Trufu yapmak için aldım çikolatayı Can'ım içine koyuluyorya....maalesef canım bendeçikolata gereksiz mi olmuş ne
zaten evde tatlı niyetine truf varmış ya o yüzden dedim
aaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi gördüm sigara mııııııııııııııııııııııııııııııııııı areser sende mi kuşum yaaaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...
- Konu Sahibi yesa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Trufu yapmak için aldım çikolatayı Can'ım içine koyuluyorya....maalesef canım bende
tamam canım şimdi oldu
canım ben seni bıraktın sanıyordum
ekledim seni canım benim
hımm organik ise bilemem canım ama bana biraz da kandırmaca gibi geliyor
şu an insanlar üzerinde organik yazıyor diye herşeyi alma eğiliminde oldukları için paraya çok dikkat etmiyorlar ama tabii emin değilim belki de gerçekten organiktir
bundan sonra fiyatına bakarak al canım bizim burada çok uygun fiyatlı bir market var oradan alırım ben hep
canım 16.50 ne aldın marketten
bırakmıştım bir ara, bir yıl falan içmedim. sonra yine başladım.
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
O sigara ileti bendede var 3 günde 1
9 lira veriyorum yazık günah ama birakamiyorum yemekten sonra çayın yanında arkadaşlarla bulusunca oğlum uyuyunca vs vs diye diye 6 7 tane içiyorum günde
yine senin 3 günde 1 miş canım yaa ben içmiyorum ama eşim günde 1 paket maalesef
- 8 Mart 2015
- 430
- 511
- 23
- 34
Günde 1 paket bütçeyi gerçekten yorar benim eşim İçmez bana alır ikimizde icseydik birikim falan yapamazdikyine senin 3 günde 1 miş canım yaa ben içmiyorum ama eşim günde 1 paket maalesef
- 8 Mart 2015
- 430
- 511
- 23
- 34
Buarada kızlar eşim bi dergi çıkardı kpss tarih öğretmeni tanesini 3 liradan öğrencilere satacak dua edinde iyi satış yapsın şu krediyi kapatabilelim bedelli parası için 20 bin kredi cekmistik öde ode bitmiyor o bizi çok yoruyor inş satışları iyi olurda maastan üstüne koyup kapatabiliriz krediyi
- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
Ben haftalık alıyorum eşimden 250-300 duruma göre değişiyo. Hafta sonuda kartla beraber yapıyoruz alışverişi.
Bende günlere bölüp maksimum günlük harcama limiti belirliyorum kendime.
Bugün için 50 lira koydum cüzdana. 20 markete verdim,kıyma aldım 18 ₺.
7.50 de sigaraya malesef
Geri kalan 20 küsürün küsuratı kumbaraya,20 likte büyük cüzdana birikime gitti. Yarına allah kerim..
Bende günlere bölüp maksimum günlük harcama limiti belirliyorum kendime.
Bugün için 50 lira koydum cüzdana. 20 markete verdim,kıyma aldım 18 ₺.
7.50 de sigaraya malesef
Geri kalan 20 küsürün küsuratı kumbaraya,20 likte büyük cüzdana birikime gitti. Yarına allah kerim..
- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
O zaman bugünkü harcamam geliyor
Sadece yol parasi
2.35 + 80 kurus + 2.50 = 5.65
Ne güzel yaa..hiç harcaman yok nerdeyse. Alışverişi toptanmı yapıyosun
- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Kızlar bir miktar çeyrek altınım var. Her ay tabiki fiyati uygun olursa 1 ya da 2 tane almaya çalışıyorum. Bazen kumbara dan çıkanlarla gram aliyorum. Bazen de döviz alıyorum. Böylelikle riskleri dagitmis oluyorum. Ayrıca bir kısım param da tl de bankada. Bu birkaç senedir uygulamaya koyduğum birikim metodum. Şu ana kadar kaybettigim birsey yok çok şükür. Hatta çeyreği 145 tl den aldığımı bilirim. En son da 175 tl den aldım bir adet. Demem o ki üçe bese bakmayın koyun bir kenara. Ama döviz ama altin. Harcanmasin yeter. Sevgiler...
- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Haklısın canım valla aynen bende öyle yapıyor.um. tv de dinlemistim en iyi yatırım aracı altın diye bende altın alıyorum bütçem el verdiğince.damlaya damlaya golKızlar bir miktar çeyrek altınım var. Her ay tabiki fiyati uygun olursa 1 ya da 2 tane almaya çalışıyorum. Bazen kumbara dan çıkanlarla gram aliyorum. Bazen de döviz alıyorum. Böylelikle riskleri dagitmis oluyorum. Ayrıca bir kısım param da tl de bankada. Bu birkaç senedir uygulamaya koyduğum birikim metodum. Şu ana kadar kaybettigim birsey yok çok şükür. Hatta çeyreği 145 tl den aldığımı bilirim. En son da 175 tl den aldım bir adet. Demem o ki üçe bese bakmayın koyun bir kenara. Ama döviz ama altin. Harcanmasin yeter. Sevgiler...
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Ne güzel yaa..hiç harcaman yok nerdeyse. Alışverişi toptanmı yapıyosun
Aylık gibi değil de canım ihtiyaç olup biraz biriktikce
Ama bizim burada ucuz bir market var yarın bir kaç ürün fiyat paylaşayım pek ucuz
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Amaann listede gördüm adımı:)
Oğlumada göstereyim,sözüm söz misali:)
Göster göster bence de öde artik şu borcunu
- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
Tam elimde poşet olmadan geldim hiç para harcamadim yazacaktım kiiii aklıma geldi
Bugün çok canım sıkıldı işte 5 dk dışarı attım kendimi bir çay içtim 2,5 tl şirkette bedava.
Bir de benzin aldım 159 tl.
Haftayı böyle kapatırim inşallah çünkü dolap dolu ve ekmek de yemeyi bıraktım gibi bir şey .
Bugün çok canım sıkıldı işte 5 dk dışarı attım kendimi bir çay içtim 2,5 tl şirkette bedava.
Haftayı böyle kapatırim inşallah çünkü dolap dolu ve ekmek de yemeyi bıraktım gibi bir şey .
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Tam elimde poşet olmadan geldim hiç para harcamadim yazacaktım kiiii aklıma geldi
Benzin e yapacak bir şey yok canım o ihtiyaç
Ama canın sikilinca gez Dolas hava al sonra gel çayını şirkette iç
- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
Benzin e yapacak bir şey yok canım o ihtiyaç
Ama canın sikilinca gez Dolas hava al sonra gel çayını şirkette iç
Bence de canım artık öyle yapacağım ama sanayi de gezip tozacak yer yok ki mecbur cafe neyse canım sıkılınca terasa çıkıp gezeyim bari
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Bence de canım artık öyle yapacağım ama sanayi de gezip tozacak yer yok ki mecbur cafe neyse canım sıkılınca terasa çıkıp gezeyim bari
Aynen canım Teras candır
Hatta söyle yazayım
Nerede teras mi keşke bizim de olsa