birikim yapabilmenin yolları

KıZlaaaar bana acil bi yardım gerek

Bi akıl verin yahuuuu

Aylık sabit Giderler=
Kira+aidat: 850
Elektrik+su+ttnet=140
Kyk: 240
İHH= 100
Otopark:75

Kredi kartları :
Paraf:1525-645-615-615-470-250-117.25(Kasım'dan Nisa'na kadar)
Bonus:450-425-380-375-365(Kasım'dan Mart'a kadar)
Finans: 335-228.11-110(Kasım'dan ocağa kadar)
Maxımum:40-40-40-40-40 (Kasım'dan Mart'a kadar)

Arkadaşlarım ben Doğum iznindeyim ve üç buçuk aydır maaş almıyorum
İniaallah Aralık'ta toplu alacağım
Yani hesaplarına göre 10bin tl
Ve 6 ay da ücretsiz izne çıkıyorum biiznillah
Eşimin maaşı 3900 tl

Nasıl bi yol izlememi önerirsiniz?

Gelen maaşım bankada kalsın mı?
Yoksa kartları kapatıp devam mı edelim? Ki birikimi yerine ya koyamazsak diye de düşünürüm
Bu ay 11 çeyrek gelecek günden
Onu bozdursam mı dursa mı

Kısacası kart borçlarını kapatıp rahatça mı devam edelim yoksa aylık maaştan ödeyip dişimizi sıkalım mı
Gelen maaşı altına yatırmak mantıklı olur mu
Artık giyim eşyası ev eşyası almıyoruz
Sadece market alışverişlerimiz olacak
Bir de nasipse iki çeyrek olarak güne devam edeceğiz?

Fikirlerinizi beyan eder misiniz?

Csnım gelecek maaşınla kartları kapatırdım @sempatik_kiz in dediği gibi durdukça da faiz işkeyecek... Ne gerek var faize. Elinizin maaşıyla şu durumda rahatça geçinebileceğiniz gibi görünüyor. :)

Yıllardır iş bankasından döviz ve altın alır satarım. Daha bir kuruş bile kesinti yapmadılar. eylul sena
benimde vadesiz mevduat hesabım var iş bankasında..benden de şuana kadar herhangi bişey kesmediler..onun için sordum altın hesabında varmı diye..teşekkürler canım.. banka karşımda olmazsa yarın gider görüşürüm..

Güldane balıkları çok uyguna almışsınız. Keşke biz de o fiyattan bulabilsek ama bizim burda pahalı maalesef. Afiyet olsun.
cok tsk ederim evt pazardan almis esim aksam oldugu icin baliklar tezgahta kalmasin diye adam indirim yapmis keske biraz daha alsaymis hazirca hemen cikartir yaparim iyi oldu

Ben de yarına kuru fasülye yapayım bari. Akşam suya koyayım. Bu akşam içinse pizza düşünüyorum nasipse...
ben bi pizza yapayim dedim elime yuzume bulasti cok yapardim bebek olmadan once bu seferde uyuttum yam hamur yogururken uyandi cocugami bakayim hamurmu yogurayim elim ayagima dolandi o yuzden hafta sonlari yapicam esim evdeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…