- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.995
E söyle de biz de feyz alalım, üstadO da bana kalsın istersenizSoran kişi cevabı aldı zaten, detayların önemi var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E söyle de biz de feyz alalım, üstadO da bana kalsın istersenizSoran kişi cevabı aldı zaten, detayların önemi var mı?
Evlilik bu şartlarda nasıl düzgün bir şekilde devam edebilir ki? Düzgünden kastınızı anlayamadım..Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?O dışarda fahişelerle birlikte oluyor ama evlilik yine düzgün bir şekilde devam ediyordu
Ben kendime bişey yapmıyorum, bişeyler yapan o… Devam etsin, herkes ektiğini biçer ve mutlaka kırdığın yerden kırılırsın..Evlilik bu şartlarda nasıl düzgün bir şekilde devam edebilir ki? Düzgünden kastınızı anlayamadım..Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Dünyanın en şanslı adamı yeminleBen kendime bişey yapmıyorum, bişeyler yapan o… Devam etsin, herkes ektiğini biçer ve mutlaka kırdığın yerden kırılırsın..
Bu kadar üzücü bir evliliğin içinde olmakla kendinize yapıyorsunuz demek istedim. Ayrılıp kendinize huzurlu, sağlıklı bir dünya kurmak dünyalara bedel birşey, tatsaniz geçen yıllarınıza yanarsiniz bence..Yoksa zaten eşiniz yapacağını yapıyor orası belli zaten ama siz neden bu evlilikte durarak kendinizi cezalandırıyorsunuz, yazık değil mi canınıza..Ben kendime bişey yapmıyorum, bişeyler yapan o… Devam etsin, herkes ektiğini biçer ve mutlaka kırdığın yerden kırılırsın..
Kırdığı yerden kırıldığı için mi şanslıçok güldüm bu yoruma.. Yazdığım anlaşılmadı sanırım.. Valla çevredeki arkadaşları acınası durumda olduğunu söylüyor şanslı olduğunu ilk kez okudukDünyanın en şanslı adamı yeminle
Neden, Rizeli abla aldattı mı sizinkini noldu?Kırdığı yerden kırıldığı için mi şanslıçok güldüm bu yoruma.. Yazdığım anlaşılmadı sanırım.. Valla çevredeki arkadaşları acınası durumda olduğunu söylüyor şanslı olduğunu ilk kez okuduk
Ay afedersiniz de adam sizi kaç kere aldatmış,hastalık bile bulaştırmış. Bu saatten sonra ne bedeli ödetebilirsiniz yani? Ödetseniz kaç yazar?Evet bedel ödeniyor hem de en etkilisinden..Bedeli öğrendiği an ya oturduğu yerden kalkamayacak ya da aklı başından çıkıp arşa vuracak
He ya. Çokta tın yani. Adam bütün dünya nimetlerinden faydalanmış. Şimdiden sonra köşesine çekilivermiş ne olacak en fazla ne olabilir yani. Yüzüne bakmazsın olur biter.Ay afedersiniz de adam sizi kaç kere aldatmış,hastalık bile bulaştırmış. Bu saatten sonra ne bedeli ödetebilirsiniz yani? Ödetseniz kaç yazar?
Yok adam rizeliyi aldatmış başka kadın bulmuş, bu da seviniyor Rizeli boynuzlandi diyeNeden, Rizeli abla aldattı mı sizinkini noldu?
Bu yıllar oldu ya ama onu kastetmiyor yeni bişey oldu diye düşündüm.Yok adam rizeliyi aldatmış başka kadın bulmuş, bu da seviniyor Rizeli boynuzlandi diye
Hanımefendi sizinle yaşıt bir kadınım ve maddi nedenlerle çocuklu işsiz bir kadın olarak boşanmak istememenizi , kendi geciminiz ve çocuklarınız için adamın pisliklerine göz yummanizi bir noktaya kadar anlarım ama adamı aklamak için kadını kotulemeniz hiç normal değil... Madem maddi olarak mecbursunuz o zaman hiç sesinizi çikarmayın, ayırın yatağınızı, alan memnun satan memnun, yaşayın gitsinKocam zaten ahlaksız ama evli olduğunu bilerek onunla gezip tozan biri de ahlaksız oluyor.. Herhalde kafasına silah dayamadı adam istemese beraber olmazdı.. Ama sanırım siz de evli adamlarla gezip tozan kadınlara alışıksınız
Çok dar görüşlüsün üzüldümAy afedersiniz de adam sizi kaç kere aldatmış,hastalık bile bulaştırmış. Bu saatten sonra ne bedeli ödetebilirsiniz yani? Ödetseniz kaç yazar?
Evet birden çok aldatılmayı kabul edemeyecek kadar dar görüşlüyüm haklısınızÇok dar görüşlüsün üzüldüm
Abla anlatsana neyin gizemini yapıyosun?Çok dar görüşlüsün üzüldüm
Şekerim tabii ki de hiçkimse senin kadar geniş olamaz orda hemfikiriz de üye güzel soru sormuş, bu saatten sonra ne bedel odeteceksin sahiden ben de merak ettimÇok dar görüşlüsün üzüldüm
Çok pardon ama adamı aklamak gibi bir niyetim yok ve hiç olmadı da.. Kadını kötülemek yazmışsınız da tabii ki kadına da bir suç paydası yazacağım.. Bilerek evli ve çocuklu bir adamla gününü gün eden bir kadını hangi kategoriye sokarsınız bilemedim. Ama bana göre o ve onun kalibresindeki tüm kadınlar topluma karşı vicdani sorumluluğu olmayan ahlak yoksunu insanlar.. Bu konuda hemfikiriz sanıyorum..Hanımefendi sizinle yaşıt bir kadınım ve maddi nedenlerle çocuklu işsiz bir kadın olarak boşanmak istememenizi , kendi geciminiz ve çocuklarınız için adamın pisliklerine göz yummanizi bir noktaya kadar anlarım ama adamı aklamak için kadını kotulemeniz hiç normal değil... Madem maddi olarak mecbursunuz o zaman hiç sesinizi çikarmayın, ayırın yatağınızı, alan memnun satan memnun, yaşayın gitsin
Size daha önce duymadığınız bir bilgi vereyim.. Aldatma söz konusu olduğunda kadınların değil erkeklerin boynuzları çıkarmışBilmem anlatabildim mi?Yok adam rizeliyi aldatmış başka kadın bulmuş, bu da seviniyor Rizeli boynuzlandi diye
Ben sizi anlıyorum, ben de farklı sebeplerle boşandım, aldatıldim mi bilmiyorum ama zannetmiyorum (hem fakirdi hem libidosu düşüktü,hem sağlık sorunları vardı...vs)istese de yapamazdı, benzer bir durum yaşamadım yani ama size cinsel hastalık bulastirmis , ele güne karşı göstere göstere boynuzlamış bir adami ısrarla bosamamanizi gerçekten anlayamıyorum. Bedel dediğiniz şey ne? Para mı? Al tazminatını, nafakani çekil ...Ele güne karşı, çocuklarin icin dik dur bari değil mi?Çok pardon ama adamı aklamak gibi bir niyetim yok ve hiç olmadı da.. Kadını kötülemek yazmışsınız da tabii ki kadına da bir suç paydası yazacağım.. Bilerek evli ve çocuklu bir adamla gününü gün eden bir kadını hangi kategoriye sokarsınız bilemedim. Ama bana göre o ve onun kalibresindeki tüm kadınlar topluma karşı vicdani sorumluluğu olmayan ahlak yoksunu insanlar.. Bu konuda hemfikiriz sanıyorum..
Size hak veriyorum ama şu var karşımdaki adam yeri geldiği zaman çok kötü olabiliyor yani ben bunu mahkemeye versem avukatımı bile satın almaya kalkar, türlü sahtekarlıklara girebilir, mal kaçırma gibi.. Hatta benim ailemden gelen parama bile göz koydu, ihtiyacı olmamasına rağmen.. İşte bu sebeplerden dolayı şimdilik boşanmayı düşünmüyorum.. O kadına da daha rahat takılma fırsatını vermeyeceğim.. Ha derseniz ki hiç gururun yok mu? Benim felsefeme göre insan sevdiği için gurur yapar, sevmediğim biri için neden gurur yapayım? Sadece çocuklarımın ve kendi çıkarlarımı düşünmekteyim..20 senemi 1 senelik bir kadına bırakmam.. katılmayabilirsiniz ama düşüncem bu yöndeBen sizi anlıyorum, ben de farklı sebeplerle boşandım, aldatıldim mi bilmiyorum ama zannetmiyorum (hem fakirdi hem libidosu düşüktü,hem sağlık sorunları vardı...vs)istese de yapamazdı, benzer bir durum yaşamadım yani ama size cinsel hastalık bulastirmis , ele güne karşı göstere göstere boynuzlamış bir adami ısrarla bosamamanizi gerçekten anlayamıyorum. Bedel dediğiniz şey ne? Para mı? Al tazminatını, nafakani çekil ...Ele güne karşı, çocuklarin icin dik dur bari değil mi?