• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

bırakmıştım bir ara, bir yıl falan içmedim. sonra yine başladım. :KK43:

Tüh canım ya aslında bırakmışsin ya bir ara tekrardan yapabilirsin sanki

KIZLARRRRRR

BU TOPİK VESİLE OLSUN DA SİGARA PARALARI GORMEYELIM ARTIK

SİGARAYI BIRAKIP O PARALARI DA KUMBARAYA ATİN LUTFEN

HEDEFLERİMİZE ULAŞALIM:)

:rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes:

1 lira banknotum hazır hedef 100 lira bakalım nezamana yaparım :KK45:

En kisa zamana inşallah :KK50:

Buarada kızlar eşim bi dergi çıkardı kpss tarih öğretmeni tanesini 3 liradan öğrencilere satacak dua edinde iyi satış yapsın şu krediyi kapatabilelim bedelli parası için 20 bin kredi cekmistik öde ode bitmiyor o bizi çok yoruyor inş satışları iyi olurda maastan üstüne koyup kapatabiliriz krediyi

İnşallah çok iyi olur canım satışlar da biter hemen kredi borcunuz:nazar::KK68:

Ben haftalık alıyorum eşimden 250-300 duruma göre değişiyo. Hafta sonuda kartla beraber yapıyoruz alışverişi.
Bende günlere bölüp maksimum günlük harcama limiti belirliyorum kendime.

Bugün için 50 lira koydum cüzdana. 20 markete verdim,kıyma aldım 18 ₺.
7.50 de sigaraya malesef

Geri kalan 20 küsürün küsuratı kumbaraya,20 likte büyük cüzdana birikime gitti. Yarına allah kerim..

Canım haftalik 250 alsan aylık 1000 yapar

Hafta sonunda beraber karttan yapıyorsanız alışverişi aylık 1000 lira Nereye gidiyor ya da ne kadarıni biriktirebiliyorsun bunun :KK68:

Kızlar bir miktar çeyrek altınım var. Her ay tabiki fiyati uygun olursa 1 ya da 2 tane almaya çalışıyorum. Bazen kumbara dan çıkanlarla gram aliyorum. Bazen de döviz alıyorum. Böylelikle riskleri dagitmis oluyorum. Ayrıca bir kısım param da tl de bankada. Bu birkaç senedir uygulamaya koyduğum birikim metodum. Şu ana kadar kaybettigim birsey yok çok şükür. Hatta çeyreği 145 tl den aldığımı bilirim. En son da 175 tl den aldım bir adet. Demem o ki üçe bese bakmayın koyun bir kenara. Ama döviz ama altin. Harcanmasin yeter. Sevgiler...

Canimm bir sorum olacak

Ben her ay 150 tl değerinde altın alıyorum bes ve gün parası da var

Ancak hiç euro ya da dolar almadım çünkü Hesao acTirsam kesinti olacak direk alsam evde tutmak sıkıntı sanki

Sen nasıl yapıyorsun bu işi

:KK49::KK49:

Canım haftalik 250 alsan aylık 1000 yapar

Hafta sonunda beraber karttan yapıyorsanız alışverişi aylık 1000 lira Nereye gidiyor ya da ne kadarıni biriktirebiliyorsun bunun :KK68:

Valla canım bende bilmiyorum ki nereye gidiyo.:KK34:.elim fazla açık benim:KK34:
iki hafta kadar oldu daha dikkat ediyorum,200 lira biriktiydi onlada anneme hediye aldım. En azından gözle görülür bişey:-)
Bakalım bundan sonra ne olacak.kararlıyım ayda bir altın dolar almazsam ne olayım
Bide ben daha önce bankadan yapmıştım altını doları(az bişey)baktım bozdurup harcıyorum. Daha düşmem o hataya..kuyumcu paklar anca beni:KK53:

Valla canım bende bilmiyorum ki nereye gidiyo.:KK34:.elim fazla açık benim:KK34:
iki hafta kadar oldu daha dikkat ediyorum,200 lira biriktiydi onlada anneme hediye aldım. En azından gözle görülür bişey:-)
Bakalım bundan sonra ne olacak.kararlıyım ayda bir altın dolar almazsam ne olayım
Bide ben daha önce bankadan yapmıştım altını doları(az bişey)baktım bozdurup harcıyorum. Daha düşmem o hataya..kuyumcu paklar anca beni:KK53:

Canimm bence de dikkat edersen birikir

Ben de en çok altın hesabini seviyorum çünkü elimin altında al sat yapabiliyorum takip edebiliyorum tabii sen harcıyorsan kesin kuyumcuya git :KK55::KK55:

Kızlar sigara konusu açılınca aklıma geldi Nil Karaibrahimgil in kitabından kalktım çektim şimdi ekliyorum:
20160216_231041.jpg
20160216_231053.jpg
20160216_231109.jpg

Bugünki harcamam: 20 tl vardı artık yok :(
3.5 tl mutfak için fırça aldım
3.5,tl kızım biberonu bıraksın diye kamışlı bardak aldık çok şükür bıraktı.
1. TL kıza sopalı şeker (hiç istemiyorum almak ama kızım çok istiyor :( )
Kalanı kumbaraya (2 lira )
20 tl de okulda çocukların resimlerinden saat yapmış fotoğrafçı ona verdim.

10 tl de içerdeyim oğlanın kumbarasından almak zorunda kaldım :(

Artık hiç param yok vatana millete hayırlı olsun.

Kabus gibi ama yazmak zorundayım :(
Yemek: 7.50tl
Peynir: 15.19
Market(salatalık-domates-kaşar peyniri-çikolata-tost ekmeği-kola): 25tl
krediler(ev-araba): 2516tl
doğalgaz: 236.53tl
elektrik: 61.80tl
cep tel(eşimin ve benim): 62.50tl
ev tel ve internet: 62tl
daha kredi kartları falan ödenmedi. gününü bekliyor :( :(

Cocuk varmıydı Can'ım senin bana hep derlerdi çocuk yokken tututun parayı die çocuk olunca inan para yetişmiyor istedende biriktirmek zor oluyor şimdiden biriktir Can'ım bence eğer cocuk yoksa

Benimde dün gelen 100 lira bugun bitti yaaaa
75 lira kadına verdim aslında 65 ama cok iş yaptı fazla verdim
Yine bakkalda sigara ve ekmek makarna yağ :15 tl
Tuttu hatta kadının 5 tl sini kumbaradan aldım 100 tl iki günde bitti
aksam 80 tl aldım eşimden bakalım cumaya kadar ne olacak

Cocuk varmıydı Can'ım senin bana hep derlerdi çocuk yokken tututun parayı die çocuk olunca inan para yetişmiyor istedende biriktirmek zor oluyor şimdiden biriktir Can'ım bence eğer cocuk yoksa

Allah bağışlarsa 1 tane var oğluşum. Ama o daha tutumludur benden. Zaten geç geliyo okuldan. Ödev ve akşam yemeği ancak..abur cubura vakit yok. tek lüksü patlamış mısır ve süt dilimi(ama 4'şü olacak,yoksa kabul etmiyo paşam)
Okulla ilgili her türlü bütçe babamıza ait:)
Yani bu bahaneye sığınamıyorum:)
Müsrifim ben müsrif..

Allah bağışlarsa 1 tane var oğluşum. Ama o daha tutumludur benden. Zaten geç geliyo okuldan. Ödev ve akşam yemeği ancak..abur cubura vakit yok. tek lüksü patlamış mısır ve süt dilimi(ama 4'şü olacak,yoksa kabul etmiyo paşam)
Okulla ilgili her türlü bütçe babamıza ait:)
Yani bu bahaneye sığınamıyorum:)
Müsrifim ben müsrif..

Iste canım bu topik ile birlikte sen de insnamayacaksin kendine nasıl birikti bu para. Nasıl girdi harcamalar düzene diyeceksin

:KK71::KK71::KK71::KK71:

Back