Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitaplarida pahaliymis olsun calis canim :)Kızlar bugün hakimlik savcılık sınavı icin kitap satın aldım 380 tl verdim gitti
Kumbaraya 3 lira attım, sınava calısacagım icin kkya pek giremem, ama girince bu topige yazmaya devam edecegim, altın hesabı acacagım biraz daha biriktireyim de.
Belki nette bozdurdugun icindir fiziki altind 111 e bozduracagini hic sanmiyorumBugün 1 tanecik gram altınımı bozdurdum. Altın yüksekken bozdurayım dedim ama 111 tl aldım. İnternetteki rakamdan oldukça düşük. Gram altında zarar az olur derler ama gram altında bile bu kadar fark varsa birikimimi altın olarak yapmayı sorguladım açıkçası. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Yanlis anlamisim canim netten sattin sandimBugün 1 tanecik gram altınımı bozdurdum. Altın yüksekken bozdurayım dedim ama 111 tl aldım. İnternetteki rakamdan oldukça düşük. Gram altında zarar az olur derler ama gram altında bile bu kadar fark varsa birikimimi altın olarak yapmayı sorguladım açıkçası. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Canim ben kpss hazirlaniyorum malesef calismiyorum
Gramlarda 22 ve 24 ayar var... Kuyumcu sana 24 ayar diye 22 ayar vermiştir ondan öyledir... Çeyreklerde öyle birşey yokBugün 1 tanecik gram altınımı bozdurdum. Altın yüksekken bozdurayım dedim ama 111 tl aldım. İnternetteki rakamdan oldukça düşük. Gram altında zarar az olur derler ama gram altında bile bu kadar fark varsa birikimimi altın olarak yapmayı sorguladım açıkçası. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
24 ayardı gramım. Kuyumcu alırken çok da fark etmediğini falan söylediGramlarda 22 ve 24 ayar var... Kuyumcu sana 24 ayar diye 22 ayar vermiştir ondan öyledir... Çeyreklerde öyle birşey yok
Bilezik yerine Cumhuriyet al. Bozdurunca deger kaybı az olur80 lira elektrik faturası iyi bence keşke bizede 80 gelse.
Bende birikim yapmaya karar verdim eşimden aylık kendime 300 lira alıyorum ama hep o para geri çarçur oluyordu 1000 liram var bu ay eşime dicem epey bi eklesinüstüne. önümüzdeki ay da biraz ekler 20 gr bilezik alacam. Bundan sonra da aldığım parayla biriktirip bilezik yapacam. Nakit olunca harcanıyor
Bu arada 20 gr bilezik nekadar bilen var mı?
Kendime bir program yapıp aksama calısmaya baslayacagımKitaplarida pahaliymis olsun calis canim :)
Cok verimli olmasada calisiyorum canim insallah kazanirizKendime bir program yapıp aksama calısmaya baslayacagım
Sen kpss isini naptın hazırlanabiliyor musun
Hosgeldn canimBayanlarr lütfen beni de aranıza alın Resmen israfın vücuda bürünmüş haliyim :/ Gece gece okudum konuyu valla helal olsun dedim hepinize..Sonra döndüm kendine baktım tü yazıklar olsun dedim
Hosgeldn canim
Hic bisey icin gec degil bu ay bitti artik
oncelikle maasi alinca kenara bir miktar para ayir
Bozuklar icinde kumbara sahibi ol.
Liste yapmadan alisverise cikma
Eleltrik, su kullanimina dikkat et
Ciddi bir birikim yaparsin canim..
En kotusude kk kullanmak
Sigarayi azaltarak birak bence cunku hem sagliga hem cebe zarar gunde 10 tl den ayda 300 tl. ye ceyrek +gram alabilirsin
Cok fazla kiyafet alma yazik zaten cok cabuk modasi geciyor
Alacaklarini sezon sonu indiriminde almaya calis
Ozel gunler disinda disarda yemek yemegi azaltabilirsin.
Mutfakta haftalik yemek listens gore haftalik alisveris yapman daha yararli olur
Hadi bu temmuz ayinda ilk birikimini bekliyorum