• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

yüksek yerlerde tanıdıklarım var diyebilirim artı :)) hiç torpilim olmamıştı çok güzel bi duyguymuş... yerim VIP olsun lütfen :))
en güzel yer senin canım.:))

kredi kartını niye o kadar şişirdin demeyeceğim.
oluyor bir şekilde,ipin ucu kaçıyor.
ama toparlanabilirsin elbette.

Aynen öyle oldu.
eşim alınca evin giderlerine harcıyoruz.
tek maaşla çok zordur eminim.

bu arada nasılsın,görüşemiyoruz.

i yiyim kilo veriyorum kııız artık 76 küsurlardan kurtuldum 67 olduuum :))) aaa rakam ters dönmüş :)))) çok bi havaya neyim girdim :)))

azerinde üçüzleri doğurmuş ayyy minnak minnak bebişleer :)

Kira 550
Aidat 50
Mutfak yuvarlama 500
Kredi 1000
Benim tel 150 (telefonumu hat üzerinden taksitle almıştık )
Eşimin tel 50
Internet 60
Elektirik şu 100
Doğalgaz 250 300 arası
Bez süt vs 200
Halı yıkama 200 (Halı yorgan battaniye vs vermiştim geçen ay )
Okul kantin 300 (eşim kantinden yer içer )
Benim öğrenim kredisi 100
Kagana şişme koltuk begenmistim 25
Avakadocu 40 (oğluma aylik 20 tane avakado aliyodum internetten adama avakado bitmiş artık almiyacam )
Taksici 250 (eşimin annesi rahatsizlaninca Taksiyle köye gitmişti hastane koy ev derken 250 tutmuş tanıdık olunca maaş zamanı verrim demiş eşim )
Kagana hareketli kitap 15 (2 tane var oyke kitabı çok eğleniyor her ay 1 tane almıyorum bende )
Lazimlik 20 25 (cis ogretmeye basliyacam )
Klozet aparatı 20 25 (yine oğlum için klozete oturması için )
A101 e katı meyve sıkacağı gelecekmis 70
Bime ince uyku tulumu geliyormuş 20
Doğan canta 200 (toplu giyim alışverişi yapıp yazdirmistik geçen ay odemekistik )
Aylık sigara masrafı ortalama 100

Aklıma geleni ve buna almam gereken ve ödememiz gerekenleri yazdım ekstra bişey çıkmazsa tabi Fuzuli bi giderimiz var mı bi yorumlar mısınız
Eklemeyi unutmuşum her pazartesi süt ve yumurta geliyor köyden aylik 30 yumurtaya 30 lira.haftalik 3 litre süte (yoğurt mayalamak için ) 6 lira veriyorum aylik 25 yapıyor

ilk sıradan yazdım canım seni :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

havamdan geçilmez artık :)) first class ım ben ona göre :) siz benim kim olduğumu biliyo musunuz :))

en güzel yer senin canım.:))

kredi kartını niye o kadar şişirdin demeyeceğim.
oluyor bir şekilde,ipin ucu kaçıyor.
ama toparlanabilirsin elbette.

laptop aldım hiç kıvırmayacağım :) hemde en pahalısından.... bir de kış bastırıp doğalgaz faturası çökünce üstüme evdeki hesap çarşıya uyamadı :) ekside değilim çok şükür ama kartı kapa faturaları öde kirayı ver buzdolabını doldur derken kalan 100 tl oluyo o da işte sağa sola gidince bitiyo...

kart borcu bitince birikim yapmam lazım köşede bekleyen sadece 50 dolarım var... o da dolar diye bekliyo yani :)) benim için en mantıklı yatırım dolar harcayamıyorum ya.....yoksa onuda yerdim bin kere....

301114 301114 tabii çocuk olunca öncelik arabada oluyor,sırayla hepsi olur inşallah.. biz de şirket aracı kullanıyoruz,o yüzden bizim için araba konusunda zaruriyet yok şimdilik.

yesa yesa merhaba canım :KK54:
hatırlanmak ne güzel :KK68:
hızınıza yetişemeyince bir dönem ara vereyim dönerim dedim ama topik ve kuralları epey değişmiş.dönmeye cesaret edemedim o_O

Allah hayallerimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK39::KK39:

su çok az gelmiş.
krediniz ve kiranız yüksek.
eviniz kirada mı?

su kuyu suyu diye geçiyor belki de ondan

evimiz kirada ama eşim bi yıllık peşin almış onuda taşınırken harcamış yeni haberim oldu bende sanıyorum kiranın üsttne ekliyoruz evimizin kirası 650

i yiyim kilo veriyorum kııız artık 76 küsurlardan kurtuldum 67 olduuum :))) aaa rakam ters dönmüş :)))) çok bi havaya neyim girdim :)))

azerinde üçüzleri doğurmuş ayyy minnak minnak bebişleer :)
harikasın canım.
9 kilo vermişsin.

evet canım haberim var.
sağlıklarına kavuşmuşlardır inşaALLAH.
havamdan geçilmez artık :)) first class ım ben ona göre :) siz benim kim olduğumu biliyo musunuz :))

laptop aldım hiç kıvırmayacağım :) hemde en pahalısından.... bir de kış bastırıp doğalgaz faturası çökünce üstüme evdeki hesap çarşıya uyamadı :) ekside değilim çok şükür ama kartı kapa faturaları öde kirayı ver buzdolabını doldur derken kalan 100 tl oluyo o da işte sağa sola gidince bitiyo...

kart borcu bitince birikim yapmam lazım köşede bekleyen sadece 50 dolarım var... o da dolar diye bekliyo yani :)) benim için en mantıklı yatırım dolar harcayamıyorum ya.....yoksa onuda yerdim bin kere....
bu tür alışverişlerini marttan sonra yapsan daha kolay olur.
kışın masraf daha fazla.faturalar vs.
bitince rahatlarsın.
güle güle kullan.

dolar iyi fikir.:)

301114 301114 tabii çocuk olunca öncelik arabada oluyor,sırayla hepsi olur inşallah.. biz de şirket aracı kullanıyoruz,o yüzden bizim için araba konusunda zaruriyet yok şimdilik.

yesa yesa merhaba canım :KK54:
hatırlanmak ne güzel :KK68:
hızınıza yetişemeyince bir dönem ara vereyim dönerim dedim ama topik ve kuralları epey değişmiş.dönmeye cesaret edemedim o_O

Allah hayallerimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK39::KK39:

evet canım unuturmuyuz hiç :KK68:

inşallah hayırlısıyla hepimiz ev sahibi oluruz :KK68:

Kira 550
Aidat 50
Mutfak yuvarlama 500
Kredi 1000
Benim tel 150 (telefonumu hat üzerinden taksitle almıştık )
Eşimin tel 50
Internet 60
Elektirik şu 100
Doğalgaz 250 300 arası
Bez süt vs 200
Halı yıkama 200 (Halı yorgan battaniye vs vermiştim geçen ay )
Okul kantin 300 (eşim kantinden yer içer )
Benim öğrenim kredisi 100
Kagana şişme koltuk begenmistim 25
Avakadocu 40 (oğluma aylik 20 tane avakado aliyodum internetten adama avakado bitmiş artık almiyacam )
Taksici 250 (eşimin annesi rahatsizlaninca Taksiyle köye gitmişti hastane koy ev derken 250 tutmuş tanıdık olunca maaş zamanı verrim demiş eşim )
Kagana hareketli kitap 15 (2 tane var oyke kitabı çok eğleniyor her ay 1 tane almıyorum bende )
Lazimlik 20 25 (cis ogretmeye basliyacam )
Klozet aparatı 20 25 (yine oğlum için klozete oturması için )
A101 e katı meyve sıkacağı gelecekmis 70
Bime ince uyku tulumu geliyormuş 20
Doğan canta 200 (toplu giyim alışverişi yapıp yazdirmistik geçen ay odemekistik )
Aylık sigara masrafı ortalama 100

Aklıma geleni ve buna almam gereken ve ödememiz gerekenleri yazdım ekstra bişey çıkmazsa tabi Fuzuli bi giderimiz var mı bi yorumlar mısınız
Eklemeyi unutmuşum her pazartesi süt ve yumurta geliyor köyden aylik 30 yumurtaya 30 lira.haftalik 3 litre süte (yoğurt mayalamak için ) 6 lira veriyorum aylik 25 yapıyor

canım acıkası bu listede benim gözüme

eşinin kantin olayı takıldı çok fazla bence evden yemek falan götürsün ya da ıvır vızır alıyorsa toplu olarak ucuz marketlerden büyük paket halinde alın, o tek tek götürsün okula :KK68:

harikasın canım.
9 kilo vermişsin.

evet canım haberim var.
sağlıklarına kavuşmuşlardır inşaALLAH.

bu tür alışverişlerini marttan sonra yapsan daha kolay olur.
kışın masraf daha fazla.faturalar vs.
bitince rahatlarsın.
güle güle kullan.

dolar iyi fikir.:)

inşallah hemencecik evlerine giderler hayırlısıyla....

işte akıl akıl gel bana takıl :)

günlük limitim 50 ydi bugün..
kuaföre 20
sigaraya 7.50 gitti henüz.
markete gitmedim daha ama sadece salatalık ve ekmek almayı düşünüyorum..
sigaradan kalan 2.50 çoktan kumbarayı boyladı,bakalım 20 den ne kalacak

İtiraf etmek zorundayım nette alışveriş yaptım :(
Aslında param gitti üzgünüm ama... Bir şekilde motive olmaya çok ihtiyacım vardı.
Şu ana dek hep dış kıyafet aldım 3 aydır artık doyduğum için almıyorum çok şükür.
Bugün de iç çamaşırı ve spor için tayt vs. aldım 296 tl tuttu.
ama ihtiyacım vardı. Ve kk dan nakit aldım taksit olup yayılmasın diye.
Birde 175 tl kitap siparişi verdim ama o benim için yemek gibi benzin gibi zaruri bir ihtiyaç.

Bu hafta dikkat edeceğim haftaya market alışverişi vs. yaparım Kocam gelecek 2 günlüğüne:KK73::KK73::KK73:

Kızzz betüş seni burda görmek ne güzel cok iyi kilo vermişsin tebrik ederim seni napıyorsun Nasıl gidiyor hayat? Küçük odan ne alem de:KK70:

ayyy güççük odama eşeği bağlasan durmaz kapısını bilem açmıyorum :))) göz görmeyince gönül katlanıyor :)) o odaya bakarken yoruluyorum değil temizlemek :)) belediyeye sesleniyorum gelin temizleyin uleyn :))

Back