• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

merhaba kızlar nasılsınız
arkadaşın düğünü bana baya pahalıya patladı
hesap kitap yaptım da 1600 tlcik açık var :D tabi sadece düğün değil zaten açığım vardı iyice büyüdü
bakalım nasıl toparlayacağız

merhaba kızlar nasılsınız
arkadaşın düğünü bana baya pahalıya patladı
hesap kitap yaptım da 1600 tlcik açık var :KK70: tabi sadece düğün değil zaten açığım vardı iyice büyüdü
bakalım nasıl toparlayacağız
Senin hesapda benimki gibi. Açık değil resmen kara delik olmuş canım:KK70:

bu arada la için kusura bakma sempatik_kiz sempatik_kiz
azıcık angaralılık var kaçıyor arada :olamaz:
Aramızda bir la'nın lafımı olur canım :KK70:
Ben kurban parasını bu ay yedim. O kumbarayı hiç açmamam lazımdı :mad: Aksam cikip tekrar bir kumbara almam lazim. Kurbana kadar tekrar biriktirmem lazım bir şeyler.

Aramızda bir la'nın lafımı olur canım :KK70:
Ben kurban parasını bu ay yedim. O kumbarayı hiç açmamam lazımdı :mad: Aksam cikip tekrar bir kumbara almam lazim. Kurbana kadar tekrar biriktirmem lazım bir şeyler.
naptın nereye harcadın?
umarım iyi bi yere gitmiştir :)

naptın nereye harcadın?
umarım iyi bi yere gitmiştir :)
Sorunda burda nereye gittiğini bilmiyorum. Dışarda biraz gezip kredi kartına yüklendim Resmen yalan oldu yani. Bayramdı, misafirdi, hediyeydi, ev eksiği derken bi baktım bitmiş. son 270 Tl kalmış.:kızgın: Şu bir hafta kış için ev eksiklerini stoklayıp. Sonra direk birikime başlıycam tekrar

Kızlar hepimiz bayram derken tatil derken açıldık. İnşallah bundan sonra dikkat ederiz de toparlariz. Fazla markete gitmeyelim. Evde ne varsa onu yapalım. İsraf yapmayalim. Bence toparlariz. Ben dün kuru fasulye ve pilav yapmıştım. İki günü böyle savdım. Ekmek alıyorum sadece. Suyumuzu gidip kendimiz dolduruyoruz. Biraz disiplin ve kemer sıkma politikasıyla kara delikler kapanacak inşallah.

Bende annemin yanindayim pek bisey harcamiyprum ufak tefek seyler ve nakit parayla harciyorum karttan degil
bugun 30 tl annemle babama yemek ismarladim
ama ay sonunda iki dugun var iki ceyrek gotti birine gram mi taksam diyorum bakalim cunku o zaman il disinda olacagim gel git masrafi da olacak birde ay sonunda annamlar kv.ler bizde olacak yemek gezme falan derken cok harcanir Rabbim odeme kolayligi versin

bereketli günler hanımlar

herkesin canı sıkkın. izinler iptal. hakkımızda hayırlısı olsun.

tatil için yer ayarladım bugün. 1. sınıf bir misafirhanede günlüğü 40 tlden 5 gün kalacağız. konaklama 200 tl :)

kızıma ve kendime mayo aldım. toplamda 47 tl :)

2 kuzenimin ve eşimin abisinin düğünü var biliyorsunuz. 3'ü de farklı şehirler ve farklı sülaleler. bu yüzden 1 elbiseyi hepsinde giyebilirim diye düşünüp 150 liraya elbise aldım :)

tüm masraflarımı elimden geldiğince uyguna halletmeye çalıştım. tatil için almam gereken bir şey kalmadı. sadece yanımda az da olsa yiyecek götüreceğim çünkü bebeğim 2 saatte bir yemek yiyor. sürekli de hazır şeylerle besleyemem. konakladığımız yerde yemek yok maalesef. odada buzdolabı varmış. evden bir şeyler yapıp götüreceğim. kurabiye börek kahvaltılık şeyler gibi. en azından kahvaltı masrafımız olmasın.

çok mutluyum çünkü borçlar yüzünden tatilden vazgeçmek üzereydim. şansıma bu misafirhaneyi bulduk

Gerçekten çok çok uygunmuş
İnşaAllah memnun kalırsınız

Sorunda burda nereye gittiğini bilmiyorum. Dışarda biraz gezip kredi kartına yüklendim Resmen yalan oldu yani. Bayramdı, misafirdi, hediyeydi, ev eksiği derken bi baktım bitmiş. son 270 Tl kalmış.:kızgın: Şu bir hafta kış için ev eksiklerini stoklayıp. Sonra direk birikime başlıycam tekrar
offf en kötüsü o ya
para gidiyo ve göze görünmeyen şeylere gidiyo
neyse yeniden toparlanacaz artık başka çaresi yok

Back