- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.321
bendeki sıfır harcamalı günler ramazanla birlikte bitti gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım, çok mutlu oldum inan ki. tatilin lafı bile insanı mutlu ediyor :)Gerçekten çok çok uygunmuş
İnşaAllah memnun kalırsınız
kara delikleri yarıştıralım mı
Nerden çıktı bu kara delikler böyle. Ne güzel tam dikiş tutturmuş gidiyorduk. Patladık resmen
benim kara deliği hesaplayamıyorum bile. ama yıl sonuna kadar borçları bitirmeyi planlıyorum. toplasan 15.000 filan ev kredisi hariç borç vardır.kara delikleri yarıştıralım mı
bakalım hangimizinki daha büyük?
seninki ne kadar?
inşallah doğrulturuz benimki kambur oldu resmenNerden çıktı bu kara delikler böyle. Ne güzel tam dikiş tutturmuş gidiyorduk. Patladık resmen
Ama olsun bizde bu azim olduktan sonra belimizi tekrar doğrulturuz
15bin mibenim kara deliği hesaplayamıyorum bile. ama yıl sonuna kadar borçları bitirmeyi planlıyorum. toplasan 15.000 filan ev kredisi hariç borç vardır.
tadilat, kredi kartı, kyk kredisi ödemesi. en büyük kara delik bende galiba15bin mi
ev, araba, tadilat, eşya yenileme vs gibi bişey mi?
selamkızlar selam nasıl gıdıyor:)
Yüklü masraflarımız var topikçe çıldırdık Gerçi halimize binlerce kere şükürler olsun diyelimkızlar selam nasıl gıdıyor:)
selam
bütçeler kötü durumda. senin nasıl gidiyor??
Yüklü masraflarımız var topikçe çıldırdık Gerçi halimize binlerce kere şükürler olsun diyelim
Benden de bir kara delik... Bu ay çok harcama yaptım...
bu ay elektrikli şohpn konusunda senin taktiği uyguluyorumBenden de bir kara delik... Bu ay çok harcama yaptım...