• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Nerden çıktı bu kara delikler böyle. Ne güzel tam dikiş tutturmuş gidiyorduk. Patladık resmen :KK70:
Ama olsun bizde bu azim olduktan sonra belimizi tekrar doğrulturuz En Büyük KKEn Büyük KK
inşallah doğrulturuz benimki kambur oldu resmen :D
delik konusunda rekor bende :D

7c59bc28-74f6-4d2a-9907-559886ebd977.jpg

Sabah sabah yine harcama yaptım kızlar yarın A101'e bu no frost saklama kaplarından geliyor. Benim arkadaşım orada çalıştığı ben bugünden aldım. Toplam 36 adet gelmiş. Hepsini ben aldım:KK76:
Derin dondurucuda çok kullanışlı oluyorlar. Kurbandan öncede derin dondurucu almayı düşünüyorum bu yüzden benim için çok iyi olucak. Yani sabah sabah benim 54 lira kuş oldu gitti:KK55: Gerçi yarın başka mağazada bulsam hiç affetmem yine alırım:KK53:

benim planım market yok bu ay. (ekmek, süt, yumurta hariç)
düğün için ben kıyafet aldım, eşime gömlek alacağız. başka giyim masrafı yok.
elektrik, suya dikkat etmek.
mecburiyet harici dışarı çıkıp gezmemek (çıkınca harcanıyor)
bir de işyerine kahvaltılık poğaça getirmek. bazı öğlen yemeklerinde yiyemediğim şeyler çıkıyor, o günlerde evden yemek getirmek

kemer sıkma politikam :)

Birde dün bi arkadaşım için gram altın alacağımdan bahsetmiştim. Ama annem dün biraz koltuk çıktı bana. Fiyat ne olursa olsun bugün gidip 1 tane çeyrek alıcam kızlar. Bunu kendime saklıycam. Arkadaşımda önümüzdeki ay doğurcaktı zaten:KK48: Önümüzdeki aya kadar kumbarada 1 gr için para birikir diye düşünüyorum. İnşallah yanio_O

selam
bütçeler kötü durumda. senin nasıl gidiyor??

Bende borçlarımı eritmeye çalışıyorum çok parlak değil durumum :)
Yüklü masraflarımız var topikçe çıldırdık :confused: Gerçi halimize binlerce kere şükürler olsun diyelim

evet canım bunada şükür

ben diyorum ki 12. aya kadar borçlarmı eriteyim bi yandan küçk küçük biriktirmeye çalışayım. araba için para biriktiyorm ben faizler çok diye en azından bıraz peşinat vereym dıye ama çok zor

kredi kartını sıfırlamak istiyorum..
geri ödemeli bursum bitsin istiyorum.. :)

Benden de bir kara delik... Bu ay çok harcama yaptım... :KK43:
bu ay elektrikli şohpn konusunda senin taktiği uyguluyorum
2 günde 1 saat açıyorum
elektrik daha fazla gelirse ve benim kara delik büyürse kapına dayaniciiiiiim pınarrrrrr :D

Back