• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Oyun grubu var oğlum yaşıtlarıyla eğleniyor öğreniyor 25 tl ona verdim 3 tl dolmuş akşamda yumurta siparişi verdim o gelecek 30 yumurta 15 tl de ona verecem
Bu arda aldığım acilmayan kumbara çok iyi oldu yoksa dolmuş parasını kumbaradan alayım ekmek parasını kumbaradan alayım derken pek birikmiyodu şimdi tahminim bi 50 tl vardır içinde

kızlar selam :) ben dıyorum kı

daha tesşif edici olması için bence sımıd bız her ayın 30unda yazıyoruz ya bırıkımlerımızı mesela gecen ay ben 250 tl dedım yazdı bız o tabloyu toplam bırıkım tablosu olarak yapalım bu ayın 30unda dıyelım kı ben sana 500 dedım benım mıktarımı 750 olarak yaz toplam yanı en azından daha tesfık edıcı olurbirde 30 40 50 fılan cok az yazmaktansa en azından toplam uzerınden gıdersek kımse aylık 100 tl bırıkım demez toplamını soyler ve tesfik edıcı olur sadece beslerı ayırırız altınları ayrıır ama toplamını yazarız mesela 1750 tl 3 ceyrek 2 yarım 100tl aylık bes gıbı her ay uzerıne eklerız 5 ceyrek olur 5 yaparız falan sizce nasıl fıkırı :KK70:

canım bildirim yapmak ister misin :)

mrb kızlar girmeyeli baya oldu eşimin arkadaşı şehit oldu ankaraya gittim sonra eşim geldi 10 gün kaldı hamile kaldım bu arada 1.5 yıldır istiorduk rabbime şükürler olsun para biriktiremiyorum biriktirdiklerim uçtu gitti 13 milyar kredi çektim bugün borçları kapatmak için 52 miyar borcumuz oldu krediye inşallah bu son olsun canım çok sıkılıyor saçmaa sapan boş yere kredi ödüyoruz bebek olmadan bari aradaki borçler gitsin dedik öyle

canım öncelikle hayırlı olsun :)

bu aylık nisan tablosuna seni ekleyemiyorum o zaman birikim yok demi hiç.... gelecek ay birikim yaptığın zaman ayın son günü bildirim yaparsın eklerim ben de:)

Canım benim aklımda 100.000gibi bir rakam var ev peşinatı için.. Senin aklındaki rakam kaç?

Evet arabamızı var çok şükür ama onu satmayı pek düşünmüyorum ..

Sendeki durumlar nasıl? Var mı yaptığın plan..

canım valla biz de 50 bin hedefledik ama sanırım yeterli olmayacak daha çok lazım

araba bizim de var arada satalım daha ucuz bir şey alalım farkı peşinat yaparız desek de satmayız sanırım..

biz her ay sanki 3000 tl lik kredi ödüyormuşuz gibi maaşlar yatar yatmaz o parayı arıyoruz geçen ay hedefe ulaştık ama bu ay tatil ve eşim av merakı yüzünden olmadı:)

gelecek ay 1400 tl gün parası gelecek 3000 hedefine de ulaşsak süper olacak inşallah)

sen gitme sakın bi yere birbirimizi gaza getirelim :)

ŞU AN İÇİN TABLOMUZZZZZZZZZZZZZZZZ

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ekleeeeeeeeeeeee.jpg

canım valla biz de 50 bin hedefledik ama sanırım yeterli olmayacak daha çok lazım

araba bizim de var arada satalım daha ucuz bir şey alalım farkı peşinat yaparız desek de satmayız sanırım..

biz her ay sanki 3000 tl lik kredi ödüyormuşuz gibi maaşlar yatar yatmaz o parayı arıyoruz geçen ay hedefe ulaştık ama bu ay tatil ve eşim av merakı yüzünden olmadı:)

gelecek ay 1400 tl gün parası gelecek 3000 hedefine de ulaşsak süper olacak inşallah)

sen gitme sakın bi yere birbirimizi gaza getirelim :)
Canım ayda 3000 ayırabilyorsanız bu süper bence ve geliriniz de iyi olmalı
Bizim aylık gelirimiz 4100kadar ama kredi, kk,elden borç derken bize ve birikime toplamda az kalıyor
Ay darısı başıma benim hedefim kendi maaşımı birikime ayırabilmek o da eylülden sonra gibi anca.

Canım ayda 3000 ayırabilyorsanız bu süper bence ve geliriniz de iyi olmalı
Bizim aylık gelirimiz 4100kadar ama kredi, kk,elden borç derken bize ve birikime toplamda az kalıyor
Ay darısı başıma benim hedefim kendi maaşımı birikime ayırabilmek o da eylülden sonra gibi anca.

Canım bizim kredimız yok hiç

Allaha Şükür borcumuz da kredi kartı var işte onun dışında yok

Ev kredimız varmış gibi davranalim istiyorum ben sanki 3000 kredi borcumuz varmış gibi

Geçen ay yaptık bu ay yapamadık inşallah gelecekay yine yapariz:)

300tl tatil birikimimize,(bayramda)
200çeyrek altın düğünler doğumlar için,
350tl aylık birikime,
Açılmayan Kumbarama da harçlığımızdan artanlar

Kredimin biri agustos Son
Tatil taksitim haziran Son
Agustostan sonra meblağı yükseltmeye niyetliyim

Merhaba kızlar
Bu aralar fazlaca harcıyoruz.
Eylüle kadar anı biriktireceğiz :KK49:
Haziranda 850 TL araba kredimiz bitecek.
Diğer arabanın kredisi kalacak.
Onun dışında karttaki taksitler var. Azaltmaya çalıştıkça artıyor.
Bir kaç aydır kart için koyduğumuz hedefi geçmiyoruz hiç. Bu da bizim için büyük başarı aslında.

Back