birikim yapabilmenin yolları

Bence de öldürmeyelim kızlar...
Akşama ne yemek yapacaksınız? İlk defa yemeksizim. Bir taraftan da eksik listesi yapıyorum.
bendede yemek yok canım bugün.. temizlki olunca pertim çıktı..aklıma kuru biber patlıcan kabak geldi onları haşlayıp kızartırım diye düşünüyorum..dünden çorbada var yeter..

günaydın kızlar..burasını öldürmeyelim ya..ilk göz ağrım burası :) bu kadar sessiz kalmasına gönlüm el vermiyor
Canım benim bazı ailevi sebeplerden dolayı benim önümdeki günlerde birikim yapmam zor gibi görünüyor... Yani el etek çekiyorum bir süreliğine. :)

Canım benim bazı ailevi sebeplerden dolayı benim önümdeki günlerde birikim yapmam zor gibi görünüyor... Yani el etek çekiyorum bir süreliğine. :)
çekme elini eteğini sen..sadece birikim değilki sonuçta..herşeyle ilgili konuşuyoruz burda..bak az önce yemek muhabbeti yaptık.. :)

Bence de öldürmeyelim kızlar...
Akşama ne yemek yapacaksınız? İlk defa yemeksizim. Bir taraftan da eksik listesi yapıyorum.

bizde bu akşam, etli kuru fasülye, şehriyeli pirinç pilavı,turşu salata,kavun ve yoğurt var :)

büyük oğlum kuru fasülye canavarı, ben pek sevmem, diyetteyim diye sevmediğim yemekleri yaptırıyorum, yemeyeyim diye ama ne fayda, öğlen ofiste harika ev yemekleri yapan bir teyzemiz var, bari akşamları kurtarayım diyorum... :)

ben bu ay sonuna kadar fazla alışveriş yapmadan ayı kapamayı düşünüyorum inşallah..ne bulursak yiyeceğiz.. birikime attım paralarıda ay sonuna kadar 250 ayırdım yeter inşallah :)
Buzluktakileri yani kış için hazırladıklarımızı yapmaya başladın mı canım?

Ben hala karar veremedim. Eve gidince buzluktan bir şeyler yaparım galiba. Hava soğudu üşüdüm keyfim de yok

Buzluktakileri yani kış için hazırladıklarımızı yapmaya başladın mı canım?
buzluktan bi defa barbunya yaptım..bir defada konserve menemen yaptım.. hergün buzluk konserve yapsam iki ay götürecek malzeme stok ettim :) başlarım artık yapmaya..aynen canım dediğin gibi hava soğuk olunca insanın eli kolu kalkmıyo..

bende yarına yapayım bari kuru fasulye epeydir yemiyorduk.. benim kızda sever :)

Hediye olarak verilen 1500 isveç kronum vardı.
500 TL falan ediyor. Epeyidir inceliyorum İsveç kronu artış ya da düşüş yaşamıyor.
Genelde stabil durumda. En fazla 1 yada 2 kuruş fark var.
Yarın ziarat bankasına gittiğimde onu bozdurup, bir hesap açıp oraya yatırıcam.
Eve gelincede bir altın hesabı açar oraya aktarırım.

bende iş cep kullanıyorum mevduat hesabı..şimdi inceledim..cepten kendimizde açabiliyormuşuz altın hesabını..hesap işletim ücreti alıyormu bilgin varmı canım

bende iş cep kullanıyorum mevduat hesabı..şimdi inceledim..cepten kendimizde açabiliyormuşuz altın hesabını..hesap işletim ücreti alıyormu bilgin varmı canım
hesap işletim ücreti değilde komisyon alınıyor diye hatırlıyorum cnm.
Benimde TL birikimim iş bankasında. Ama araştırdım. Altın hesabı olarak en iyisi ziraat. Hesap işletim ücreti, komisyon vs... hiçbir kesinti olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…