- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.361
Pazar işini de hallettim..yaklaşık 70 lira harcadim..en çok meyve aldim..bu hafta daha pahalıydı herşey...
Bizde de vardi. biraziyla bilezik aldik. kalaninin yarisini ben faize yatirdim esimin faiz hassasiyeti var diye o gr altin aldı. şimdilik kullanmayi dusunmedigimiz icin altin zarar etmez gibi.İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...
teşekkür ederim canım. bebeğini sağlıkla kucağına al, birikimlerin de bereketli olsun inşallahJanita ileride yaşayacağınız güzel günlerin bedeli olsun. Mutluluklar dilerim.
Şu an 9 haftalık hamileyim ve tam 3 kilo verdim. hala pek bir şey yiyemiyorum. Dolayısıyla evde yemek pişmiyor yani pek alış-veriş yapılmıyor. Sevgili eşim salatalar, bazen çorbalar ve aparatiflerle geçiriyor bu süreci. Bol bol meyve alışverişi yapıyoruz şu sıralar.
Pazar hala uygun ama meyveler pahalı fikrimce. Yine de almamış olmuyor.
Bu ay sonuna doğru bir gram altın daha almaya çalışacağım.
Kumbaraya 4 tl bozuk attım dün. Büyükçe bir kavanoz bebek gelene kadar bir aksilik olmazsa dokunmayız muhtemelen.
Elektrik faturasını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü akşam 6dan sabah 6ya kadar klima açık. Çok sıcak geliyor bana dayanamıyorum.
sağol canımCanım Allah bir yastikca kocatsinulkemiz düzeyinde çıkar gezersiniz bol bol...
Evet mesajları dışarıya kapatmistim saniyorum. Pc başında değilim ve cok yoğunum. Buradan yazarsaniz gördüğümde cevap vermeye calisirim.
ben olsam yapmazdım. bırak dolar dolar olarak kalsın, altın istiyorsan ona da başla. ben bu konuda kendime hep hedef koydum. şu aya kadar şu kadar dolar, bu kadar gram, bu kadar çeyrek, cumhuriyet vs. uzun vade duracaksa da hiiiiç ellemem onları, unutur giderim. sepette hep elma olmasın. arada armut at, ayva atHanımlar size bişey danışmak istiyorum. Malum elimde fazla bi dolar yok... Şuanki kurdan çevirdiğimizde 186 gibi bi nakit oluyo... Şimdi sorum bu dolarları bozdurup üstünede biraz ekleyip altına çevirsem mi bu dolarları
:) doğru söylüyorsun... Millete ben diyorum hep altın veya hep döviz yapma diye. Sen söyleyince aklım başıma geldiben olsam yapmazdım. bırak dolar dolar olarak kalsın, altın istiyorsan ona da başla. ben bu konuda kendime hep hedef koydum. şu aya kadar şu kadar dolar, bu kadar gram, bu kadar çeyrek, cumhuriyet vs. uzun vade duracaksa da hiiiiç ellemem onları, unutur giderim. sepette hep elma olmasın. arada armut at, ayva at
Kızlar maşallh konuyu takibe aldım çoğu sayfaya göz atmaya çalıştım bende nasise işe başlıyorum uzun aradan sonra bizim kredilerimiz var ve kiracıyız bende aylık azda olsa harçlıklarımdan yatırım yapmak istıyorum yol yemek derdim olmayacak oda avantaj zaten yapanlar bilir gram mı alıp koysam her ay nasıl yapsam ev peşinatınız azda olsa biriktirmek istiyorum azmedeceğim inşallah fikir verir msiniz
evet bende acaba nakit mi atsam dedim ama harcanır sanırım en iyisi gramaltın yüksek ama borç olduğu halde sıfırdan birikim yapmak istiyorsan , aylık eline geçene gram al bence , o çok fazla gelmez , bir kaç ay alırsın sonra 5 gr lık altına cevirirsin kısmet olursa kuçuk kuçuk birikir , yuksek diye düşünme zarar bile etsen hiç almayıp kenara atmamaktan iyidir , tl olarak tutarsan illa bi ihtiyac çıkıyor , altın al at kenara ,
geçmiş olsun kahve kokusu 3. sevdiğinede.insallh yetiştirirsin evden yap herseyi olanı pişir ekmek parası yap elindeki parayıda.bus sekilde dayan baklım.ay sonuna kadar 75 tl vardı ama çocuğum yiğenim ve annem rahatsızlandı 3 gündür doktordaydık 50 tl ilaç parası verdim. 20-25 tl var hesabımda onunlada pazar günü domates salatalık alsam ekmek zaten yazdırıyorum toptan ödeyeceğim inşallah ters bi durum olupta eksiye düşmem zaten baya borçluyuz. Çok şükür bu günümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?