Kapımız herkese açık canım :)arkadaşlar 8ay önce evimi ve arabamı kaybettimm çünkü ailecek çokk fazla müsriflik yaptik. ve ben 8 aydır hiç olmadığı kadar çok harcadım eviimi kaybetmenin üzüntüsünden . harcadıkçadahaçok canım yandı harcadıkça daha çok deprosyona girdiğimi farkettim . geriye dönüp bakınca son 10 yılda en az yüzminliralık evt yanlış okumadınız en az yüzbinliralık füzüli harcamişim . eger kenerda olsaydı o para en azından evimi kurtarma şansım olurdu . son 4 gündür sankı harcamişim gibi farzedip biriktiriyorum . benide aranızakatarsanız motive olmak için sizinle devam etmek istiyorum. eşimin işleri tekrar düzene girerse hedefimiz evimizi tekrar almak inş.
gerçekten ihtiyaçsa elbet alınacak. boğazdan kısılmaz, ama israf da edilmez. yani hiç bir yiyecek çöpe gitmemeli. hoş geldin canım, inşallah bir an önce evinizi ve arabanızı tekrar alırsınız. allah alıştıklarımızdan mahrum etmesin.arkadaşlar 8ay önce evimi ve arabamı kaybettimm çünkü ailecek çokk fazla müsriflik yaptik. ve ben 8 aydır hiç olmadığı kadar çok harcadım eviimi kaybetmenin üzüntüsünden . harcadıkçadahaçok canım yandı harcadıkça daha çok deprosyona girdiğimi farkettim . geriye dönüp bakınca son 10 yılda en az yüzminliralık evt yanlış okumadınız en az yüzbinliralık füzüli harcamişim . eger kenerda olsaydı o para en azından evimi kurtarma şansım olurdu . son 4 gündür sankı harcamişim gibi farzedip biriktiriyorum . benide aranızakatarsanız motive olmak için sizinle devam etmek istiyorum. eşimin işleri tekrar düzene girerse hedefimiz evimizi tekrar almak inş.
Kapımız herkese açık canım :)
Nasip canım hersey. Olsun ders cikarmakta güzel bişey Hiç bişey için geç değil bak demek ki böyle bişey lazımmış hayatında bazı şeyleri anlaman için. İnşallah tez zman da kaybettiklerinizi geri alırsınız canım. Hoşgeldinarkadaşlar 8ay önce evimi ve arabamı kaybettimm çünkü ailecek çokk fazla müsriflik yaptik. ve ben 8 aydır hiç olmadığı kadar çok harcadım eviimi kaybetmenin üzüntüsünden . harcadıkçadahaçok canım yandı harcadıkça daha çok deprosyona girdiğimi farkettim . geriye dönüp bakınca son 10 yılda en az yüzminliralık evt yanlış okumadınız en az yüzbinliralık füzüli harcamişim . eger kenerda olsaydı o para en azından evimi kurtarma şansım olurdu . son 4 gündür sankı harcamişim gibi farzedip biriktiriyorum . benide aranızakatarsanız motive olmak için sizinle devam etmek istiyorum. eşimin işleri tekrar düzene girerse hedefimiz evimizi tekrar almak inş.
canım olan olmuş bence takılma artık oraya. dersini al ve şimdiden sonra daha iradeli ve bilinçli olarak yoluna devam et.amin canım sağol. biliyormusunn benim fuzili harcama dediğimin içinde kendimi ve çouklara altığım gereksiz fazladan markalı giysileri saymadım bile. hepsi sadece abur cubur eğlence . egerki aldiğim fuzili giysiler eşyalar falan sayarsam 200000de rahat harcamişimdır malesef. aburcubura gidene acıyorum ben.
hoşbulduk ..amin inş . şuan kendi evimde daha doğrusu eski evimdeNasip canım hersey. Olsun ders cikarmakta güzel bişey Hiç bişey için geç değil bak demek ki böyle bişey lazımmış hayatında bazı şeyleri anlaman için. İnşallah tez zman da kaybettiklerinizi geri alırsınız canım. Hoşgeldin
iradeli olacam inş. olmak zorundayımm .canım olan olmuş bence takılma artık oraya. dersini al ve şimdiden sonra daha iradeli ve bilinçli olarak yoluna devam et.
Üzülme canım benim herkesin başına geliyor böyle şeyler şu an için çok acilse başlattırın,acil değilse bekleyin cnmkızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana
canım tadilat işlerinde evdeki hesap çarşıya uymuyor. eğer çok aciliyeti yoksa, kullanılır durumdaysa eliniz genişleyince yaptırın derim. hayırlı olsun.kızlar moralım cok bozuk
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
Nasıl bi tadilat canım ? Acil yapılması gereken bişeyse mecbur yaptır. Yok değilse eliniz biraz rahatlayinca yavaş yavaş yaptirirsinizkızlar moralım cok bozuk
Yavaş yavaş yap canım olmaz mı eline para geçtikçe bi zaman banyoya bi zaman kapıları böl işte böylelikle hepsi bi anda olmazkızlar sagolun ev eskı bır ev banyo tuvalet mutfak kapılar seramık hep yapılması gerekıyor o yuzden bırınden bırını secmek zorundayım paramızın durumuna gore bı kac kısıye daha gosterıcez bakalım ne dıyecekler hepsını yaptırmaya zaten gucumuz yetmıyor yada hepsı kalacak kafama gore sonra yaptırcam ama bu seferde ınsanın ustune bı rehavet cokuyo yaptırmıyo bı kac kısıyle gorustukten sonra karar verıcem
Evin durumunu bilmediğim için tam bişey diyemem canım ama ben olsam borç harç yaptırır kafam rahat olsun temiz eve oturayim derdim heralde çünkü suan otursan aman bidaha ki ay aman ondan sonraki ay diye diye aksar diye düşünüyorumkızlar sagolun ev eskı bır ev banyo tuvalet mutfak kapılar seramık hep yapılması gerekıyor o yuzden bırınden bırını secmek zorundayım paramızın durumuna gore bı kac kısıye daha gosterıcez bakalım ne dıyecekler hepsını yaptırmaya zaten gucumuz yetmıyor yada hepsı kalacak kafama gore sonra yaptırcam ama bu seferde ınsanın ustune bı rehavet cokuyo yaptırmıyo bı kac kısıyle gorustukten sonra karar verıcem
Ve eee bugün hiç para harcamadim demeyi çok isterdim
Sabah simitciye gittim 5.75 verdim ordan bakkala gittim çikolata ve bisküvi aldım 3 tl 8.75 ile günu kapattım
Buarada bozuk balyeler 80 tl ye ulaştı allahima bin şükür kumbarayi hiç bilmiyorum çünkü orda küçük para var 5 10 krs falan ekmek falan derken 2 giriyo 3 çıkıyo ordan
yesa canım aylik bişey yapacaktık harcama miydi biriktirdigimiz miydi hatta ben demiştim ayin 20 sinde hesap vereyim diye malum maaş yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?