- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Bereketi bol olsunben hafta sonu nerdeyse ev yüzü göremedim yine..50 lira param kaldı zulada..bu arada bende cüzdanda kalan 1 liraları damacana hesabına atıyorumbenimki henüz bebek ama..şu küçük pet şişelerden..küçük deyip geçmeyelim lütfen,kısmeti bol
Hwm borc oderken hem okadarda olsa biriktirmek cok guzel bisibayadir konuyu takip ediyorum. gaza gelmek icin ideal. ben birikim yapamiyorum. aslinda şoyle. ev kredimiz var her ay 960 tl. baskada birsey birikmiyor. bende bugün bireysel emekliliğe basvurdu m 150 tl. baktim baska türlü birikmeyecek. sizce az mi?
tr_lelli benim su en fazla 20 geliyo ama elektirik 80 den aşagi inmiyo isim olmadikca pirizde takili fis birakmiyorum.ama.tv surekli acik ondan dolayi olabilir mi fatura yuksekligiGünaydınnn
53tl yarım gram almaya karar verdim.
100tl esya taksidi
100tl de faturalar tuttu dun onlari ödedim.
Bugun yine salı pazarına gidip gezicem hosuma gidiyo degisiklik oluyo.
Pek ihtiyacım yok sırf gezmelik.
Gün paramızda kumbaraya gircek 30.000i tamamlamamıza az bise kalıcak sanırım.
Daha da arttırma yolları arastırmam lazım
Eve zaruri bisi almiyorum
Giysiye zaten para baymiyorum bayadir
Elektik su da aman aman cok gelmiyo
Su genelde 30-40
Elektik 50kusur falan.
Ev telf yok
İnt. Annemlerden kullaniyoruz
Cep telf sabit ödemeli kampanyalardan.
Dogalgaz bi kac ay sasrcak butcemizi sadece.
teşekkür ederim :) yani altın daha mantıklı geldi bana da ...size de bir sorayım dedim :)Bensendetutuklukaldim topiğini yeni fark ettim canım hayırlı olsun diyim altınını yap bence canım para kolay harcanıyor çünkü
Kızlar bizde bu ay düğünlerden dolayı tam 3 tane ceyrek yaptık ama asırı sıkıştık hesaplarda açık var nasıl kapatacağız bu açığı bilmiyorum bi de cocukların ihtiyacları hep üst üste geldi kitap parası 150 tl var nerdeyse o da bir ceyrek parası şimdi nerdeyse 700 tl fazladan harcama var bunu nadıl kapatabilirim sizce....
Aldığın kaynak kitaplar orjinal mi ikinci el mi... İkinci else çok geldi banaBugun 50tl kaynak kitaplara gitti
35tl de kendime bluz aldım.
20tl 3tane palamut aldım
15tl de markete baydım ogluma okul icin ayran,sandovic ekmegi falan aldım.
Bim, a101, şok gibi buyuk marketlerin aktuellerini de takip etmek iyi olur... Hoşgeldin bu arada aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?