- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.401
Günü 0 harcamayla kapadım kızlar, ama 125 TL elektrik faturası gelmiş. Gerçi ben bu ay 200'ü gözden çıkarmıştım. Bu yüzen faturayı görünce sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatanın neresinden dönersek kar deyip bizde senin gibi başladık cnm birikime. İnşallah en kısa sürede hedeflerine ulaşırsınHoş bulduk Ben 20 yaşındayım, öğrenciyim, yurtta kalıyorum. Bu sene çok kredi kartına yüklendim bu yüzden KYK kredim ve harçlığımı alınca direk borca gidiyordu, bu tutumumu değiştirmeye ve mümkünse seneye kadar 3 bin küsür kadar biriktirmek istediğime karar verdim, gelecek için. Yapabilirsem çok mutlu olurum Minik günlük işler ya da part time bir iş bile düşünüyorum aslında, bakalım Paramı çok gereksiz şeylere harcadım, ve düzgün yemek yapmayı bilmiyorum, bu sayede onları da öğrenirim, kendi evime çıkarsam bir gün yalnız yaşamayı da öğrenmeliyim, her zaman yurt gibi olmayacak sonuçta
Eneeee... Benimde yaşım küçük. 24 yaşındayım. Parttime bi işe girmen faydalı olacaktır canım. :) en azından okulun çevresindeki cafeler olur, defacto Türkiye geneli part ve full time eleman arıyordu orada da bi şansını dene. Bir de mutlaka elinin altında bir kumbara olsunHoş bulduk Ben 20 yaşındayım, öğrenciyim, yurtta kalıyorum. Bu sene çok kredi kartına yüklendim bu yüzden KYK kredim ve harçlığımı alınca direk borca gidiyordu, bu tutumumu değiştirmeye ve mümkünse seneye kadar 3 bin küsür kadar biriktirmek istediğime karar verdim, gelecek için. Yapabilirsem çok mutlu olurum Minik günlük işler ya da part time bir iş bile düşünüyorum aslında, bakalım Paramı çok gereksiz şeylere harcadım, ve düzgün yemek yapmayı bilmiyorum, bu sayede onları da öğrenirim, kendi evime çıkarsam bir gün yalnız yaşamayı da öğrenmeliyim, her zaman yurt gibi olmayacak sonuçta
Canım memleket neresi.. :)Gunaydinn .. bende 24 yasimdayim 6 yıldır kamuda calisiyorum evliyim hamileyim ilk çovumuz .. bizde esimle bebemiz ocin acilmayan teneke kumbara yaptik bebis dogmaya yakin acip tum giderlerini ordan karsilamayi dusunuyoz nasipse bizde esiminde benimde kredimiz var ev araba kredisi yinede artirmeye calisiyoz cok sukur bu topikler sayesinde insan zorlanmadan biriktiriyo bence gaza gelio
Konya canımCanım memleket neresi.. :)
Aa Isparta geliniyim bende:)) memuriyetten orada yaşayamadım hiç ama eşimin ailesi orada yaşıyorlarAnnemde ıspartalı... Az çok oralı da sayılırım :)
Hemseri sayılırızAnnemde ıspartalı... Az çok oralı da sayılırım :)
Biraz daha deşelim belki akraba çıkarızAa Isparta geliniyim bende:)) memuriyetten orada yaşayamadım hiç ama eşimin ailesi orada yaşıyorlar
Öyleydi de canım... iyice goygoy yspılmsya başlandı.. Hemen hemen 200 sayfa kadar. Bende uyardım "arkadaşlar tamam espri yapılır ama dedim goygoya çevirmeyelim" diyr.... Ona alındılar birkaç kişi gitti.Bu topigi en bastan okuyorum da ne güzel baya kalabalikmis herkes aldığını verdiğini biriktirdigini yaziomus simdi ilginin azalmasına üzüldüm
Birde canım herkes buraya yazmaya başladığı tarihi unutmasın. Yıllık olarak bildirim yspıcaz... :) ilk ben bildirim yapıcam burada. :) ağustosun sonunda
Öyle de olur canım.
Yıllık çok uzun olmaz mı ya... :)
Aylık yazıp yazıp yılın sonunda toplayıp tümlesek mi? :)
Öyle de olur canım.
Csnım şuan nakit kal. Bir çok kişi benim gibi diyecek. En azından şu borsanın nabzı bi belirginleşsin duruma göre dolara altına yönelirsin :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır birikim topiklerini takip edemiyorum. Artık ben de birikime başlamak istiyorum çünkü Allah nasip ederse evlilik hazırlığı içine giricem. Aileme çok yük olmak istemiyorum çünkü onların istediğinden erken giriştim bu işlere çok laf duymamak için olabildiğince kendim halletmeye çalışcam yettiği kadar Allah izin verirse. Ama şöyle bi soru var kafamda: Benim hiç çeyizim eşyam yok( el işi örtü oya filan değil tencere tava bardak cart curt yani). Tenceredir yemek takımıdır filan bi çeyizciden hepsini bir taksitle alıp her ay ödemeyi düşünüyorum aynı şekilde küçük mutfak aletlerini de. Tabi bunların taksidinden geriye çok bişey kalmıcak ama kalanı da nakit olarak mı altın olarak mı tutsam bilemedim. Önce isteme ardından evde nişan gibi yüzük takma düşünüyoruz parayı nakit mi tutsam altın mı alsam bilemiyorum ne dersiniz ?