın hesabı açıp birikimi aktarmayı düşünüyorumda bi türlü düşmüyor ya :(

Ya kızlar şu tecavüz olayı resmen kanımı dondurdu..Bunlar nasıl pislikler... Nasıl bir gözü dönmüşlük beynim almıyor..Savunmasız küçücük masum çocuklara bu nasıl yapılabilir... Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz.. O kadar korkuyormki artık.. Rabbim evlatlarımızı korusun:KK43::KK17:

Ben de bugun erken geldim biraz. Evi derleyip topladım. Odanın şeklini halısını falan değiştirdim. Toz aldım. İki makine çamaşır yıkadim astım. Koltuk örtülerini attım şimdi onlar yıkanıyor. Bulaşık makinesi çalışıyor bir taraftan. Akşam için de balık çıkarttım yanına salata yaparım. Bugün hiç para harcamadim. Aksam için ekmek alırız sadece.

Back