birikim yapabilmenin yolları

toplam evınıze gıren maaş ne kadar? yada kaç çocugunuz var ? bununlada ılgılı bıraz yada yaşam standartlarınızla alakalı
Iki çocuğumuz var çok şükür. Ama ben hiç düşünmezdim elimdekini hemen paylaşirdim. Borç isteyene hemen verirdim. Cocuklar büyüdükçe aklillandim

Allah paylasamayacagim şeyi nasip etmesin derim hep . Ama ben fazla paylasiyormusum:)

Evet cnm istediğim gibi bi resim bulamadım hiç. Bir bulsam senelerce değişmiycem artık
bence bu guzel

Iki çocuğumuz var çok şükür. Ama ben hiç düşünmezdim elimdekini hemen paylaşirdim. Borç isteyene hemen verirdim. Cocuklar büyüdükçe aklillandim
verdıklerınız gunun bırınde karsınıza cıkar ınsallah olmazsa da kul bılmezse halik bılır

Yeni kışlık kıyafetler isterken hatta ve hatta üstümdeki gömleğin çok benzer başka Bi rengini almayı düşünürken bu yazını okumam ve dumur olmama ne demeli :)
Kafama dank etti yazdıkların :) çok haklısın da nefis işte istiyor. Haklısın almıcam

Forever New'dan bir senedir istediğim bir makyaj çantası vardı. Seyahatlerde şampuan, krem vs koyup kullanmak için istiyordum. Bugün sonunda %50 indirimle 45 TL'ye düşmüştü tam sepete ekledim alıyordum ki son anda kendime kızdım ve vazgeçtim
Bütün bir sene onsuz idare ettiysem, bundan sonrada ederim dedim
Çok istiyormuyum evet, çok gerekli mi hayır.

aynen bende bu gun bı kaç butıge baktım nasıl guzel bluzlar ve ındırımde
dedım kı amelıa kendıne gel bu pacavralar sana kısa bır mutluluk saglayacak sonra ???
ve hemen vazgectım almaktan

aynen bende bu gun bı kaç butıge baktım nasıl guzel bluzlar ve ındırımde
dedım kı amelıa kendıne gel bu pacavralar sana kısa bır mutluluk saglayacak sonra ???
ve hemen vazgectım almaktan
İnşallah bu şekilde devam ederiz cnm. Şuan ayakkabı ihtiyacım var. Onu aldıktan sonra bir kaç ay bir şey almayı düşünmüyorum. Eğer bunu başarırsam sonra kendimi küçük bir şeyle ödüllendiririm

Beth18 canım ben bu bayanın söyleşisini geçen sne baharda okumuştum ama o zman çok kafa yoramamıştım şimdi düşünüyorum da
evet ya sürekli bir şeyler alıyoruz tüket tüket nereye kadar
aslınsa son 2-3 yıldır kendim için pek bir şey almıyorum ama çocuklarım için aynı şeyi söyliyemem
hayatı tamamen düzenlemek lazım

Yüzüm için temizleme kremi almıştım netten. Sanırım yanlış almışım. Gitti 30 TL. Aman yaaaa
Ben de ocak 5 e kadar kıyafet almayacağım. Ürünlerini sevdiğim ama pahalı bir mağaza var. Her yıl ocak ayında oradan %50 indirimle alıyorum birşeyler.

Ben bu topiklere takilmaya basladim baslayali
Ekmek aLirken dusunuyorum
Acaba gerekli mi diye
Sonra amaaaaaaan witch zaten oldun dana gibi bosver diyorum ve almiyorum
Makyaj cantasi neymis siz buna tasarruf mu diyosunuz

bir ızleyın derım
teşekkürler amelia paylaşım için :)
parasızlıktan istesem de çok tüketemiyorum ama zaten hayatımın hiç bir anında dolu dolu kozmetiğim, gardrop dolusu kıyafetim, dolap dolusu ayakkabım olmamıştır. Bir şeyden çok olunca beni geriyor, takip edemiyorum ve araya gidiyorlar.

Mesela geçen haftadan beri buzdolabı bomboş, kahvaltılık, süt, yoğurt dışında bir şey yok. Ama her akşam 2-3 çeşit yemek yemeye devam ediyoruz. Çayın yanına kek ve poğaçamızı yapabiliyorum. Ve bu şekilde 1 hafta daha idare etmeyi düşünüyorum.Evdeki et, bakliyat, konserveler ve buzluktaki yiyecekler bana 2 ay yeter :)

Sonuç olarak bence kadın haklı. Dediği gibi aslında ihtiyaç sandıklarımız bile gerçekten ihtiyaç değil.

Ben bu topiklere takilmaya basladim baslayali
Ekmek aLirken dusunuyorum
Acaba gerekli mi diye
Sonra amaaaaaaan witch zaten oldun dana gibi bosver diyorum ve almiyorum
Makyaj cantasi neymis siz buna tasarruf mu diyosunuz

Ekmek için düşünme aşamasına gelemedim henüz
Çantayı da almadığım için kendimcee tasarrufluyum

Siz kendinizi aşmışsınız, Allah daha çok versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…