İtiraf etmek zorundayım nette alışveriş yaptım
Aslında param gitti üzgünüm ama... Bir şekilde motive olmaya çok ihtiyacım vardı.
Şu ana dek hep dış kıyafet aldım 3 aydır artık doyduğum için almıyorum çok şükür.
Bugün de iç çamaşırı ve spor için tayt vs. aldım 296 tl tuttu.
ama ihtiyacım vardı. Ve kk dan nakit aldım taksit olup yayılmasın diye.
Birde 175 tl kitap siparişi verdim ama o benim için yemek gibi benzin gibi zaruri bir ihtiyaç.
Bu hafta dikkat edeceğim haftaya market alışverişi vs. yaparım Kocam gelecek 2 günlüğüne
ayyy güççük odama eşeği bağlasan durmaz kapısını bilem açmıyorum :))) göz görmeyince gönül katlanıyor :)) o odaya bakarken yoruluyorum değil temizlemek :)) belediyeye sesleniyorum gelin temizleyin uleyn :))
günlük limitim 50 ydi bugün..
kuaföre 20
sigaraya 7.50 gitti henüz.
markete gitmedim daha ama sadece salatalık ve ekmek almayı düşünüyorum..
sigaradan kalan 2.50 çoktan kumbarayı boyladı,bakalım 20 den ne kalacak
çoook uzun zaman önce arada azerinin topiğine bakıyordum o küçük oda o küçük oda mıyanlış hatırlamıyorum dmi?
ahhh bu kk yaktı bizi bende spor için südyen aldım bir sürü :)) artık atletizm mi yaparım naparım bilmiyorum :)))
kitap almayı kestim çünkü okumadıklarım birikti... stoğumdakileri okiyimde inşallah.....
hahhh ta kendisi :)))) evin geri kalanını adam ettim ama o güççük oda benim kabusum :))) azerinciğim bilem düzelttiremedi....
Bendeee ama çok güzeller 2 gündür de spor yapıyorum belki daha çok aşka getirir beni :))
Bende almama kararı vermiştim 2016 da hepsi bitene kadar ama yeni ilgilendiğim konularla ilgili bunları almazsam ölürdüm roman tarzı almadığım bilgi içerikli aldım bu sefer :)
ne sporu yapıyosun bakiim... ben leslie ve jillian ayyy ben bide trambolin aldım... eve aldığım en saçma şey :))) ablam diyo ki bi daha kine de cirit alırsın :))))
tamam bak bu son olsun daha okumadıklarında varmış... onları okuyuncaya kadar kitap almıyoruz tamam mıı.... cidden kitaplar kaçmıyor.... mühim olan okumak stoklamak değil...
Önceki gün başladım Leslie 1 mil yaptım arkasından 1 aylık bir mekik programı buldum onu uygulamaya başladım dün 75 tane çektim. Ardından da 11 dk lık bir video buldum kalça bacak egzersizi onu yaptım. Ama bugün biraz robot gibi adım atıyorum Bende geçen hafta koşu bandı aldım ama kuramadım yalnız inşallah kurar ve kullanırım.. Gerçi kullanamaktan sıkılırım diye ucuz almıştım :)
Aynen öyle çok çok haklısın benim kütüphane de en az 1 yıl almasam yetecek kitap var... Bayanlar için takı toka neyse benim için de kitaplar öyle ama bu son almayacağım inşallah :)
günlük limitin ne çokmuş sen zenginsin galiba :) maşallah diyim nazar deymesin....
Trambolin alacak kadar değil ama henüz:)
Trt de bi program varya temizlik hastaları diye,izleyebilirseniz direk kül kedisi moduna dönüşüyo insan. Küçük oda nedirki komple ev temizleniyo o gazla:)
Kızlar bugün işten erken çıktım eve geldim. Günü de kapatmış oldum
1 ekmek 1 tl
Yol parasi 1.75
Olmak üzere 2.75 ile gün kapandı
Trt de bi program varya temizlik hastaları diye,izleyebilirseniz direk kül kedisi moduna dönüşüyo insan. Küçük oda nedirki komple ev temizleniyo o gazla:)
Temizlik hastaları benim favori programım nerdeyse tüm bölümlerini izledimHayley favorim
ayyyy ne güzel.... ben ne aldığımı bile hatırlamıyorum yeminle kendimde değildim :)))
ayy bende istiyoruuum koşu bandııııı :))) fiyatlarına baktım da kredi kartımda az yer açılması gerekiyor :)) işte ben adam olmam.....
hadi ikimizde kendimize bi kitap seçip okumaya başlayalım bitirmeden de bırakmayalım....
bende izliyim yaa biraz gaz gelsin bana... ayyy o ıncık cıncık öldürüyo beni... kıyamıyorum da :) ama artık almıyorum akıllandım çok... o konuda kendime aferim... çok zor oldu almayı bırakmak...
Ya işte bundan sonra günlük harcamalar yazılacak
DEVİR BİRİKİM DEVRİ
HAYDİ KİZLAR DOLSUN KUMBARALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?