- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.080
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Gunde belli bir miktar mi atiyorsun yoksa ne artarsa o miDoğalgaz 50,93 tl gelmiş onu ödedik
4 tl 10 kr kumbaraya atıldı
Gel gelTopiği okumadım ama para biriktirmek diyince Atladım hemen...
Ben de geldim aranıza...olur mu????
Ayyyy geldim bileGel gel
Ben 35-40 yakiyorum hepTaze sütün kokusuna bayılırım. Küçüklüğüm gelir aklıma. Bir ineği vardı annemin,bize kaynatıp kaynatıp içirirdi.
Elektriğimiz gelmiş demişmiydim.112 lira. Merdivende bizde 12 de o..
Yaa bişey sorcam,kombi açıkken evi nasıl havalandırıyosunuz. Ben geçen yıl 400 civarı ödedim hep doğalgazı. Neede yanlış yapıyorum acaba. Evim büyük ama heryeri kullanmıyorum. Yatak odaları ve oturma odası açık bitek. Mutfağın peteğini çıkarıp antreye koyduk zaten.
Bide arkadaşım hiç kapatma kısıkta sürekli yansın demişti. Ben o gün dışardayken kapatıyorum komple. Yanlışmı acaba,hakkaten hiçmi kapatmasam ki
Kuzu sen yeterki gel:)Topiği okumadım ama para biriktirmek diyince Atladım hemen...
Ben de geldim aranıza...olur mu????
Altın alsanız belki kıyamazsinizBirikim yapiyorum kumbarada 50 100 arasi olunca harciyorum
icimdenbi ses orda para var deyip duruyo sanki 80 100lira kadar olunca harcanmasi gerekiyor gibi....
Kumbaralarimiz var kuzuAyyyy geldim bile
Çok teşekkür ederim.
ana fikir birikim tasarruf değil öi???
Ayyyy bayılırım birikim yapmaya...
Burdayım cnmtr_lelli sen de mi buradasın...
Hoşbulduk canım
Gönül çok şey istiyor da Allah izin verdiği kadarını yapıyoruz işte.
Benim de kumbaram var. Hergün atıyorum birşeyler.
Maaştan da ne koyabilirsek.
şu gün olayını ben de istiyorum ama çevremdeki insanlar öyle parar biriktirelim tasarruf yapalım diyen insanlar değil.Burdayım cnm
Biz devasa bi kumbara actik fotilerini attim
Simdi kucuk kumbara biriktiriyoruz
+300tl güne girdim.
Esimi de sardi daha cok onu sardi aslinda
Baya azimli
İnsanin bisiler yapabilmesi de heveslendiriyo olsun.
Olur insallah kuzum sen yaparsın tutumlu arkadaşım benim.selamlar bende geldim):)
bende günlük değil ama maaşımı alınca bir kısmını ayırıyorum.. mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyıorum.. ama şimdi iki evlat okutuyoruz..biraz hatta baya masraf arttı diyebilirim
ayda en az 400 koymayı düşünüyorum kenara..
1250 tl kredi taksidimiz var..
500 tl küçük kızın etütü var..
210 büyük kızın yurt taksidi..
350 tl de büyük kıza harçlık şimdilik..bazen yetmiyor üstüne ekliyoruz..
ev kendimizin şükür..İdare etmeye çalışıyoruz şükür..
yazın evde ufak tefek tadilat yapmak istiyorum..şimdilik amacım onun için birikim yapabilmek inş..
salon takımımı değiştirmem lazım..
boya badana tadilat derken en az 6000/7000 arası para lazım.. taksit sevmiyorum..
inş biriktirebilirsem hazirana kadar peşin parayla yapmak istiyorum bu istediklerimi):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?