birikim yapabilmenin yolları

Bi de bisi bozulur sonra daha o tamir olmamisken öteki bozulur ifrit olurum ya.
Pespese gelir öyle seyler.
10tl harcadım bugun.
Bir oda dolusu yardım toplandı bayirbucak turkmenlerine onları paketledik bugun.
2.el kiyafet
Un
Bebek bezi
Siviyag baya bir koca oda doluydu.
Allah yar ve yardımcisi olsun zordakilerin.

Başkalarına yardım yapan veya yardım yapanlara eşlik eden,destegini esirgemeyen insanlara bayılıyorum. Tebrik ederim.
benimde hayalim var.çocuklarım büyüyünce boş vakitlerimde yardım kuruluşlarında çalışmak istiyorum gönüllü olarak.
insanlara faydası dokunan kişiler çok mutlu oluyo

Tesekkur ederim.

Keske daha fazlasini yapabilsem bilsek.

6 bayadindik seve seve sakalasa gule oynaya yaptık.
Allah yardim edenlerinde hayrini kabul eylesin
Aslinda okadar duyarliyiz ki
Kocaman cuvallarla unlar geldi
Cay, seker, yag,sabun bir oda dolusu kiyafet
Erkek bayan cocuk ayirdik.
Keske benimde haberim olsa vesile olabilsem hayrim dokunsa seve seve yardim ederim.
Haberim olmuyo yada cevrem cok genis degil bilemiyorum.

Birileri vesilesiyle elimizden geldigince yardim ettik.

Kızlar bisi sorucam
Esim dün 2tane chescake almıs ki 1tane istedim.(dayanamadim yine ve korktum yapmaya cesaret sıfır)
2tane almis
Sonkul. tarihinede suan 4gun var
Delimisin ben az yicem yine debeleniyorum 2tane aliyosun dedim(kesinn komplo bu bilerek yapıyo kilo vermeme engel olmak isteyen hain!)

Ben dilimlesem kutusuyla buzluga atsam
Sonra dilim dilim cikarip cozdurup yesek bisi olur mu?
Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim
Ziraa ziyan olursa acayip üzülicimmm.
=(

CANIM OLUR.. BEN YAŞ PASTADA ATIYORUM DİFRİZE..OLUYOR CANIM .. SIKMA CANINI AT BUZLUĞA:)

Ayy suan cok sevindim ekürim ziyan olsaydı hem 15tl hemde sevdigim canımm pasta bosa gitcekti hemen dilimliyim atim buzluga saol kuzucan
ne demek canım.. chesskake koymadım hiç.. ama norma yaş pasta koyuyorum bene.. çıkranıca aynı taptaze kalıyor.. yani olur yaş pasta durduğuna göre dimi.. yanlışda bişi yaptırmak istemem .. şimdide kafama takıldı.. ama olur zannımca.)

Hihihihi :)
Ya assada kalsa bitiremicez ki ziyan olcak deneme yanilma yapicaz :)
Nette koyulur hatta 1yilda saklanir yaziyo
Sossuz koyulsa daha iyiymis ama sosu üzerinde yapcak bisi yok.
6dilim yaptim kabindaydi zaten birde posete gecirdim attim ne cikarsa bahtima

Hee chescakem kötü olursa bana chescake ısmarlarsın görüsmeye bahane olur
Latife yapıyorum canım gönül hep gorusup muhabbet ister tabiki ahh mesafeler

:))Aşkolsun canım ne demek.. keşke görüşebilsek ya... kısmet olmadı bir türlübakalım hayırlısıı bir daha ki görüşmeye..:)

arkadaşlar öğleden sonra yaşadığım bişeyi paylaşcam nolur akıl verin bana bankaya çok sinirliyim

benim bi kredi kartım vardı ve ben tüm taksitleri,borçları ödeyip kartı bikaç ay önce kapattırmıştım, o bankanın internet bankacılığını da kapattırmıştım, tamamen ilişiğimi kesmiştim ve kartı da kesip çöpe atmıştım

bugün ekstre borcu var diye msj geldi, müşteri hizmetlerini aradım, bu taksitler ödenmemiş gözüküyo diyo ama ben borcumun bittiğini teyit ettirerek kapatmıştım hesabı, kullanılabilir limitim x tl, kalan borç sıfır görünüyodu

aklımın işi değil ya kaç ay sonra ödenmemiş borç niye çıkar ki kızlar, eğer borcuma dahilse niye toplu para yatırırken gözükmedi ki

72 tl ödeme yapmalıymışım uff

merhaba arkadaşlar bende bu ay maaşımı alınca 100 tl kenara koyarak başladım hatta almam ve harcamam zor olsun diye kayınvalideme verdim evde bişey saklamaya korkuyorum düğündeki hatıra olan bütün takılarım birer birer gitti çünkü neyse bende tutumlu olup birikim yapacağım bugünün yarınıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…