Iyi yapmissin keske bnde gram alsaydim ayyy keske demeye yoruldummmBen tv de ingilterenin referandumunu görünce dedim şimdi birde çıkmak isterlerse diyip dün bir miktar dolar almıştım. Bugun arttı biraz. Ekonomistler de doların 3.02 lere kadar çıkacağını söylemiş
Iyi yapmissin keske bnde gram alsaydim ayyy keske demeye yoruldummm
aynı hıslerı paylaşıyoruz malesef kı canımIyi yapmissin keske bnde gram alsaydim ayyy keske demeye yoruldummm
Ben de öyle yapacağım bir de küçük kutu buldum.Bende 5,10,25 kuruslari hep ekmege veriyorum
50 kurus , 1 tl .leride kumbise atiyorum
Canim bu bi tur zayiflama hapi miBen şimdi o 5-10 kuruşları krom için biriktiricem... Amway'den krom alıcam malum amway fiyatta biraz pahalı
Evet canım.. Ama bu markaya güvenim tam..Canim bu bi tur zayiflama hapi mi
Anladim canim sen guveniyorsan sorun yok bende almak icin supradyn kullaniyorumTam olarak zayıflama da denmez. Zayıflamaya yardımcı takviye bu.
Masallah canim iyi biriktirmissinBozukluklar kumbarayı doldurmaya başladı 150 tl oldu kızlar. Bir de gram altınım var. Bir aya kadar taşınacağım. Üstüne klima ve çamaşır makinesi almam lazım. Bunlar biraz zorlayacak yazın beni ama eylül gibi muhteşem bir dönüşle araba hedefiyle birikime devam inşallah. Benim için dua edin de sahibinden bulayım evi. Emlakçı parası vermek gerçekten içime oturacak.
dolunca ne yapacaksın canım?Bugun disardaydik 21 tl. harcadik
4.5 tl. kumbise attim
Kumbisim agirlasmaya basladi ama daha dolmasina zaman var ..
Dolunca bankaya atarim altin duserse bir kismiylada altin alirim canimdolunca ne yapacaksın canım?