• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Annem yarın hastaneye yatıyor ameliyat olucsk. Yol parasından hariç para harcamak umarım. En azından kendi adıma öyle diyeyim.

Kimsenin anlatacak bişeyi yok mu. Kumbaraya para atan, biriktirdiği parayla bişeyler yapacak olan yokmu
çok heyecanlı görüyorum seni. :KK48::KK48: valla vanım benim gelirim 3000 TL. 200-250 TL harçlık ayırıyorum, kalan da bankada fonda birikiyor işte. düğün masrafları için, almayı düşündüğüm arabam için, artık neye nasip olursa. beyaz eşyalarımın da parasını biriktirdim. o ayrıca duruyor. kumbaraya da ara ara atıyorum. benden bu kadar:KK23:

Pınarcım acil şifalar diliyorum annen için..
Ben bu ay çok fazla fırın kullandım. Dünde canımız kek istedi,tencerede ocak üstünde yaptım. Valla oldu..çokta güzel oldu:)
Nefis yemek tarifleri uygulamasını indirmiştim tlf na. Tavsiye ederim

çok heyecanlı görüyorum seni. :KK48::KK48: valla vanım benim gelirim 3000 TL. 200-250 TL harçlık ayırıyorum, kalan da bankada fonda birikiyor işte. düğün masrafları için, almayı düşündüğüm arabam için, artık neye nasip olursa. beyaz eşyalarımın da parasını biriktirdim. o ayrıca duruyor. kumbaraya da ara ara atıyorum. benden bu kadar:KK23:
Ehh napıyım bu ara fena taktım birikime... Elimdeki parayı da nasıl katlarım diye de düşünmüyor değilim hani. :)

Pınarcım acil şifalar diliyorum annen için..
Ben bu ay çok fazla fırın kullandım. Dünde canımız kek istedi,tencerede ocak üstünde yaptım. Valla oldu..çokta güzel oldu:)
Nefis yemek tarifleri uygulamasını indirmiştim tlf na. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım... Ocak üstünde yapılanı bende biliyorum arkadaşımla yapmıştık. Benim tarif defterim var ara ara tariflere kafaya takıyorum. İnstagrqmda çok bakıyorum. Baya da yazdığım oldu deftere

Kimsenin anlatacak bişeyi yok mu. Kumbaraya para atan, biriktirdiği parayla bişeyler yapacak olan yokmu
Ben varim canim ev icin birikim yapiyom kac yil sonra alirz bilmem ama ufak ufak atiyom
Ay basi para ayiryom onu direk hesaba az cok o ay ki harcamaya gore esimden gizli :KK48:
Ay sonu kalan paraylada gram aliyoruz esimle. Kalirsa o da... :KK12:

Bend
Ben varim canim ev icin birikim yapiyom kac yil sonra alirz bilmem ama ufak ufak atiyom
Ay basi para ayiryom onu direk hesaba az cok o ay ki harcamaya gore esimden gizli :KK48:
Ay sonu kalan paraylada gram aliyoruz esimle. Kalirsa o da... :KK12:
Bende ev için biriktiriyorum ama benimki karınca misali :D çalışmadığım için bir gelirim yok. Bir harçlıklarım var o kadar. Ama ona rağmen 2 çeyrek yaptım bugünüme de şükür... Hani en azından ev olmasa bile zorda kalsam şuan kullanabileceğin bir şeyim var azda olsa.

Ehh napıyım bu ara fena taktım birikime... Elimdeki parayı da nasıl katlarım diye de düşünmüyor değilim hani. :)
o kadar takılma bence, para para deyip hayatı ıskalamamak lazım:KK51: paradan para kazanmak gibi hırslarım olmadı. ama hiç bir zaman da paramı çar çur etmedim. ihtiyaç fazlası olanı kenarı attım ve unuttum. yıllar sonra bir bakıyorsun birikmiş:nazar:

o kadar takılma bence, para para deyip hayatı ıskalamamak lazım:KK51: paradan para kazanmak gibi hırslarım olmadı. ama hiç bir zaman da paramı çar çur etmedim. ihtiyaç fazlası olanı kenarı attım ve unuttum. yıllar sonra bir bakıyorsun birikmiş:nazar:
Benim öyle biriktirdiklerim hep telefonlara gitti... Tam nakit olarak en az 300 -400 yapıyorum telefonum bozuluyordu. Benimde yaptırmak işime gelmiyordu belki bir ay belki 6 ay sonra tekrarlar diyip hep telefon aldım. Şuanki telefonum 5. Mi 6. Mı ne olması lazım

Benim öyle biriktirdiklerim hep telefonlara gitti... Tam nakit olarak en az 300 -400 yapıyorum telefonum bozuluyordu. Benimde yaptırmak işime gelmiyordu belki bir ay belki 6 ay sonra tekrarlar diyip hep telefon aldım. Şuanki telefonum 5. Mi 6. Mı ne olması lazım
demek ki kenarı attığını unutamamışsın canım. unutsan, yok saysan yeni telefon almak yerine bozulanı tamir yoluna giderdin:KK51:

demek ki kenarı attığını unutamamışsın canım. unutsan, yok saysan yeni telefon almak yerine bozulanı tamir yoluna giderdin:KK51:
Bir ara unuttum da sağolsun babam unutturmadı... Ben en sonki telefonum bozulunca arkadaşım kendi telefonunu verdi 6 ay onu kullandım babamda alcam sana telefon alcam sana telefon diye diye en sonunda kendi telefonumu aldı :D

Pınar'cim annecigine çok geçmiş olsun şimdiden. Benim evim var çok şükür ama ben ikinciyi almak için biriktiriyorum. Burayı işyeri olarak degerlendirmek ya da kiraya vermek niyetim. İki yıldır birseyler koydum kenara. Kenarda altınım , dövizim, altın hesabım ve banka hesabım var. Kredi kullanmadan bu yıl sonuna doğru hedefime ulaşmak niyetim. O yüzden de çok dikkatli davraniyorum. Faturalarımı düşürdüm. Çok para harcamamaya çalışıyorum. Bakalım inşallah.

Back
X