- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay neden boyle oldu kızlar D:
İhtiyaç canım çoğu şeyin ödemesi aynı aya denk gelince sonuç sıfır :)bu ay neden boyle oldu kızlar D:
Canim nerden yaptın rezervasyonlari?benimde gitme istegim var ama nerden arastiracagimi bilmiyorum..yoksa bir öğrensem gerisi gelecek..Bugün tatil rezervasyonlarımızı yaptırdım. Konaklayacağımız bazı oteller ödemelerin bi kısmını aldı karttan.
Nakit para harcamadım
Biz o büyük Kocaman otelleri sevmiyoruz.Canim nerden yaptın rezervasyonlari?benimde gitme istegim var ama nerden arastiracagimi bilmiyorum..yoksa bir öğrensem gerisi gelecek..
Tabi ki tercihler farklı olabilir. farkkı yerler kültürler görmek bizi daha çok Mutlu ediyor sanıyorum.Biz de tam tersi o kocaman hotelleri seviyoruz kaydıraklar animasyon vs derken iki oğlum için ve Tabiki eşim ile benim rahatımiz için de bize Uhd Hotel daha iyi oluyor
Iki küçük çocukla hotelden çıkıp gezmeyi sevmiyoruz
Gidiş dönüş yolculuğumuzda gezmek tercihimiz
Bu sekilde cnm 15 TL tanesi içinde karton (mukavva gibi) var dışı muşamba gibi ama çok dayanıklı. Daha once 4 tane almistim butun kisliklar onun icinde yirtilmadi yani. Kullanmayacagin zaman içinide dışınıda katlayıp kaldırıyosun defter gibi oluyor hiç yer kaplamiyor baza altında da dolap içinde de çok düzgün duruyor diğer hurçlar gibi yamuk yumuk durmuyor.Canım kutulu hurc nasıl bir şey benim e ihtiyacım var da öyle bir seye
Fikir güzel önemli olan fikir üstüne çalışmak. Eee sende tutumlu biriysen hiç zor bir durum olmayacak senin için. Rabbim tez zamanda kavusturur inşallah hayallerinemerhabaa bende varimm:)
tutumlu biriyimdir..
10-25 50 kuruşlarimi da kumbara atiyordum hep. bayadir biriktirdim dolunca açcam.:)
sonrakinda düşünüyorum da her ay çeyrek altın alıp çeyrek atınlarimi kumbaraya mi atsam ki açmasam çok dolar diye düşündüm. bu fikri oldukça bana sicak geldi..
benim hayalim gelecegi düşünmek..
kayınvalidenin tepesine çikmak... üst kata balkonlu evim olsun istyorum..
helede mutfak banyo.. (oturduğum ev görümcemin olduğu için yaptırmak istemiyorum üst kata istiyorum hemde kendi istedigim gibi olsun.
bu fikri sizce nasıl acaba?
İnşallah canım. .inşallah gönlüne göre olur hersey..hem de içini kafana göre yaptırırsinmerhabaa bende varimm:)
tutumlu biriyimdir..
10-25 50 kuruşlarimi da kumbara atiyordum hep. bayadir biriktirdim dolunca açcam.:)
sonrakinda düşünüyorum da her ay çeyrek altın alıp çeyrek atınlarimi kumbaraya mi atsam ki açmasam çok dolar diye düşündüm. bu fikri oldukça bana sicak geldi..
benim hayalim gelecegi düşünmek..
kayınvalidenin tepesine çikmak... üst kata balkonlu evim olsun istyorum..
helede mutfak banyo.. (oturduğum ev görümcemin olduğu için yaptırmak istemiyorum üst kata istiyorum hemde kendi istedigim gibi olsun.
bu fikri sizce nasıl acaba?