- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.341
Rahatlıkla dayanabilirsin canımbu ay elektrikli şohpn konusunda senin taktiği uyguluyorum
2 günde 1 saat açıyorum
elektrik daha fazla gelirse ve benim kara delik büyürse kapına dayaniciiiiiim pınarrrrrr
hayırlı olsun canım evliliğin, inşallah tatilini de en kısa zamanda yaparsın :)yeni gelin geldikeyifsiz bir ortamda evlendik, keyifsiz bir ortamda düğün yemeğimiz gerçekleşti. tüm kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için de tatile çıkamadık. hakkımızda hayırlısı. allah vatanımızı ve milletimizi korusun diyorum.
karavanı arkadaşımızın babasından kiraladığımız için sıkıntı olmadı, paramızı hemen hesaba geri yatırmış.
takılan altınlar şimdilik kasada duruyor, onları da en kısa zamanda altın hesabıma aktarmayı düşünüyorum. takılan paraları da bankaya koyduk.
sağol canım ülkeye huzur gelsin de tatilimiz kalsınhayırlı olsun canım evliliğin, inşallah tatilini de en kısa zamanda yaparsın :)
Evet mesajları dışarıya kapatmistim saniyorum. Pc başında değilim ve cok yoğunum. Buradan yazarsaniz gördüğümde cevap vermeye calisirim.Msj ayarlarınız mı kapalı?
Tebrik ederim. Mutluluklar diliyorum.yeni gelin geldikeyifsiz bir ortamda evlendik, keyifsiz bir ortamda düğün yemeğimiz gerçekleşti. tüm kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için de tatile çıkamadık. hakkımızda hayırlısı. allah vatanımızı ve milletimizi korusun diyorum.
karavanı arkadaşımızın babasından kiraladığımız için sıkıntı olmadı, paramızı hemen hesaba geri yatırmış.
takılan altınlar şimdilik kasada duruyor, onları da en kısa zamanda altın hesabıma aktarmayı düşünüyorum. takılan paraları da bankaya koyduk.
teşekkür ederim.Tebrik ederim. Mutluluklar diliyorum.
Canım Allah bir yastikca kocatsinyeni gelin geldikeyifsiz bir ortamda evlendik, keyifsiz bir ortamda düğün yemeğimiz gerçekleşti. tüm kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için de tatile çıkamadık. hakkımızda hayırlısı. allah vatanımızı ve milletimizi korusun diyorum.
Bence eğer hemen dokunmayacaksanız paraya (yani bu parasız da hayatınızı idare edebiliyorsanız) altını tercih edin derim.İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...
Bence eğer hemen dokunmayacaksanız paraya (yani bu parasız da hayatınızı idare edebiliyorsanız) altını tercih edin derim.
Şuan siyasi belirsizlik var canım... Ohal ilan edildi dün akşam... Oynama olsa bile (düşme veya artma) fazla bi oynama olacağını zannetmiyorum şuan. Şu belirsizlik ortadan kalkarsa ve girişimciler hala iş yapmaya kalkarsa düşer bir ihtimalAltın şuan çok yüksek değil mi, düşer mi ki acaba?Bensendetutuklukaldim
Benimde aklıma geldi canım, genelede öyle yapıyorum zaten. Ev yapımı hediyeler götürmek hem daha iyi hemde daha makul oluyor. En azından bir kek yaparım giderken diyordum. Ama dolabı kurcaladım tam takır yumurta un süt kalmamışCanım bazen ben birisine giderken tatlı yapıp götürüyorum..hem ekonomik Jem sağlıklı. .artık arkadaşlar alıştı bana gelirken birsey yapıyorlar. .sende dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?