- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.381
hepinizede günaydın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saten ekmeği yazdırıyprum evden pişiriyorum da bi salata malzemesi alcam birde meyve dün 8 tl si karpuza gitti bile kaldı 12 tl onunlada domates salatalık alsam zaten 7 gün kaldı inşallah eksiye girmeyeceğim benmde bahçemde maruk soğan falan var ma adomateslerim daha kızarmadı o yüzden biraz daha yazır alacağım sanırım. ;Aman çocuğum annem falan iyi olsunlarda evin hiç tadı olmuyor evde asta oluncageçmiş olsun kahve kokusu 3. sevdiğinede.insallh yetiştirirsin evden yap herseyi olanı pişir ekmek parası yap elindeki parayıda.bus sekilde dayan baklım.
benimde aynı:)) 75 tl kadar param kaldi ay başına kadar bakalım dayanacagım.ama benim kızım anneannesigilde kaldıyor biz aksamdan aksama esimle evde olanlardan yiyoruz birde ben iş yeinden cok sükür bahçe ekili salatalık domates biber patlıcan götürüyorum ara ara sebzeye para vermiyoruz.cok
yemek ve yolda yok eşimle ikimizin iş yerine ait.bu sekilde idare edecegim fatura falanda yok hepsini ödedik.
bugün işten öglenden sonra cıkıcağım kızımın okul arkadasınn annesi ve arkadası gelicek evi bize yakın oturacagız dün aksam kek yaptım kalıpta cikolatalı yanına buzluktan yaprak sarması cıkardım pişirdim.ablamda bulugundan taze kete ve pogaca yapmıs verdi ısıtacagım gidince cayla oturup yiyecegiz.bir kurış harcamadım.kızlar oynar bizde yeni evimin ilk misafiriyle sohbet ederiz.evime yeni tasındım 1 hafta oldu carsamba günü.akşamda artanlardan yeriz bir düdüklü sarma pişirdim.bugunluk yemek kaygımda yok.yarınada fazla harcamam yok.bizde durumlar bu sekil birazdan iş yerine kızım gelicek onu bekliyorm.eşimin ofisinde orda oynatıyorlar seviyor orayı fısırık
Hoşgeldin cnm ben bu birikim topikleei sayesinde baya birikim yaptım darısı sanaSlm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. Bi süredir takip ediyorum aslında burayı. Samimi sıcak bi topic. Hayatın her alanıyla ilgili paylaşımlarınızın olması çok hoş. Sizlerden öğreneceğim biçokşey oldugunu düşünüyorum. Herkese öncelikle merhaba
Saol Can'ım hoşbulduk.aslında kendi çapımda birikim yapmaya çalışıyorum ama akıl akıldan üstünmüş işte buradan öğreniyorum daha birçokşeyHoşgeldin cnm ben bu birikim topikleei sayesinde baya birikim yaptım darısı sana
Canim kabak nasıl konuluyor buzluga? Ben onu bilmiyorum..öğrenelim senden..Günaydın kızlar.
Misafirlerimi uğurladım.
Çarşamba günü pazara çıkmıştım. Aldığım bezelye , kabak ve bamyayı kışın yemek üzere buzluga attım. Bu gün de bol miktarda patlıcan kızartip yarısını buzluga atacağım. Geçen sene oturtma yapmıştım ve cok güzel olmuştu.
Ben de bugünlerde evde olanları yapıyorum. İsraf etmemeye çalışıyorum. Çok fazla para harcamiyorum.
Hoşgeldin canım aramıza :)Slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. Bi süredir takip ediyorum aslında burayı. Samimi sıcak bi topic. Hayatın her alanıyla ilgili paylaşımlarınızın olması çok hoş. Sizlerden öğreneceğim biçokşey oldugunu düşünüyorum. Herkese öncelikle merhaba
Ben hem cigden hem de kızartarak koyuyorum canım. Yıllardır yaparım. Kış sebzesi pek sevmiyoruz. Kışın yaz sebzesi hiç almam. Yazın en az 30 - 35 yemeklik atıyorum buzluga. Hem ekonomik hem pratik oluyor.Canim kabak nasıl konuluyor buzluga? Ben onu bilmiyorum..öğrenelim senden..
Hoşbuldum Can'ım :)Hoşgeldin canım aramıza :)
Bize biraz kendinden bahseder misin... Birikim hedefin ne.. Evli misin brksr mı, çalışan işsizHoşbuldum Can'ım :)
28 yaşında evli bi bayanım . Eşim ve ben kamu personeliyiz . Henüz çocuğumuz yok. Birikim hedefim ilk olarak ev. Daha sonrasında ferah bi yaşam . İktisatlı yaşamayı severim. Kimsenin hayatı mükemmel değil ne yazıkki . Maddi anlamda zor günlerim oldu. Yaşadıklarım çok şey öğretti anlıycanız . Hayat tecrübesi diyelim . Şimdi Allah A şükür. Her ay kenara bişeyler ayırabiliyoruz . Mecburi hizmet bitse iki yıl kaldı ev için ciddi birikimimiz olur diye düşünüyorum :)Bize biraz kendinden bahseder misin... Birikim hedefin ne.. Evli misin brksr mı, çalışan işsiz
Ayağımı sürümem meşhurdur benim :)) hoşgeldin Can'ım aramıza . Evt seni tanıyabilirmiyiz ? Biraz kendinden bahsedermisinMerhaba, aynı anda geldik, ben de bu konuya yeni katılıyorum
Hoşgeldin canım. :) tutuy'un dediği gibi seni de tanıyabilir miyiz :)Merhaba, aynı anda geldik, ben de bu konuya yeni katılıyorum
Ayağımı sürümem meşhurdur benim :)) hoşgeldin Can'ım aramıza . Evt seni tanıyabilirmiyiz ? Biraz kendinden bahsedermisin
Hoşgeldin canım. :) tutuy'un dediği gibi seni de tanıyabilir miyiz :)