- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.221
Amin hepimizeEkmek için düşünme aşamasına gelemedim henüz
Çantayı da almadığım için kendimcee tasarrufluyum
Siz kendinizi aşmışsınız, Allah daha çok versin
aynen aslında bazı şeyler olmadan da yapıyoruzteşekkürler amelia paylaşım için :)
parasızlıktan istesem de çok tüketemiyorum ama zaten hayatımın hiç bir anında dolu dolu kozmetiğim, gardrop dolusu kıyafetim, dolap dolusu ayakkabım olmamıştır. Bir şeyden çok olunca beni geriyor, takip edemiyorum ve araya gidiyorlar.
Mesela geçen haftadan beri buzdolabı bomboş, kahvaltılık, süt, yoğurt dışında bir şey yok. Ama her akşam 2-3 çeşit yemek yemeye devam ediyoruz. Çayın yanına kek ve poğaçamızı yapabiliyorum. Ve bu şekilde 1 hafta daha idare etmeyi düşünüyorum.Evdeki et, bakliyat, konserveler ve buzluktaki yiyecekler bana 2 ay yeter :)
Sonuç olarak bence kadın haklı. Dediği gibi aslında ihtiyaç sandıklarımız bile gerçekten ihtiyaç değil.
bende senın gıbıyım canım.Amin hepimize
Uc bes atmak beni mutlu ediyo artik
Burasi cok sey katti gercekten
Hep diyorum o kahvecilere verdigim parayla arabami 2016 model yapmistim
Ama nerdeeeeee
Aklim basima 30 da geldi .
canım benim buzluğumda sanki bir koku olduğunu hissediyorum buzlukta..bilmiyorum psikolojikmi ama yiyemiyoruzKalan ekmeği buzluğa koyun
Sofrayı hazırlarken çıkarın 5-10 dakika içinde yumuşacık oluyor
Yok canimaynen aslında bazı şeyler olmadan da yapıyoruz
dün para cekmeye gıttım ve bankamatıgın oldugu cadde de bır suru magaza var unlu markaların
Allahım gozlerım kamaştı kafamda şimşekler caktı gözlerım döndü, ama Amelia canım sen kafana uyma hadı paranı cek ve tıpış tıpış evıne dön dedım ama ayaklarım resmen gerı gerı gıttı
eskıden olsa aaa o ındırımdeymış alayım bunun ındırımı kacmaz hemen almalıyım derdım ama artık 30umuza geldık malesef ve daha yenı yenı uyanmaya başladım
bende senın gıbıyım canım.
cocuk var mı witch??
canım benim buzluğumda sanki bir koku olduğunu hissediyorum buzlukta..bilmiyorum psikolojikmi ama yiyemiyoruz
Ben o konuda tatbak'ı tercih ediyorum. En azından kuruyemişleri gözümle görüyorum... Fiyat farkı da öyle fazla olacağını zannetmiyorum. İnternetten yine bi bakın fiyatlsrına benceAşüre günü ( 10 muharrem ) eve alışveriş yapıldığında bereketli olur diye biliyorum .
Bunun için ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Toz şeker , un , Bakliyat , aşüre malzemesi ( kuru yemiş ) A101 , şok , bim marketlerin hangisi daha uygun ? Kuru yemiş in tatbak mı , marketler mi uygun ?
başarılar dilerim pınarcım. inşallah her şey gönlüne göre olur. maaşa geçince de gelsin çil çil altınlarBu aralar birikim namına yaptığım bişey yok... O yüzden buralarda fazla takılmıyorum. :) bu arada kpss ye son 5 gün kaldı.
İnşallah canım. :) maaşa gelince öyle olacak gibi... Annem parandan şu kadar ver bana şunu yapıcsm bunu yapıcam diyordu bi ara... Dedim kusura bakma.. Ben birikim yapıcam... Ha eve bi ihtiyaç olur veririm ama benim adıma ve benim maaşımla bişey yapmayı kes dedim... Daha mı.. Bidaha bişey demiyobaşarılar dilerim pınarcım. inşallah her şey gönlüne göre olur. maaşa geçince de gelsin çil çil altınlar
anneye ağır olmuş o laf sanki pınar?İnşallah canım. :) maaşa gelince öyle olacak gibi... Annem parandan şu kadar ver bana şunu yapıcsm bunu yapıcam diyordu bi ara... Dedim kusura bakma.. Ben birikim yapıcam... Ha eve bi ihtiyaç olur veririm ama benim adıma ve benim maaşımla bişey yapmayı kes dedim... Daha mı.. Bidaha bişey demiyo
Öyle de demedim de... Vermem gibilerinden bişeyler söyledimanneye ağır olmuş o laf sanki pınar?
ben olsam evle ilgili özençleri varsa verirdim yaa. ne bileyim sen bunu en iyisi düşün, annen kırılmıştır bence.Öyle de demedim de... Vermem gibilerinden bişeyler söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?