Aksam aksam doner , iskender uffff dusunemiyorum kalorileriiiYemeği halledebilirim bence bazen hamarat olabiliyorum çünkü :) Ama gece abuk abuk şeyleri canım çekiyo yok kokoreç yok adana eşimde kıyamıyo alıyo geliyo :/
Sigara dersen tasarruf yapmak için adım attığım gün 1 paket gitti :) (Ama gaza geldim ondan düzelirim :))
Kıyafete gelince en büyükkkk sorunsalll !! Öğretmenim diye her gün ayrı kıyafet giymek zorunda gibi hissdiyorum :/ Bide çevrem çocuklar filan övünce gaza gelip iyice alışverişe odaklanıyorumAma sonu yok yani al al bitmedi ihtiyaçlarım
AMA BİTECEKKKK !! TEKER TEKER BİTECEKK
Hergun yaz aldiklarini ister buraya ister deftere takipte olBencede mantıklı
Aynen almıcam artık hem yaz tatili okul yok bişi yok nerde giycem :)
Tut kurban oluyum beni tut eşim kıyamıyo sen kıy :) Bende yazıcam bundan gayrı :)
Hergun yaz aldiklarini ister buraya ister deftere takipte ol
Temmuzda birikim bekliyorum senden insallah
Öyle deme cnm, ne güzel bende artık farkına vardım ve daha bilinçli olacağım de. Bende bu topikler sayesinde kenara bir şey atmayı öğrendim .Bayanlarr lütfen beni de aranıza alınResmen israfın vücuda bürünmüş haliyim :/ Gece gece okudum konuyu valla helal olsun dedim hepinize..Sonra döndüm kendine baktım tü yazıklar olsun dedim
Öyle deme cnm, ne güzel bende artık farkına vardım ve daha bilinçli olacağım de. Bende bu topikler sayesinde kenara bir şey atmayı öğrendim .
Zaten azıcık para birikince hevesleniyorsunuz ve gerisi geliyor. Eğer alışverişi durduramam diye düşünüyorsanız Kredi kartinizi olduğu bankadan birde altın hesabı açın ve her ay 1-2 gr altın almak için talimat verin zaten borç öder gibi birikmiş olurDoğru diyorsunuz önce düşünceyi değiştirmek lazım.. Ne güzel umarım bende öğrenirim
Amin canım inşallah çok sağol
Açıkcası ben de birikim konusunda pek iyi değilim. Eylüle kadar Ara verdim. En büyük sıkıntımız kk. O kısır döngüye kendimizi kaptırdık be bir türlü kurtulamıyoruz. Kk çok büyük sıkıntı. Bir an evvel kurtulmaya bak. İnşallah biz de kurtuluruz en kısa süredeAmin canım inşallah çok sağolArada gaza getirip beni yoklarsanız çok sevinirim zira gazı çabuk biten biriyim
Merhabalar..
birikim yapmayi cok istiyorum.
Biseylerden tasarruf etmeyi de..
Normalde deftere yaziyordum gun gun buraya yazmaya karar verdim daha azimli daha istikrarli olmak icin.
Neler yaptigimi..ne kadar biriktirdigimi ..
Benim gibi olanlar buyrun birlikte paylasalim..
Bugün 1 tanecik gram altınımı bozdurdum. Altın yüksekken bozdurayım dedim ama 111 tl aldım. İnternetteki rakamdan oldukça düşük. Gram altında zarar az olur derler ama gram altında bile bu kadar fark varsa birikimimi altın olarak yapmayı sorguladım açıkçası. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Merhaba canim ben bu ay ki harcamalari duzenlicektim ilk sayfaya olsun geri yazarim ne mutlu faydali olabilmisim :)
@yagmur559 Merhaba.
İlk mesajınızdaki listenizi hem seviyor hem takip ediyordum. Fakat hepsini not almamıştım daha. Resimli olması ayrıca hoştu. Fikrinize sağlık. 30'a yakın öneri vardı. Neden kaldırdınız bilmiyorum ama sakıncası yoksa lütfen listenin son halini benimle paylaşır mısınız? Not almaya bir açtım ki hepsi yok olmuş. Elimde kağıt kalemle kalıverdim. :)
Bende kendimce böyle resimli ve renkli bir liste yapmayı düşünüyorum bakalım. Dikkat ettiğim noktaların derli toplu bir listede olması fena olmaz. İsterseniz paylaşırım. ; )
Faydalı ve güzel bir konuymuş. Teşekkürler. Müsait zamanımda bütün sayfaları okuyacağım. Bu arada size özel mesaj atmak istedim ayarlarınız izin vermedi.
Ay zahmet verdim, teşekkür ederim. :) Listeyi kaydettim. İsterseniz son sayfaya mesaj olarak ekleyin. Harcamalarınızı yazın yine siz nasıl isterseniz.Merhaba canim ben bu ay ki harcamalari duzenlicektim ilk sayfaya olsun geri yazarim ne mutlu faydali olabilmisim :)
Rica ederim canim :)Ay zahmet verdim, teşekkür ederim. :) Listeyi kaydettim. İsterseniz son sayfaya mesaj olarak ekleyin. Harcamalarınızı yazın yine siz nasıl isterseniz.Konuyu favorilerime eklediğim için siz her düzenlenme yaptığınızda bana bildirim gelmişti. :) Evet faydanız olmaz mı aklıma gelmeyenler vardı. Sağolun. Tasarrufu çok önemsiyorum.