• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

2 tl dışarda cay
5 tl çamaşır deterjani koymak için küçük kutu
Oğluma 3 tane çorap 3 tl
Ve yine ogluma yeni aldığım ayakkabinin esini kaybedince sanırım dolmuş da dusmus yenisini almak zorundaydım 35 rl ayakkabı
5 tl dolmuş
Ve ilk defa euro aldım 50 euro 160 tl
Masalah bu ay iyi birikim yaptim kendimi tebrik ediyorum 100 birimtirmistim 60 da bozuk paralardan ekledim
Ha evet birde açılmayan kocaman bi kumbara aldım 5 gayme de ona verdim :KK50::KK55:

Dün bozuk kumbaramı açtım. Çunku baktım elimde para olmayınca aklım Oraya gidiyor. Dedim bari bakıyım kaç lira çıkacak. Neyseki 29 lira çıktı da. Gittim bir 10 dolar yaptım. Yoksa harcayacağım. Malum ay sonu. yesa yesa canım belki ayın 30 unda giremem. Girersem yine bildirim yaparım ben. Bu ay 1 çeyrek birde 10 dolar canım.

Toplam yazmak daha mantikli olur heralde

O zaman yesa yesa beni listeden çıkar. Ben geçen ay aldığım doları elimde bulundurmuyorum. Benim bir ayım bir ayıma tutmadığı için birikimde. Bu ay harcamamayayım diye aldığım doları altın parası onları bozdurunca denk geliyorsa bozduruyorum çunku. Beni listeden çıkarırsın toplam olarak yaparsan.

yesa yesa canım bu ay aylıkmı bıldırıyoruz toplam mı

Toplam yazmak daha mantikli olur heralde

O zaman yesa yesa beni listeden çıkar. Ben geçen ay aldığım doları elimde bulundurmuyorum. Benim bir ayım bir ayıma tutmadığı için birikimde. Bu ay harcamamayayım diye aldığım doları altın parası onları bozdurunca denk geliyorsa bozduruyorum çunku. Beni listeden çıkarırsın toplam olarak yaparsan.

Kızlar dediğim gibi benim için fark etmez aylık yazın siz

Olmazsa en alta da toplam eklemeye çalışayım ben ;)

canım aslında daha ıyı olmaz mı senın ıcınde. mesela bu ay aldın 100 dolar obur ay bı 400 bırıktırdın ıkısıyle 1 tam altın altın aldın toplam bırıkımın 1 altın olcak mesela yınede sen bılırsın

canım aslında daha ıyı olmaz mı senın ıcınde. mesela bu ay aldın 100 dolar obur ay bı 400 bırıktırdın ıkısıyle 1 tam altın altın aldın toplam bırıkımın 1 altın olcak mesela yınede sen bılırsın
Zaten ben bir önceki ayla birleştirdiğim için ikinci ayı. Mart ayında aldığım doları bu ay aldığım çeyreğe ekledim mesela.

Benim anladığım geçen ay biriktirdik. Onun üzerine bu ay biriktirdiğimizi ekleyelim. Bu ay toplam yazalım. Ben bunu anladım yanlış anlamadıysam.

Evet canım. Böyle demiş kızlar ama sen de geçen ay birikim üzerine ekleyip bi şey yapmışsın sen de onu yazarsin olmadı :)

Benim anladığım geçen ay biriktirdik. Onun üzerine bu ay biriktirdiğimizi ekleyelim. Bu ay toplam yazalım. Ben bunu anladım yanlış anlamadıysam.
Canim sen dersin ki atıyorum geçen ay ki dolarına üstüne ekledim çeyrek aldım yesa yesa sana bu aya 1 çeyrek yazar. Zaten hepimiz öyleyiz canim az az üstüne koyarak önceki aydan bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Evet canım. Böyle demiş kızlar ama sen de geçen ay birikim üzerine ekleyip bi şey yapmışsın sen de onu yazarsin olmadı :)

Çoğumuz yapıyor ki zaten bunu. :) yani yeni bişey değil bu. :) kafama gore takılırım ben.

Canim sen dersin ki atıyorum geçen ay ki dolarına üstüne ekledim çeyrek aldım yesa yesa sana bu aya 1 çeyrek yazar. Zaten hepimiz öyleyiz canim az az üstüne koyarak önceki aydan bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Ben geçen Ayın toplamı ile yazmak istemiyorum
Her ay bakiyeyi sıfırlayıp ay sonu toplam bir aylık birikimi yazmak istiyorum zaten öyle yapmıyor muyuz?

Kızlar son karar şu olsun

İsteyen

Nisan ayı birikim desin yazsın ben nisan tablosu yaparım

İsteyen de mart nisan toplam desin onu da tablonun altına eklerim ismin yanına not düşerek

;)

Back