BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bugün market alışverişi yaptım bende 55 lira tuttu doğru düzgün hiç bir şey almadim halbuki paranın hiç kıymeti yok, üstümde nakit yoktu mecbur karttan çektim.

bende dun market yaptım 35 tl ıcınde hıcbsey yok desem yerı.) 1 yarım altın alıcam bugun bu ay param cabuk bıttı alısverıs yaptım brıaz cnku

Bende bugün ayakkabı aldım.fiyatlar pahalı geldi.74 liraya buldum onu aldım..birde yemek yedik..17 tuttu.

Ben de ayakkabı almak istiyorum. Koca şehirde beyaz topuklu ayakkabı bulamadım. Netten alacağım artık.

120 liraya beğendiğim ve alamadığım babeti markasiz tabi 10 tl ye buldum ve hemen aldım bugün kendini karda hissediyorum
tabi canım. çoğu marka isim satıyor. 5-10 liraya mal ettiklerini 100 liradan aşağı satmayan markalar var. şimdi marka ismi vermiyim reklam olur :)

2 yıldır yaz mevsiminde hiç ayakkabı almadım. Ki renk renk giyen biriyim. Bu yıl neredeyse bir çoğu pert...
Alışveriş hastalığına tutulduğum yıllarda görmemişler gibi aldığım pek çok bluz poşete koyuldu verilecek
Yaz için ordan burdan aldığım T-shirtlerin ağzı yüzü dağılmış resmen.
Bikinilerim çöpe gitmeye aday. Lastikleri gevşedi.
Hafta sonu tüm kıyafetlerimi elden geçirip bi liste hazırlamayı düşünüyorum.
Ne almalı ne almamalıyım

Ayakkabıya benimde ihtiyacım var ama henüz bakmadım.kotonda tişörtlerde indirim var basic tişörtler 10 liradan başlıyor ve yeriçok güzel ne tüyleniyor nede ağzı yüzü bi tarafa kayıyor. bikini içinde pentiye bakabilirsin gecen sezonun ürünleri magazada 5-10 TL arasında değişiyor online sitedede outlet kısmına koymuşlar.

Bikini sadece üst alacağım. Altlarda problem yok. Üstlerin lastikleri gevşemiş hep. Netten alabilirim onu.
Bi ara koton Collins vs dolaşayım ben en iyisi
Ayakkabı için bambiye gittim. 110 dedi ben o paraya nette. 2 tane alırım. Trendyol markafoni takip ediyorum.
Teşekkürler önerilerin için

Kızlar biz bu ay sanırım hiç bir şey atamayacagiz kenara

1. Tatil için 2000 civarı vereceğiz gibi görünüyor

2. Eşim ava merak saldı ve av tüfeği alacak

Umarim gelecek ay daha iyi olur :)

Bugün harcama

Öğle yemeği 13 tl

Market binbir cesit yeşillik yoğurt ve ananas 17 tl verdim

bugün 200 lira gün parası verdim şuan için başka bir harcama görünmüyor inşallah bir şey çıkmaz

Dün nezamndir canim çekiyordu yaş pasta aldım 35 tl kendime saç bandı tel toka lastik toka aldım 10 tl verdim 3 tl de yol parası verdim
Bugün malum 23 nisan eşimle çocukla bu kahvaltıya gidelim dedik iki kişilik kahvalti 40 tl verdik sut aldım 3.75 ve gunu bitirmiş bulunuyorum saygıdeğer arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…