- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.181
Esimde diyoki niye hesaplamadinhahaaa. Valla ya yeri geliyor o 25 kuruş 0,5 kuruşu bile aranıyor kız. sorma..
bazen bana da oluyor.. diyorum önce şunu bi geç bakayım.. he yetiyor mu tamam geç diyorum..:)Amman insanlık hali işte idare etsinler gayri:)
Esimde diyoki niye hesaplamadin
Yahu 1.90 yok 3.99 yok 2.95 matematigim yetmedi diyorum
Benim 250gecti ve daha 10gün varbu arada beklenen doğalgaz faturamız da geldi195 tlcik yaktın bizi kaarrrr
Esimde diyoki niye hesaplamadin
Yahu 1.90 yok 3.99 yok 2.95 matematigim yetmedi diyorum
napalım canım ya.. hasta olmaktan iyidir dicem de ben hasta oldumBenim 250gecti ve daha 10gün var
300ü gozden cikardim artik.
Gecmis olsun bize
2ay daha yüklü öderiz artik
ewet öyle görünüyor .. ama geçen ki kadar değil sanırsam.2 gün sadece..Haftaya yine kar geliyomus
canım elektrik faturasını kombide etkiliyor bu birr..kombi çalıştığı zaman en az 10-15 tl ye yakın etkiliyor kombiyi maalesef..65 günlük elektrik faturası 122 tl geldi, normalde aylık 44-45-47 tl felan gelirdi, hadi 50 olsun, 100 tl felan gelmeliydi, niye böyle ki ya, bu ay doğalgaz da 304 tl gelerek şok etti bizi, oysaki kullanımda bi değişiklik yok, anlamadık valla eşimlezam nedeniyle mi böyle ya?
Resmen sadece 2 fatura toplamı 426 tl
Ufff
canım elektrik faturasını kombide etkiliyor bu birr..kombi çalıştığı zaman en az 10-15 tl ye yakın etkiliyor kombiyi maalesef..
doğalgaz da çaktırmadan zamladılar.. buda iki(
Amin canım amin.. İstanbul da yaşamak çok zor.. Rabbim hepimizi yardımcımıı olsun inşşş.. aminn..hım anladım canım...
bebek geliyo, aileler memleketlerden gelecek, masraf çoğalıyo bu sıra, Rabbim yardım eder inşallah, kenara 3 5 bişiler atalım derken zorluyo herşey
gene de Rabbime şükür ödeme imkanımız var Rabbim ödeme sıkıntısı yaşayanlara yardım etsin
Gecmis olsun cancagzımmnapalım canım ya.. hasta olmaktan iyidir dicem de ben hasta oldum
cumartesi hastanede nöbetçiydim.. sanırsam şifayı oradan kaptım
dünden beri dökülüyorummm (
Gecmis olsun cancagzımm
Dikkat et yine domuzgribi falan diyolar Allah korusun hepimizi.
sadevehuzurlu ahh canımm o hesapların icinden cıkılmıyoki kuzu ya
Tez zamanda ev alıp kiradan kurtulursun umarım
Bebis icinde olcak yani masraf oluyo
Cocuk olunca masraf dahada cogalıyo
Allah saglık sıhhat versin ömürlerini uzun eylesin.
Biz 1.5aydır falan dısarda yemek yemedik
Ogluma yine 3-4defa disardan döner falan ekmek arasi aldim.
Ama dısarda yemek yiyelim diyo
Cuma gunu dedi evde yemeklerimiz var annecim bitsin ziyan olmasin dedim.
Dün yine babasına yemek yiyelim diyo.
Gitmek istedigimiz (yeni yerler genelde kesfediyoruz ) yerin netten menusune baktim
Ucumuz 120tl falan tutuyo
Corba +anayemek+salata+tatli
Suan gerek yok bence yani bana kalsa ama cocuklar istiyolar.
Ayy herseyi hesap eder oldum ben :)
sağol canım ya.. sorma bide ben grip aşısı olmuştum..Gecmis olsun cancagzımm
Dikkat et yine domuzgribi falan diyolar Allah korusun hepimizi.
sadevehuzurlu ahh canımm o hesapların icinden cıkılmıyoki kuzu ya
Tez zamanda ev alıp kiradan kurtulursun umarım
Bebis icinde olcak yani masraf oluyo
Cocuk olunca masraf dahada cogalıyo
Allah saglık sıhhat versin ömürlerini uzun eylesin.
Biz 1.5aydır falan dısarda yemek yemedik
Ogluma yine 3-4defa disardan döner falan ekmek arasi aldim.
Ama dısarda yemek yiyelim diyo
Cuma gunu dedi evde yemeklerimiz var annecim bitsin ziyan olmasin dedim.
Dün yine babasına yemek yiyelim diyo.
Gitmek istedigimiz (yeni yerler genelde kesfediyoruz ) yerin netten menusune baktim
Ucumuz 120tl falan tutuyo
Corba +anayemek+salata+tatli
Suan gerek yok bence yani bana kalsa ama cocuklar istiyolar.
Ayy herseyi hesap eder oldum ben :)
İnsan hasta olunca gözü bisi görmüyo kisağol canım ya.. sorma bide ben grip aşısı olmuştum..
ona rağmen hastayım.. dökülüyorum.. dahada kötü olursam gidip rapor alıcam evde yatcam
yatacak halim varda işte yoğun acil işler var..
Eşimde bana kızıyo sağlığından önemlimi diyorda..işte bakcam daha kötü olursam alcam raporu gitcem 2 gn istirahet ederim .. betüşde öksürüyor çok..inş oda daha fena olmaz..
sağol canım ya.. ateşim çıkmaya başlıyoı galiba.. belkide yarın rapor alırım.. bugünü geçiriyimde..:/daha kötü oluyorumİnsan hasta olunca gözü bisi görmüyo ki
Dinlenmedende gecmiyo ya
Allah şifa versin canım.
canım zaten sen biriktirmek istedikçe böyle zıttrık eften püften çıkan şeyler insanın sinirini gerçekten bozuyoraz evvel yöneticinin eşi (komşu teyzem) aradı, asansör zırt pırt arızalanıyordu meğersem kilidi bozulmuş, 24o tl ye değiştirmişler, apartmanda 8 daireyiz, 30 tl para vercekmişiz her ayın 15 inde de 25 tl aidatımız var, toplam 55 tl de oraya gitcek şikayet etmiyorum sadece hesapta yokken çıkan masraflar bütçeyi etkiliyo
bu ay motorlu taşıtlar vergisini de ödicez 500 tlye yakınmış eşim dedi (geçen yıl 460 filandı zam gelmiş gene)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?