- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
tabi canım. çoğu marka isim satıyor. 5-10 liraya mal ettiklerini 100 liradan aşağı satmayan markalar var. şimdi marka ismi vermiyim reklam olur :)120 liraya beğendiğim ve alamadığım babeti markasiz tabi 10 tl ye buldum ve hemen aldım bugün kendini karda hissediyorum
Ayakkabıya benimde ihtiyacım var ama henüz bakmadım.kotonda tişörtlerde indirim var basic tişörtler 10 liradan başlıyor ve yeriçok güzel ne tüyleniyor nede ağzı yüzü bi tarafa kayıyor. bikini içinde pentiye bakabilirsin gecen sezonun ürünleri magazada 5-10 TL arasında değişiyor online sitedede outlet kısmına koymuşlar.2 yıldır yaz mevsiminde hiç ayakkabı almadım. Ki renk renk giyen biriyim. Bu yıl neredeyse bir çoğu pert...
Alışveriş hastalığına tutulduğum yıllarda görmemişler gibi aldığım pek çok bluz poşete koyuldu verilecek
Yaz için ordan burdan aldığım T-shirtlerin ağzı yüzü dağılmış resmen.
Bikinilerim çöpe gitmeye aday. Lastikleri gevşedi.
Hafta sonu tüm kıyafetlerimi elden geçirip bi liste hazırlamayı düşünüyorum.
Ne almalı ne almamalıyım
Bikini sadece üst alacağım. Altlarda problem yok. Üstlerin lastikleri gevşemiş hep. Netten alabilirim onu.Ayakkabıya benimde ihtiyacım var ama henüz bakmadım.kotonda tişörtlerde indirim var basic tişörtler 10 liradan başlıyor ve yeriçok güzel ne tüyleniyor nede ağzı yüzü bi tarafa kayıyor. bikini içinde pentiye bakabilirsin gecen sezonun ürünleri magazada 5-10 TL arasında değişiyor online sitedede outlet kısmına koymuşlar.
Günaydın hayırlı cumalargünaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?