Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmissiniz ne alırsak kar yoksa Bi şekilde o para uçup gidiyor.hem doğumunuz da yaklaşmış bol masraflı zamanlar sizi bekliyor.maaştan 210 tL kalmıştı 110 tl si ile 308 den altın aldım 0,35 gr ett hiç yoktan iyidir
İyi yapmissiniz ne alırsak kar yoksa Bi şekilde o para uçup gidiyor.hem doğumunuz da yaklaşmış bol masraflı zamanlar sizi bekliyor.
tabiki ne demek hoşgeldin canımMerhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim
Valla ben de aşağı yukarı aynı fikirdeyim. Bugün şu işleri yaptım, oğlanı okuldan aldım, evi sil süpür yaptım . Offf ne âlakayani aslında amacım birikimlerimizi yazarak gaza getirebilmek birbirimizi çünkü hergün topikleri geziyorum eski konulara,yeni yorumlara herşeye bakıyoum ama nerdeyse aynı tasarruf önerileri,yada ilk zamanlarda yapılan paylaşımların harici,birikimden çok günlük sohbete gidiyor sayfalar kalabalıklaşıyor yorum yapıp dönüş bile alamayınca kendimi dışlanmış hissediyorum,
Merhaba ben de memurum, tayini siz mi istediniz? Hayırlı olsun tayin de bebeğiniz de inşallah. Hangi il acaba?kızlar merhaba.Bende aranıza katılayım.Yeni bir şehre tayinim çıktı 1 hafta önce taşınma vs çok masrafımız oldu.birikim yapmayı hep çok severim.Tüp bebek durumumuz var o da çok masraflı.Beraber birikim yapalım mı?
evet rizeden ankaraya geldim.Memleketim boluya yakın olma amaçlı .İnşallah ankara şanş getirir de bebek sahibi olabilirizMerhaba ben de memurum, tayini siz mi istediniz? Hayırlı olsun tayin de bebeğiniz de inşallah. Hangi il acaba?
Eeeee bu sohbet olmuyor mu şimdiBen de biriktireyim diyorum yazayım ama zaten bişey yapmadan birikiyor ki tövbe yaa
Geçen kumbarayı açtık, 1.900 küsür çıktı bayramdan beri. E maaşım da 1 TL anca gidiyodur. Eşimin maaşını masraflara harxıyoruz
Hemen hemen bir maaş kalıyor
Şimdi ben burada nasıl birikim yapayım ama seviyorum ne biliyim akılveremem çünkü istemedenbirikiyor
Çabam yok ki
Ekonomi sohbeti ama...Eeeee bu sohbet olmuyor mu şimdi
İnşallahhevet rizeden ankaraya geldim.Memleketim boluya yakın olma amaçlı .İnşallah ankara şanş getirir de bebek sahibi olabiliriz
Valla ben de aşağı yukarı aynı fikirdeyim. Bugün şu işleri yaptım, oğlanı okuldan aldım, evi sil süpür yaptım . Offf ne âlaka
Merak ettik amavallahi lafı ağzımdan aldınız şimdi sayfa adı üye adı yazmak istemiyprum ama bildiğin günliğe dönmüş konu daha ayrıntıya girerimde gerek yok
o sayfaya yazıpta linç yemek istemedim
Kiz kahvemsi az değilsin sen haMerak ettik ama
İltifat kabul ederimKiz kahvemsi az değilsin sen ha