birikim yapabilmenin yolları

Goygoy yapmayın topikte dedim okuyan bakan filan varsa bir daha bakmazlar yazmazlar dedim bu uyarıya alındılar. Yani aslında o kadar da büyük, önemli bir şey değil. Sen takma kafana :)

Selam, yalnis anlamayin ama bence iyi demişsiniz, çünkü ben izlenen konulardan çıkaracaktım nerdeyse sıkıcı olmuştu konudan alakasız muhabbetler ;)

Selam, yalnis anlamayin ama bence iyi demişsiniz, çünkü ben izlenen konulardan çıkaracaktım nerdeyse sıkıcı olmuştu konudan alakasız muhabbetler ;)
Aleykümselâm. Teşekkür ederim desteğiniz için. Hani tamam şakalar, espriler yapılır ama fazla uzatmadan. Eğer topik son sayfalarda kalcaksa bile bu uyarıyı yapmam gerekiyordu. Yaptım da...ha topiğe yazmayı bıraktılar mı bıraktılar umrum bile değil. Sonuçta burası ekonomi finans borsa başlığının altında açılmış bir topik.

Pınar'cim sonradan sayfa çok bozulmuştu. Burası birikim topigi ve bu isim altında paylaşım yapılıyor neticede. Birsey öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak için buradayız. Ben her gün okuduğum halde son zaman okumayı bırakmıştım bu topigi.
"Ne için birikim yapıyorsun"dan başlayalım. Evlimisin çalışıyo musun :)

Bende güya altın alacaktım. 280 liralık borç yaptım. Aferin bana..kaşıkla koyup kepçeyle almaya çalışıyorum. Sinir oluyorum kendime..
280 mi :-o kimin çalışıp kimin çalışmadığını baya kişi yazarken unutuyordum ama çalışan biriysen rahatlıkla odeyebileceğin bir miktar bence. Daha fazla bir miktar olmadığı için şukretmelisin bence :) odenir gider yerini birikim alır ve tabiki altınlar :)

Goygoy yapmayın topikte dedim okuyan bakan filan varsa bir daha bakmazlar yazmazlar dedim bu uyarıya alındılar. Yani aslında o kadar da büyük, önemli bir şey değil. Sen takma kafana :)

Hımm anladım canım hayırlısı olsun

en iisi öyle yapayım canım ya altın olunca bozduramıyorum hem eger 50 tane yapabilirsem hepsini eşime göstericem hayalim bu :)

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun

hey maşşallah nasıl alacaz ya ucuyor altın ortalık daha da karıştıkca rekora kosuyor bu gidişle bu yaz düşmeyecek

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım eşimin vefatının ardından ilk isim ev sahibi olmak oldu. Şimdi niyetim yatirimlik bir ev ve çocukların geleceği için para biriktirmek. Oğullarım büyüdü 14 ve 15 yaşındalar. Üniversite başlamadan parası hazır olmalı kenarda. Niyetim bu canım.
Çocuklarınıza da para biriktirmeyi aşılıyo musunuz benim annemde kuçukluğumden beri bana aşıladı. İlk telefonumu 16 yaşımda aldım. Kaç sene 8 sene önce...boyle biriktire biriktire kendi masraflarımı karşıladım hep. Hani aileme filanda demezdim bana para verin şunu alcam bunu alcam diye. Şuan elimde olan telefonu bile kendi biriktirdiğim parayla aldım 2014'un aralığında.

280 mi :-o kimin çalışıp kimin çalışmadığını baya kişi yazarken unutuyordum ama çalışan biriysen rahatlıkla odeyebileceğin bir miktar bence. Daha fazla bir miktar olmadığı için şukretmelisin bence :) odenir gider yerini birikim alır ve tabiki altınlar :)

Çalışmıyorum ama ödeme değil aslında mevzu. Bir taraftan birikim yapıyorum deyip,diğer taraftan saçma sapan şeylere para harcayan karakterim canımı sıkan

Back
X