Merhaba, hosgeldiniz.Ne güzel simdiden yapmissiniz listeyi.
Ben de üzerinde düsüneyim bu hafta. Ayrica motivasyon listesi de yapacagim. Insan hedef belirledi mi önünü de görüyor.
Hosbuldum topigi ilk actiginiz zaman ugramistim birMerhaba, hosgeldiniz.
Hedefi belirledik, bakalim ulasmak nasip olacak mi...
Altin kostur kostur gidiyor.
Doviz de oyle...
Motivasyon listesi ilginc geldi.
Olusturdugunuz zaman lutfen bizimle de paylasin.
Para kutunuz bereketli olsun.Hosbuldum topigi ilk actiginiz zaman ugramistim bir
O zaman evde para biriktirme kutusu fikriniz hosuma gitmisti. Ben de basladim.
Benim cocuklarin altinlari banka kasasinda. Ama kasaya para ödemek istemiyorum artik. Altini avroya cevirip yanimda Almanyaya getirip hesabima koyma fikri var aklimda. Ben Almanyada yasiyorum. Altindan cevirmek yanlis mi olur acaba siz ne dersiniz?
Motivasyon listesi hep aklimda olan ama baslayamadigim yada baslayip da sonunu getiremediklerim. Paylasirim elbet cok özel seyler yazmazsam
günaydin..:)
ben parali gün arriyordum..
pasta börek felan yapmayı çok severim..:)
kaynanamgilin akraba güne katılacagim.
fiyat konusunda belirlemedik..
onunla bilezik almak hedefim.
ben güne katılmak istiyordum..Merhaba,
Günsüz olmuyor: ) Sağlam birikim oluyor günler ile.
Merhabalar, insallah hedefinize ulasirsiniz...merhabalar günaydın :)
benim 1. ay hedefim maaş ve gelecek gün paramla gerekli harcamaları çıktıktan sonra 3-4 gr almak. beklediğim bir para var o da gelirse onunla da 2 gr almak :)
2. aya Allah kerim :)
Merhaba...Günaydın herkese,
2020 yılı ekonomik anlamdaki hedeflerimi yazmıştım, buraya da ekliyorum.
- 1 yıl ihtiyaç dışı alışveriş yapmayacağım. (kıyafet-ev eşyası vs almayı düşünmüyorum)
- Borçlardan kurtulma, ( kredi kartı ve bir yere borcum var) (konut kredisinin 18 ayı kaldı, yüksek ödediğim için ekstra ödeme yapamam bunun için.)
- Kredi kartsız yaşam. (Haziran 2020 de erişmeyi umuyorum) Ödedikçe limiti düşürüyorum. Geçen ay 3 bin TL azalttım limitimi. Böylece kullanılabilir limitim olmuyor ve kullanmıyorum: )
- Birikimim dışında aylık kumbaraya sabit birikim. (112 TL) Bu her ay bir yerden gelen tutar, normalde harcıyordum, artık direk kumbaraya atacağım.
- Ayda 1 çeyrek almaya devam etme. Biriktirdikçe tümletmek.
Merhaba...günaydin..:)
ben parali gün arriyordum..
pasta börek felan yapmayı çok severim..:)
kaynanamgilin akraba güne katılacagim.
fiyat konusunda belirlemedik..
onunla bilezik almak hedefim.
ben günleri çok severim pastalar börekler bide arkadaş canlisi olmak...Merhaba...
Bizim de komsu gunumuz var ama parasiz.
Gunler sayesinde para biriktirebiliyorum diyen girsin tabi. Ben her sekilde biriktiriyorum, o yuzden gun arayisim hic olmadi...
Bereketli olsun insallah...
Harika, hayirli olsun...selamlar..:)
ben güne katıldım:)
2 haftada bir olmak üzere 50 lira oldu
toplam 650 lira olacak:)
bu parayı altın almayı düşünüyorum.:)