- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.121
Onu bir frenleyebilsek zaten israf olmıcak da :)Çalışmıyorum ama ödeme değil aslında mevzu. Bir taraftan birikim yapıyorum deyip,diğer taraftan saçma sapan şeylere para harcayan karakterim canımı sıkan
aynı şekilde bende sohbet dışı kalıyordumPınar'cim sonradan sayfa çok bozulmuştu. Burası birikim topigi ve bu isim altında paylaşım yapılıyor neticede. Birsey öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak için buradayız. Ben her gün okuduğum halde son zaman okumayı bırakmıştım bu topigi.
sagol canım inşallah azmettim başaracammmYağmur'cum hadi inşallah canım...Allah gönlüne göre versin...
inşallah canım bende alcam ama bi türlü düşmedi beklemedeyimmmmKızlar hepimize selamlar olsun. Kumbaramdaki param60 TL oldu 1gram alicam biriktirince.az kaldı.bu ay600tl ile idare etmem lazım.inşallah sapmam
Hoşgeldin canım ortak canlarimiz var ege ve hukukCanım ben kendimi kısaca tanıtayim. 38 yaşındayım. Ege 'de bir ilçede yaşıyorum. İki oglum var. Hukukcuyum. Çok detay vermeyim canım.
Dussede alsak altin aseriyorum resmenAltının gramı 116.8 tl şuan..
bir yudum mutluluk , @yagmur559 ve espoyraz benimde hayalim ev almak zaten. Bu ay benim pek bir birikimim olmadı kumbaraya attığımı harcadım hep. Ama eksiye de düşmedim. Hep biriktirdiğimi harcadım. bir yudum mutluluk ben şuan öğrenciyim 24 yaşındayım açıktan okuyorum hemde iş arıyorum kursa da gidiyorum işaret dili tercumalığına onunda gunluğu en az 150 -200 lira imiş. :)
Bakalım martta bir fuara tercüman lazımmış hoca bize dedi de bizi yeterli gormuyor şuan. O yüzden elimi biraz geliştirmeye aldım. Sırf böyle işleri kaçırmamak için. Gunluğu 200 liradan 5 gun gitsem 1000 lira çok çok iyi para... Heleki bu zamandaEvet canım mesleğin çok geçerli ve getirisi güzel. Sen az çok deme biriktir hep böyle git Pınar'cim...
Aslında dolara sa yonelebiliriz. Bugun 2.94'un üstünde kapadı günü. Ama işte düşer mi endişesi varDussede alsak altin aseriyorum resmen
Dolar hic dusunmedim altin avcisiyim :) ahh bi dusse parami harcamadan 24 ayar 2 gram almayi dusunuyorumAslında dolara sa yonelebiliriz. Bugun 2.94'un üstünde kapadı günü. Ama işte düşer mi endişesi var
Bende dolar düşünmezdim. Bir ara elimde baktım bir ara altmış lira vardı gittim 20 dolar yaptım 2.91 den. Yine ondan sonra bir 10 dolar yaptım 2.94 den. Sonraki ay elime 80 lira gibi bir para geçti dolarları bozdum nakit parayı da ekledim 173 liradan çeyrek almıştım.Dolar hic dusunmedim altin avcisiyim :) ahh bi dusse parami harcamadan 24 ayar 2 gram almayi dusunuyorum
Bi ara bnde ceyrek aliyodum gram dha karli dediler gram aliyorum gramlarida biriktirip bilezik alcam.Bende dolar düşünmezdim. Bir ara elimde baktım bir ara altmış lira vardı gittim 20 dolar yaptım 2.91 den. Yine ondan sonra bir 10 dolar yaptım 2.94 den. Sonraki ay elime 80 lira gibi bir para geçti dolarları bozdum nakit parayı da ekledim 173 liradan çeyrek almıştım.
Gramdan annemin ağzı yandı onu almam ben ya. Kuyumcu adam hiç 24 ayar mı 22 ayar mı diye sormadı adam 22 ayar vermiş. Bende gram altında öyle farkın olduğunu bilseydim sorardımBi ara bnde ceyrek aliyodum gram dha karli dediler gram aliyorum gramlarida biriktirip bilezik alcam.
Aynenn bnada soylemedi 3 tane almistim bi de. Baktim 22 ayar kar flan edemiyom . Gittim sattim bnde bu ay. Parasinida bankaya attim harcamiyim die dusunce 24 ayar alcamGramdan annemin ağzı yandı onu almam ben ya. Kuyumcu adam hiç 24 ayar mı 22 ayar mı diye sormadı adam 22 ayar vermiş. Bende gram altında öyle farkın olduğunu bilseydim sorardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?