- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Olur insallah kuzum sen yaparsın tutumlu arkadaşım benim.
İdolümsün ya
Senin kadar tutumlu olabilsem bende.
Umarım sıkıntıya dusmeden kızcelerin taksitlerini ve kredi olayini atlatirsin cnm.
Borc yigidin kamçısı napalim
Olmuyo borcsuz.
Allah agız tadı versin.
Güzel yurekli arkadasim benim
Senle sohbeti özledim ben galiba :)
Benim arkadasima bi izin verin bee yaw diye olay cıkarmayı dusunuyorum.
Cok yoruyolla seni cook.
canım niye öyle düşünüyorsn.. taksidin yoksa ev geçindimiyorsan.. iyide maaş alıyorsan bence 400 -500 bile atılır kenara..Arkadaşım kumbara getirdi bana kapadokyadan bu çömlek yapıyorlar ya ondan yapmışlar sadece para atılabilir yeri var açılmıyor ağzı açmak istediğinde kırman gerekir tabii kıyabilirsenbende şimdi 20 30 100 elime ne geçerse içine atıyorum nişan zamanı çok işime yarayacak istediğimiz nişan tepsisini falan alırım saç makyaj kıyafet hepsini oradan alıcam keşke daha fazla atabilsem ama olmuyor başka borçlarda ödüyorum başka ihtiyaçlarımda oluyor gönül istiyor ki maaştan her ay 400-500 at ama imkansız Allah hepimize bol kazanç versin
sende bu hırs varken olur canım olurr merak etme sen :))sen becerirsin maşhh..Amin kızlar amin
Parayı elinde tutamayanlara
Altın almak
Kumbara ve güne girmek birikimde en akıllacası
İnanın insanı frenliyo
Biraz birikincede dahada hevesleniyosun.
Bizim suanki kumbara minnak muhtemelen yılbasına dolcak gibi
Acınca yine paylasıcam sizle.
O da bankaya gidcek.
Seneye su evin tapusunu elime alırım insallah
Cok pis hırs yaptım.
Esimde 2016sonbahari diyo istikrarlı olmalıyım.
Önce isticez sonra cabalıcaz.
İnsallah kuzucum.sende bu hırs varken olur canım olurr merak etme sen :))sen becerirsin maşhh..
Gunaydın kuzuBenden de günaydın.. Hayırlı sabahlar herkese.
Bol bereketli güzel birgün olsun inş..
sende benim kafadansın canım .. bende bile bile kazık yemeyi sevmiyorum..ama kazıkda yemeden olmuyo))
Evet altın dolar düşüşte.. seçim sonrası.. aslında altının düşmesi saçma zaten senelerdir yerinde sayıyodu.. olması gereken rakamlar buralardı.. düşmese iyi ama biraz daha düşer gibime geliyor.. hayırlısı bozmamamk gerek bu durumda..beklemede kal canım...
sağol canım..Gunaydın kuzu
Bekletim ben aynen.
Kolay gelsin sana isinde canım.
sana da günaydın canım..günaydın hanımlar....
Evet... Ben dun sabah baktığımda 106 larda filandı... Öğleden sonra baktım 102.4 u görünce şok oldum... Birden duştu.. Şuanda zaten 102.4 gram altınBu arada altin sert dususte secim sonrasi.
167tl ceyrek.
Altinlari bozdurmamakla kotumu ettim bilmiyorum.
Olmadı 1yıl daha bekleticem.
Nakit olan para vadede bunlarda altin seklinde kalcak.
Ev olayina girince bozdurcam.
Suan bozdurmak mantikli degil
Alinabilir ama.
İstiyor muyum ihtiyaç mı? Dan önce zor günler için birikim yapmalıyız aslında... Hayatta herşey olabiliyor çunku... Olmazsa bile artık ne yaparsan :)Bu konuyu açan, paylaşımlar yapıp teşvikte bulunan arkadaşların hepsine teşekkürler. Ben de hiç para biriktiremezdim. Ama şu an 1 yıl vadeli açılmayan bir kağıt para kumbaramız var, belirlediğimiz bir hedef var. Gerçekten biraz birikince daha hevesleniyorsun. Hayalet paralar içinde bozuk para kumbaramız var o da açılmıyor.
İstiyor muyum yoksa ihtiyacım mı? diye sorarsak bir süreliğine en azından, vereceğimiz cevapta dürüst olursak sağlam birikimler yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?