• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Dün kendimi azıcık toparladım para harcamalarım bitti sayılır... Amway'dan alacağım birkaç bişey vardı parasını dün toparladım. Toplam 160 liracık. Geliş diyatları. Geliş fiyatları olmasaydı daha fazla olurdu. O yüzden doğru düzgün para biriktirmeye dün başladım. 3 lira gibi bir para atmış bulunmaktayım şimdiden. Ay sonuna kadar bari en az 10 dolar alacak kadar para çıksa da dolar alsam...

yeni gelin geldi:nazar: keyifsiz bir ortamda evlendik, keyifsiz bir ortamda düğün yemeğimiz gerçekleşti. tüm kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için de tatile çıkamadık. hakkımızda hayırlısı. allah vatanımızı ve milletimizi korusun diyorum.
karavanı arkadaşımızın babasından kiraladığımız için sıkıntı olmadı, paramızı hemen hesaba geri yatırmış.
takılan altınlar şimdilik kasada duruyor, onları da en kısa zamanda altın hesabıma aktarmayı düşünüyorum. takılan paraları da bankaya koyduk.

yeni gelin geldi:nazar: keyifsiz bir ortamda evlendik, keyifsiz bir ortamda düğün yemeğimiz gerçekleşti. tüm kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için de tatile çıkamadık. hakkımızda hayırlısı. allah vatanımızı ve milletimizi korusun diyorum.
karavanı arkadaşımızın babasından kiraladığımız için sıkıntı olmadı, paramızı hemen hesaba geri yatırmış.
takılan altınlar şimdilik kasada duruyor, onları da en kısa zamanda altın hesabıma aktarmayı düşünüyorum. takılan paraları da bankaya koyduk.
hayırlı olsun canım evliliğin, inşallah tatilini de en kısa zamanda yaparsın :)

Tebrik ederim. Mutluluklar diliyorum.

Bugun ne yogunum anlatamam.
Her şey benim sorumluluğumda olunca bazen yetişmiyorum.
Bu arada eve pazar alışverişi yapmam gerekiyordu. Onu hallettim. 45 tl tuttu. Pazar biraz pahalı gibi bu hafta.
Markete gitmeyi düşünmüyordum. Ama yerel marketing biri güzel indirimler yapınca kaçırmak istemedim. 70 tl de o tuttu. 32 li wc kağıdı 8.90 , elidor şampuan 6.90 , duş jeli 3 , 4 lt sıvı sabun 7.90 patates kilosu 50 kuruş, yumurta 30 lu 3.50 idi.
Müsait olduğumda yavaş yavaş kislik hazırlamaya başlayacağım. Geçen kış hazırlıklar sayesinde rahat geçmişti.
Şehir dışından misafirlerim gelecek. Birkaç gün olmayabilirim.
Kendinize iyi bakın...

Canım Allah bir yastikca kocatsinHoppaulkemiz düzeyinde çıkar gezersiniz bol bol...

Janita Janita ileride yaşayacağınız güzel günlerin bedeli olsun. Mutluluklar dilerim.

Şu an 9 haftalık hamileyim ve tam 3 kilo verdim. hala pek bir şey yiyemiyorum. Dolayısıyla evde yemek pişmiyor yani pek alış-veriş yapılmıyor. Sevgili eşim salatalar, bazen çorbalar ve aparatiflerle geçiriyor bu süreci. Bol bol meyve alışverişi yapıyoruz şu sıralar.
Pazar hala uygun ama meyveler pahalı fikrimce. Yine de almamış olmuyor.

Bu ay sonuna doğru bir gram altın daha almaya çalışacağım.

Kumbaraya 4 tl bozuk attım dün. Büyükçe bir kavanoz bebek gelene kadar bir aksilik olmazsa dokunmayız muhtemelen.

Elektrik faturasını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü akşam 6dan sabah 6ya kadar klima açık. Çok sıcak geliyor bana dayanamıyorum.

İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...

İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...
Bence eğer hemen dokunmayacaksanız paraya (yani bu parasız da hayatınızı idare edebiliyorsanız) altını tercih edin derim.

Altın şuan çok yüksek değil mi, düşer mi ki acaba? Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim
Şuan siyasi belirsizlik var canım... Ohal ilan edildi dün akşam... Oynama olsa bile (düşme veya artma) fazla bi oynama olacağını zannetmiyorum şuan. Şu belirsizlik ortadan kalkarsa ve girişimciler hala iş yapmaya kalkarsa düşer bir ihtimal

Günaydın hanımlar, ülkece zor günler geçiyoruz. Rabbim hepimizi tez zamanda feraha çıkarsın inşallah. Birçeyrek alıcam diyordum ama vazgeçtim onu TL olarak kenarda tutuyorum hala. Dün akşam annemin ve benim kentkartına toplam 140 TL yükleme yaptım. Bugünde netten 125 TL'lik kıyafet alışverişi yaptım. Sezonda 260 TL olan triko etek şuan 40 liraya düşmüş. 2 farklı rengini aldım. Birde eşofman takımı aldım. Akşam yemeğinede bir arkadaşıma davetliyim. Giderkende bir tatlı alırım muhtemelen 30- 35 TL'de o tutar.Bugün başkabir şey harcamayı düşünmüyorum. İnşallah son anda bir harcama çıkmaz

Canım bazen ben birisine giderken tatlı yapıp götürüyorum..hem ekonomik Jem sağlıklı. .artık arkadaşlar alıştı bana gelirken birsey yapıyorlar. .sende dene istersen..
Benimde aklıma geldi canım, genelede öyle yapıyorum zaten. Ev yapımı hediyeler götürmek hem daha iyi hemde daha makul oluyor. En azından bir kek yaparım giderken diyordum. Ama dolabı kurcaladım tam takır yumurta un süt kalmamış :KK43: Zaten evlerinede ilk defa gidicem bu seferlik böyle olsun dedim

Back