- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.078
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Evet fırınları batırmaya niyetlendikşaka bir yana ellerinize sağlık... Fırınlarda bile artık hileye başvuruyorlar.... Hem sağlığımızda bozulmamış olur. :)
Olsun ya körelmesin hevesin kış boyle gececek hepimiz icinselam..uzun zaman oldu gelemedim buralara..hevesimde kırıldı zaten.para biriktirmek benim harcım değil,ama burayı özlemişim.bende yaktım iki gündür kombi açık,iyi direndim ama.önceden ilk rüzgarda açardım.bugün dışarı çıkmam diyodum bende,ama çamaşır suyunu fazla kaçırmışım,hem oğluşum hem ev biraz hava alsın diye açıp heryeri market falan gezdim.olanda 60 lirama oldu.saat gördü benimki motorbisiklet şeklinde,baktım kedinin ciğere baktığı gibi bakıyo kıyamadım gitti 20 lira.a101 e puzzle gelmiş,hadi onuda alalım dedik onada 15 gitti.ikiside fuzuli oldu aslında.saati vardı odasında,şekline kandı.puzzle da 2000 parça.sanmam ki yapsın,oda benim gibi dar canlı.saçtık ortalığa bakışıyoruz şimdilik.babamız gelsin toparlar belki
Saol cnmtr_lelli çok geçmiş olsun hasta hasta bir sürü iş yapmışsın
bende günlerdir hasta olacak gibiyim
gözlerim yanıyor boğazım hafif ağrıyor ama bitki çayı falan idare ediyorum
kendi kendime aman hastalanma çocuklar perişan olur deyip duruyorum
bu gün pazar 70 tl tuttu eşim gitti pazara
22 tl köy yumurtası aldım
su 36 tl
elektrik 83 ilk defa bu kadar az geldi ama bundan sonra klimalar çalışacağı için çok gelir
benimde nar ayıklamam lazım ama üşeniyorum yoksa kimse yemiyor
Bizimde telefon faturasi gwcen ay 40 gelmisti bu ay s31 gelmis elektirik gelmedj daha su 20 tl .ozlem denizmenin kitapini alil okumayi dusunuyorum 10 tl kitapi insallah bana da faydasi olurrözlem denizmen in tavsiyelerini çok beğeniyorum ben.çoktan takip ederim.ne zaman onu izlesem yada bloğuna girsem ekmek almaktan bile vazgeçiyorum resmen.
benimde 30 geldi doğalgaz,50 de su..elektrik gelmedi henüz ama iki haneye hiç düşmüyoruz ne hikmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?