birikim yapabilmenin yolları

Canım küçük yaştan beri ikisinin de banka hesabı var. İkisinin de ayrı kumbarasi var. Onlar da tutumlu ve ben ne alırsam beğenen ben sofraya ne koyarsam yiyen çocuklar. Şükür ki beni uzmuyorlar. Derslerimiz de güzel. Daha ne isterim ki canım? Biz evde bütün kararları birlikte alıyoruz. Hayallerimiz , hedeflerimiz var

Pınar'cim sonradan sayfa çok bozulmuştu. Burası birikim topigi ve bu isim altında paylaşım yapılıyor neticede. Birsey öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak için buradayız. Ben her gün okuduğum halde son zaman okumayı bırakmıştım bu topigi.
aynı şekilde bende sohbet dışı kalıyordum :KK12:

Altının gramı 116.8 tl şuan..
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk , @yagmur559 ve espoyraz espoyraz benimde hayalim ev almak zaten. Bu ay benim pek bir birikimim olmadı kumbaraya attığımı harcadım hep. Ama eksiye de düşmedim. Hep biriktirdiğimi harcadım. bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk ben şuan öğrenciyim 24 yaşındayım açıktan okuyorum hemde iş arıyorum kursa da gidiyorum işaret dili tercumalığına onunda gunluğu en az 150 -200 lira imiş. :)

Altının gramı 116.8 tl şuan..
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk , @yagmur559 ve espoyraz espoyraz benimde hayalim ev almak zaten. Bu ay benim pek bir birikimim olmadı kumbaraya attığımı harcadım hep. Ama eksiye de düşmedim. Hep biriktirdiğimi harcadım. bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk ben şuan öğrenciyim 24 yaşındayım açıktan okuyorum hemde iş arıyorum kursa da gidiyorum işaret dili tercumalığına onunda gunluğu en az 150 -200 lira imiş. :)
Dussede alsak altin aseriyorum resmen:KK48::KK12:

Evet canım mesleğin çok geçerli ve getirisi güzel. Sen az çok deme biriktir hep böyle git Pınar'cim...
Bakalım martta bir fuara tercüman lazımmış hoca bize dedi de bizi yeterli gormuyor şuan. O yüzden elimi biraz geliştirmeye aldım. Sırf böyle işleri kaçırmamak için. Gunluğu 200 liradan 5 gun gitsem 1000 lira çok çok iyi para... Heleki bu zamanda

Dolar hic dusunmedim altin avcisiyim :) ahh bi dusse parami harcamadan 24 ayar 2 gram almayi dusunuyorum
Bende dolar düşünmezdim. Bir ara elimde baktım bir ara altmış lira vardı gittim 20 dolar yaptım 2.91 den. Yine ondan sonra bir 10 dolar yaptım 2.94 den. Sonraki ay elime 80 lira gibi bir para geçti dolarları bozdum nakit parayı da ekledim 173 liradan çeyrek almıştım.

Bende dolar düşünmezdim. Bir ara elimde baktım bir ara altmış lira vardı gittim 20 dolar yaptım 2.91 den. Yine ondan sonra bir 10 dolar yaptım 2.94 den. Sonraki ay elime 80 lira gibi bir para geçti dolarları bozdum nakit parayı da ekledim 173 liradan çeyrek almıştım.
Bi ara bnde ceyrek aliyodum gram dha karli dediler gram aliyorum gramlarida biriktirip bilezik alcam.:KK49:

Bi ara bnde ceyrek aliyodum gram dha karli dediler gram aliyorum gramlarida biriktirip bilezik alcam.:KK49:
Gramdan annemin ağzı yandı onu almam ben ya. Kuyumcu adam hiç 24 ayar mı 22 ayar mı diye sormadı adam 22 ayar vermiş. Bende gram altında öyle farkın olduğunu bilseydim sorardım

Gramdan annemin ağzı yandı onu almam ben ya. Kuyumcu adam hiç 24 ayar mı 22 ayar mı diye sormadı adam 22 ayar vermiş. Bende gram altında öyle farkın olduğunu bilseydim sorardım
Aynenn bnada soylemedi 3 tane almistim bi de. Baktim 22 ayar kar flan edemiyom . Gittim sattim bnde bu ay. Parasinida bankaya attim harcamiyim die dusunce 24 ayar alcam

Back
X