• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Büyük kumbaralardan aldım. Malum arkadaşımla iddiaya girmiştik. Hem onu geçebilmek için hemde yılsonuna kadar iyi bir birikim yapmak istiyorum. Yatırımımı toplu olarak yapmak istiyorum.
Keske benimde boyle iddiaya girebilcem bi arkadasm olsaydı daha hırsla birikirdi paraciklar :KK39: amma velakin benimkiler ya savurgan ya da paralarını sır gibi saklayanlardan :KK59:

Yine neler aldın hadi utanma yaz bekliyorum :)
Kimsenin iki yakası iliklenmiyor bu ara, yaz geldi ya dekolte veriyoruz :KK70:

Aslında şımarıkça yaptığım kişisel bir harcamam yok
Ama dışardan çok yedik bu aralar.
yani ekstreye bakıyorum
300 küsür sipariş vermişiz bu ay.

Çok üşendiğim bir aydı bu ay.
Doğru düzgün yemek falan yapmadım.

Markete 600 küsür şimdiden harcamışız.
Oğlumun hastane işleri oldu
alerjik bir reaksiyon gösterdi muayenesi testi
osu busu bir 400 küsür de ona gitti.
Tabi canı sağolsun buna yapacak bişey yok.

Öyle işte:eğlence:

Güzel bir gelişme de oldu tabi.
Çalıştığım sektörde marka olarak yılın 2. çeyreginde
Türkiye birincisi olmuşum :sampiyon:
Bu sebeple hiç hesapta olmayan bir şekilde
ödüllendirildim.
Ama o parayı da hiç ettim.

Normal bir insan hiç gelmemiş gibi atardı kenara
Benim üretimim de sorun var bundan eminim artık :D

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim kumbarani gormek isteriz hayirli olsun :KK9:bizde 5 lt lik damacana yaptik tr_lelli tr_lelli sagol buyuk sevaba girdin :KK50: benden bugunde 0 harcama bozuk kumbarasina 2 tl attim gitti :nazar: 60 tl de oya parası aldım oda zulama :KK200::KK69::KK52:
Böyle canım... Ben pet şişeye yaptım mı harcıyorum. Kasımdan bu yana pringles kutusunda biriktirdim. Ama şimdi hatrı sayılır bi para biriksin istiyorum. :)

Eklentiler

• WP_20160727_001.jpg
    WP_20160727_001.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 88
  • WP_20160727_003.jpg
    WP_20160727_003.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 96
@mandaliina shağes'te para olmıcak da bizde mi olacaktı :KK70: :KK70:

Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın daha iyi
diye boşuna dememiş atalarımız :D :D

Bende gider en sevdiğim
en iyi anlaştığım
beni en iyi anlayan arkadaşımla konuşurum
@amelia2 Nerdesin cııınımmm :KK53: :KK200:

QUOTE="pinarzengin34, post: 47421457, member: 676309"]Böyle canım... Ben pet şişeye yaptım mı harcıyorum. Kasımdan bu yana pringles kutusunda biriktirdim. Ama şimdi hatrı sayılır bi para biriksin istiyorum. :)[/QUOTE]
Bizim önceki kumbarada bu tenekelerdendi kestik :halay:bereketle dolsun kumbisin :nazar:

QUOTE="pinarzengin34, post: 47421457, member: 676309"]Böyle canım... Ben pet şişeye yaptım mı harcıyorum. Kasımdan bu yana pringles kutusunda biriktirdim. Ama şimdi hatrı sayılır bi para biriksin istiyorum. :)
Bizim önceki kumbarada bu tenekelerdendi kestik :halay:bereketle dolsun kumbisin :nazar:[/QUOTE]
Sağol canım :)

Back