489 TL daha harcadım nette nakit ödeme yaptım 2 hafta yemeklerde annemdeyim sanırım
Ama ihtiyaçtı çıktı aradan artık son inşallah bu ay için :)
çok ciciler ama güle güle giysin bebiş, hiç de rahatsız olma, poposuna poposuna vurmalıkBu ikisine 53 lira verdim eve gelince çok fazla verdigimin farkına vardım
ben kendime excelde çizelge yaptım :) anlıyacağım dilde...
bende bir ara cep bütçem kullanmıştım,iyiydi..şimdide mutfakta ne var diye bir program indirdim.evde ne varsa işaretliyorum,seçtiğim yemeğe göre alacaklarımda az çok belli oluyo.ona göre bütçe belirliyorum haftalık.oda yaradı işime epey
bu arada bugünkü limiti aşmış,hatta yarınkindende tırtıklamış bulunmaktayım
btlbetul daha sana laf etmem valla çarpıyo allah
kendime epeydir kıyafet almıyorum,açıkcası çarşı pazara çıkmaya da pek vaktim olmuyor,çıksam kesin alırım
geçen hafta kendime bir ayakkabı aldım, %60 indirimdeydi,ayak sağlığıma da uygun bir ayakkabı olduğu için kaçırmak istemedim 99 tl' ye onu aldım.
eşime 2 hafta önce krampon aldım,eskileri yırtılmıştı mecbur alınacaktı yani ,adidas marka 112 tl ona verdim.
son 1 ay ki en yüksek harcamalarım bunlar,bunların dışındakiler hep ıvır zıvır..
örneğin
p.tesi -
tatlı 12 TL
tavuk 7 TL
salı-
kuaförde bıyık+koltuk altı 13 TL
çarşamba-
aklımda birşey yok,belki taze ekmek alırım 1 TL
tüy işine ben iğneli epilasyona başladım ömrüm boyunca beşer onar ödiceğim parayı toptan ödüyorum yani :))) çok azaldı 5 - 10 tane kaldı tavsiye ederim....
ay hep merak ediyorum ama açıkcası hiç inceleme fırsatım olmadı.. bir dönem lazer düşündüm çok,hormonları etkiliyor dediler vazgeçtim.tüy işine ben iğneli epilasyona başladım ömrüm boyunca beşer onar ödiceğim parayı toptan ödüyorum yani :))) çok azaldı 5 - 10 tane kaldı tavsiye ederim....
Ben de ilk lazere gittim sonra iğneliye geçtim
sağ kol altımda 3 tane
sol kol altımda 1 tane
kaldı
ay hep merak ediyorum ama açıkcası hiç inceleme fırsatım olmadı.. bir dönem lazer düşündüm çok,hormonları etkiliyor dediler vazgeçtim.
iğnelide de var mı öyle risk ?eğer gerçekten memnunsan ben bi araştırayım bu konuyu..
ay hep merak ediyorum ama açıkcası hiç inceleme fırsatım olmadı.. bir dönem lazer düşündüm çok,hormonları etkiliyor dediler vazgeçtim.
iğnelide de var mı öyle risk ?eğer gerçekten memnunsan ben bi araştırayım bu konuyu..
geçen yazdan beri oya oya bir kaldı beni... bitse de kurtulsam... benim regl öncesi çıkıyolar çok enteresan kurt aadama dönüyorum resmen :)))
çok kalın tüylü değilim çok şükür,hatta epey ince tüylerim
şimdi kısaca bi göz attım da yara-kabuk falan olabiliyormuş doğru mu?
ya benim cildim çok hassas,bazen ağda da tahriş olabiliyor,o yüzden çok yeni yöntemlere açık değilim.ama tavsiye ediyorsanız bi araştırıp gitmek isterim. nihayetinde uzun vadede kurtulmak var
ben artık kol altı bıraktım canım yaa kendim 3 taneyi alıyorum
en güzeli iğneli
ama işte genel anlamda sabır ve para lazım
ne kadar uzun? ay mı ,yıl mı?benim de cildim aşırı hassas şu an bile gözümde arpacıklarla dolaşıyorum :))
valla uzun sürüyor başla da kurtul....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?