- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #10.341
Bizde soğan kavurması yaparız... İçine az biraz da pastırma atılır. Çok güzel olur. :)soğan mıhlası nedir? soğanı çok severim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde soğan kavurması yaparız... İçine az biraz da pastırma atılır. Çok güzel olur. :)soğan mıhlası nedir? soğanı çok severim de
soğan mıhlası nedir? soğanı çok severim de
bu ne ya açık büfe gibi? umarım yanına çorba yapmadınSoğan mıhlası
Pirinç pilavı
Nohut
Kavurma
Salata
Cacık
Komposto
Belki çorba da yaparım
ben sabah buzluktan mercimek çorba, daha önce sarılıp koyulmuş azıcık lahana sarma ve yaprak çıkardım. yaprağı sağolsun yardımcın saracak. menün bu şekilde bugün. bir yudum mutluluk
benim buzluktan çıkardıklarımı da yardımcım yapmıştı daha önce.benim hafta içi yemeğimi bakıcı yapıyor, musakka iki gün yedik. bir gün yanında pirinç, ertesi gün de bulgur pilavı vardı
bugün bulgurun yanına sulu köfte yapacak
biz de çok yemek yiyen yok
biz hafta içi bakıcı yapıyor diye hafta sonu iki gün dışarı çıkıyoruz
bence siz de cumaları dışarıda yediğinizi yazmıştın, diğer günler çık
ama sen hafta sonu yemek yapmayı seviyorsun
bakıcı varken de ben bazen mecburiyetten yapıyorum sıcak yenmesi gereken şeyleri. fırında balık, fırında kanat vs
mornergis yazınca aklıma geldi, biz de yarın mantar yiyelim bari
Kızlar yardımcı için ne kadar ödüyorsunuz..büyük şehirdemisiniz birde hergün mü geliyor yoksa haftada bikaçgünmü?benim buzluktan çıkardıklarımı da yardımcım yapmıştı daha önce.
artık cumaları da pek çıkmıyoruız. ben bazen spora gidiyorum.
ben ev işi ile uğraşmayı seviyorum. yemek yapmak zoruma gitmiyor. ama o yapınca hazır oluyor. eve gidince hemen bi salata yoğurt turşu yiyip işimize bakıyoruz.
ben 550 ödüyorum. ocakta zam yapacağım. bana hergün geliyor. sabah saat 10:30 gibi gelip akşam üzeri 16:30 da gidiyor. oğlum öğlen geldiğinde ona yemek yediriyor. evin her türlü işini de yapıyor. küçük bir Anadolu şehrindeyim.Kızlar yardımcı için ne kadar ödüyorsunuz..büyük şehirdemisiniz birde hergün mü geliyor yoksa haftada bikaçgünmü?
Çok iyiymiş canım yaa..ben Ankaradayım..burda imkansız o ücret haftada 2 gün için biryle görüştüm 750tl istiyor.. o da arada aracı olduğu için dediben 550 ödüyorum. ocakta zam yapacağım. bana hergün geliyor. sabah saat 10:30 gibi gelip akşam üzeri 16:30 da gidiyor. oğlum öğlen geldiğinde ona yemek yediriyor. evin her türlü işini de yapıyor. küçük bir Anadolu şehrindeyim.
Kızlar yardımcı için ne kadar ödüyorsunuz..büyük şehirdemisiniz birde hergün mü geliyor yoksa haftada bikaçgünmü?
Çok iyiymiş canım yaa..ben Ankaradayım..burda imkansız o ücret haftada 2 gün için biryle görüştüm 750tl istiyor.. o da arada aracı olduğu için dedi
Büyük şehirlerde olmak bazen gıcık ediyor beni. Bebek için bakıcı düşündüm 1750-2000 tl+sigorta vırt zırt dediler.
Gözüm korktu valla
benim konuştuğumda hergün için cumartesi hariç 1300 dedi kredi ve borç varken şuan çok zor olur benim için tam gün.. 2 gün yeter aslında bana 2 gün içinde çok gibi geldi..sizlerden fikir alayım dedim..büyük şehirler uçuk maalesefİstanbul'dayım ben... 1.450 tl. veriyorum.... haftanın 5 günü, sabah 9;00, akşam 18;00, cumartesileri de sabah 10;00, öğlen 14;00 geliyor...